Volt két kalandvár is bejelentve. Még logoltam is. Hova lett(ek)?
Fejlesztési ötlet (ha már billentyűzetet ragadtam): Jó lenne, ha a profilban a "megtalálások"-ra link kerülne, és listázná a megtalálásainkat.
Ha ismered a játék elhelyezkedését, a kereső helyett, esetleg jobb választás lehet a térkép használata, mert én pl. Bacu kunszentmiklósi cifra templomának keresésekor, nem ismervén a játék pontos megnevezését, Kunszentmiklóst beütve a keresőbe, az alábbi eredményt kaptam:
[link]
Ebben szó sem esik a cifra templomos játékról... : ((
[link]
Ebben szó sem esik a cifra templomos játékról... : ((
Előzmény: magpet (#5)
...elküldtem email-ben, mert a játék kiírása szerint az első feladat megtalálni a helyszínt, úgyhogy nem akarom ide a fórumba beírni...
Előzmény: Csigabiga (#7)
Volt itt anno egy játék, amelynek kapcsán a Tamariska-dombon kellett valamit csinálni...
Nem tudja Valaki, hogy hol találom?
A letölthető GPX-en ott nincs semmi...
Nem tudja Valaki, hogy hol találom?
A letölthető GPX-en ott nincs semmi...
Nem tunnek el/szunnek meg/torlodnek jatekok. Talan van egy lista darabszam-korlat, es lapozo hianyaban a regiek nem latszanak. Gondolom szg is ismeri a problemat, es csak (szabad)ido kerdese a megoldas. Addig hasznald a keresot, az nev vagy leiras-reszlet alapjan felkutatja a regi jatekokat is.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#4)
Ha nincs valami egész különös ok, akkor nem tünjönek el, szűnjönek meg játékok. Nekem vannak régi játékok amiken most is gondolkodom néha, nem akarom azokat elveszteni.
Moderátor
Jól látom, hogy nem látom az Ezek a szigetlakók!! játékaim többségét a listában?
Játékvezető
Azok időszaki játékok voltak és 080505 -én véget értek, ezek jelenleg eltünnek. Majd egyszer ezek is láthatóak maradnak, csak nme lehetet logolni rájuk.
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#1)