Miért szeretjük a DDRKT-t ?
2008-01-01 | Büfés | 10 hozzászólás
Frissítve: 2010-12-07 20:03
Mi fogott meg a DDRKT-ban?
Első részvételünk a DDRKT-n 2008. december 6-án Siófokon volt.
Mint kopasz ifjoncok szinte senkit nem ismertünk eme rettenetesen kedves emberek csapatából. Azt hittük, hogy egy vérremenő küzdelem közepébe csöppentünk, ahol mindenkinek a fődíjra fáj a foga. A versenyt végigrohantuk, mintha kergettek volna bennünket.
Sikerült is befutnunk az ötvenharmadik helyre. Kezdésnek nem is rosz gondoltam.
A rendezvény tetszett, A sporttársak szimpatikussak, mindenkinek jár valami kis nyeremény. Hamar "összetegeződtünk :-) " sok emberrel. Gondoltam, érdemes lesz máskor is meglátogatni.
Következett a következő (nekünk a második) Orfűn , majd Tamásiban és reméljük nem az utolsó Patcán.
Most sokan gondolhatjátok miért is írok én ide ilyen badarságokat....Azért , mert szerettem volna "papírra vetni", miért is kedveljük a DDRKT-t.

Ami tettszik benne: A jó társaság, jó a kedv, van kis derű dínom-dánom vidámság. Mint gyerekes család, nagyon díjjazzuk, hogy gyerekekkel is teljesíteni lehet a távot, ami ötletes feladatokkal van tarkítva, nem az a végigrohanós tüdőkiköpős verseny. A mikulás illetve nyuszi keresése pedig nagyon szép élmény a köjköknek, ez látszik a gyereksereg mennyiségéből is.

Ami kevésbé tettszik: Amikor haza kell indulni.

Amit szeretnék:Megköszönni (gondolom mindenki nevében megtehetem) azt a sok munkát, fáradságot időt, kedvességet, amit "tudjuk kik" szánnak rá életükből, hogy mi jól érezhessük magunkat, játszhassunk, eggyütt lehessünk az évnek két számomra a legjobb hétvégéjén.

Új megtalálások

Bejelentkezés