Blog: Ingyenes térképek Ingyenes Garmin térképek
Ingyenes Garmin térképek
Ingyenes térképek
2009-03-04 | magpet | 34 hozzászólás
Frissítve: 2009-04-13 14:45
Ingyenes térképek Garmin GPS-ekre.
NEM WAREZ!
Igen, léteznek legálisan ingyenes térképek. Ha ilyenről szerzel tudomást, tedd közzé a blog fórumán a többiek okulására! (Az illegális szoftverekre utaló hozzászólásokat alku nélkül töröljük.)
Fontos: az itt feltüntetett térképek "háztartási" gyártmányok, semmiféle garancia nem vonatkozik rájuk, így mi sem vállalunk felelősséget, ha a PC-d vagy a GPS-ed összeborul tőlük. Ha a telepítés körül valami nem tiszta, akkor inkább kérdezz, mert itt a hivatalos support nem segít.


turistautak.hu
Kiváló turistatérképek Magyarországról. A jelzett turistautakon kívül sok egyéb utat és POI-adatot is tartalmaz. A térkép fejlődését Te is segítheted trackek feltöltésével.
A letölthető telepítő a térképeket közvetlenül a MapSource alá telepíti.

OpenMaps.eu
A turistautakhoz hasonló kezdeményezés, a felhasználók által gyűjtött adatokból készülő ingyenes térkép a környező országokról. Hasonlóan igényes munka, szeretni fogod. A térkép bővítését itt is segítheted saját trackek feltöltésével.
A letölthető telepítő a térképeket közvetlenül a MapSource alá telepíti.

MapCenter
Felhasználók által rajzolt térképek. Többnyire csak a "csupasz" img-t, vagy az alapanyagot tartalmazza a letöltés. Ha az img-t közvetlenül szeretnéd a GPS-edre tölteni, használhatod a SendMap-et, de kis szerencsével MapSource alá is elhelyezheted őket a MapSetToolKit segítségével. (Minimális angol nyelvtudás és számítástechnikai ismeret szükséges lehet!)

GPSMapSearch
A MapCenterhez hasonló válogatás, grafikus (Google Map) keresgélési lehetőséggel. A letölthető anyag szintén többnyire "csupasz" img. Ha az img-t közvetlenül szeretnéd a GPS-edre tölteni, használhatod a SendMap-et, de kis szerencsével MapSource alá is elhelyezheted őket a MapSetToolKit segítségével. (Minimális angol nyelvtudás és számítástechnikai ismeret szükséges lehet!)

Garda-tó és környéke (H.Gábor)
A térkép(ek) letöltés után még nem mennek.
Bal oldali menü: "Registy" Ezel a kis programmal 2-3 egyszerű lépésben életre kelthető a mapsource számára a térkép.
Rengeteg biciklis térkép és track is található az oldalon.

SylverRat FAQ/térképek (SylverRat)
Hasonló gyűjtemény, sok hasznos linkkel.

garmin.lap.hu/ingynes térkép és POI (Sancho)
A garmin.lap.hu gyűjteménye.

Magyraország légterei (agyorgy)
Hasznos link azoknak, akik repüléshez használnak Garmin gps-t.
Itt pedig letölthető a világ összes repülőtere, navigációs berendezése, légtere Google Earth alá(fölé:)

Új megtalálások

Bejelentkezés