Garmin Updates figyelő
2009-03-10 | Sancho | 4 hozzászólás
Frissítve: 2009-03-11 10:56
Készítettem egy Garmin Updates figyelőt, mert a gyártóé nem tetszett. A figyelő működik adott géptípusra, vagy akár az összesre, és mindig a legfrissebb van felül.
Korábbi GPS-emhez nem tudtam felvenni Garmin e-mail értesítőt, mert a gyártó nem készítette el. A http://www8.garmin.com/support/blosp.jsp weboldalon pedig beteg módon nem a legfrissebb frissítés van legfelül, hanem ABC sorrendben láthatóak a modellek. Így készítettem egy RSS Feed csatornát, mely használható RSS olvasókban, Netvibes-ban, de az xFruits-szal e-mail értesítő is készíthető vele.

Ezen az oldalon ha beírod a Garmin GPS típusát, és kiválasztod az RSS ikont, vagy a megfelelő gadget-et, akkor máris kész a saját figyelőd:

http://pipes.yahoo.com/sancho/garminupda tes

Ha nem írsz be semmit, simán elkészül egy teljes lista, mely főleg azoknak jó, akik sok GPS-szel rendelkeznek. Amennyiben több, mint 20 találatot szeretnél látni, megadhatsz ennél nagyobb számot is (300 alatt van a jelenleg frissített GPS típusok száma).

A listában mindig a legfrissebb van elől, és az adott modellhez tartozóan a legutolsó megjelent update kerül ki. A listában benne vannak a béta verziók is!

Mindezek alapján a Garmin Oregon típusok RSS csatornája ez: [link]

Itt van egy másik feed is, ezt nem én készítettem: http://feeds2.feedburner.com/garmin/VKiE

Jó töltögetést!

Új megtalálások

Bejelentkezés