GY.E.R.E. Gyors Esti Reagálású Egység (Gyors Reagálású Esti Egység)
2009-01-24 | zakany | 198 hozzászólás
Frissítve: 2009-01-31 22:16
Unod már a TV műsort?

Megoldottál már minden indoor játékot?

Pocsék az idő, de mozognál picit?

Nincs kedved egyedül keresni?

Gyere velünk városi (GG-GC, vagy akár COM-os) ládákat keresni!

Munka (iskola) utáni spontán ládázás este! Bárki kezdeményezhet, nincs hosszas szervezés!

1. spontán "bevetés"

indulás: 2009.01.23 20 óra GCparl ládánál
vége: 2009.01.23 23:10

résztvevők:

Bacu, ludens, locika, Zsolie és zakany

Ez is jól kezdődött! A GcParl eltűnt! Sebaj, elindultunk az Újépület (GCJPLT) felé.
Találkoztunk tüntetőkkel, akik a fene tudja miért voltak már megint a Kossuth Lajos téren.

A következő láda Aranyérmesek (GColi) volt.
Itt kisebb tanakodás után, elindultunk az eTrex-Budapest felé. (A Népliget ilyenkor veszélyes lehet, de mi bátrak voltunk, és így nem lett meleg a helyzet:)))

A Városligetbe is összeszedtük a két ládát, majd megnéztük a mozdonyokat. Kb. 23 óra körül indultunk vissza a kocsikhoz, útközben megálltunk még az Aluljáró Classicnál.

Jó kis esti séta volt!
Megbeszéltük, ha jó idő lesz, bringával gyűjtünk majd multikat a városban.

(fotó: Zsolie & zakany)



2. "bevetés"

indulás: 2009.01.30 19 óra
vége: 2009.01.30 22:10

résztvevők:

Bacu, ludens, Zsolie és zakany

Ez is egy remek kis esti kirándulás volt!

fotók: Zsolie (köszönöm!) és zakany

Első úticélunk a találkozóhelyhez közel, magpet által (nem sokkal korábban) kihelyezett Filmes helyszínek - Keménykalap és krumpliorr volt.
A dobozka felkeresése nem is volt olyan egyszerű. A meredek dombocska nagyon csúszott, teljesen sárosak lettünk. A "ládában" (amit nem is olyan egyszerű kinyitni), találtunk egy jó kis ajándékot. Lehet, hogy érdemes magpet rejtéseihez elsőnek érkezni?:)

Következő állomásunk a Nagy-Szikla volt. Az éjszakai kilátást pazarnak találtuk! A ládát hárman kerestük GPS-el, végül ludens találta meg kütyü nélkül!

Éjszakai bevetésünk második állomása a Libanoni cédrus volt, itt sajnáltuk hogy sötét van, de majd visszajövünk világosban is!
Logolás után elindultunk a Kilátás (GCKL1) felé. Útközben egy hang szólt reánk az égből és figyelmeztetett minket, hogy ne induljunk az általunk választott irányba "mert linkek vannak arra és veszélyes". Négyen voltunk de nem mertünk a haramiák és a sártenger felé indulni. (Sajnos nem csoda történt, csupán egy ház magas teraszán sötétében dohányzó idősebb hölgy kiabált le.) Kerülővel folytattuk a bevetést, de végül visszafordultunk, mikor véletlenül beleolvastunk a láda leírásába: "Hóban, esőben, ónos szitáláskor, részegen, éjszaka, gyerekkel a nyakban csak öngyilkosoknak ajánlom."

Következő pontnak a Templom és vadászkastélyét szemeltük ki (GCKast), sajnos nagyot csalódtunk. Két villanyoszlopról kellett leolvasni a jelszó második és harmadik részletét és "netkesselni" a jelszó legelső tagját. Azt helyben megoldottuk, mert egy hazafele tartó házaspárt segített nekünk. A netkesshez az adott hely egy korábbi nevére volt szükség. Semmit nem láttunk, nem is értettük mit kellett volna látni. Utólag a logokat és a webes leírtást megtekintve rájöttünk, hogy világosban sem jobb ez a rejtés!

Utolsó ládánk az Árpád kilátó volt. Innen is csodálatos kilátás tárult elénk! (Én menet közben láttam egy símaszkos beöltözött fura alakot az út szélén, aki úgy feszített ott mint egy ninja. Vagy egy militari mániás biztonsági őr volt, de lehet hogy esetleg egy betörő. A többiek szerint hallucináltam, mert ők nem látták az alakot. Igaz, Ők az útra figyeltek nem a házakra.)

Kb. 22-23 óra között végeztünk.

Új megtalálások

Bejelentkezés