Az eredeti hír itt.
Ja, és aki menne, Péceli őt,a Korsó utcán jobbra fel a dombra, sréen balra követve az utat, és egyszer csak ott a menhely..:)
Előzmény: Burvinyek (#16)
OFF: bocsi:)
Kutyaszerető topiktársaknak ajánlom az általunk támogatott állatmenhely hétvégi programját, a Boxer Majálist.
A tombolán többek között Garmin ajándéktárgyakat is lehet majd nyerni, pl. helyes kis Garmin pólós plüssmacit:)
[link]
Kutyaszerető topiktársaknak ajánlom az általunk támogatott állatmenhely hétvégi programját, a Boxer Majálist.
A tombolán többek között Garmin ajándéktárgyakat is lehet majd nyerni, pl. helyes kis Garmin pólós plüssmacit:)
[link]
Persze, kuldheted. Hogy mit csinalunk vele, azt meg nem dontottuk el. Ha az automban lotyogni fog az LT-400 rogzitese, majd a csekkel kitamasztom. Tudod, mint az asztal labat. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#14)
jut eszembe...
ha majd kezdenek megjönni a fotók, amiket a versenyre menet csináltak rólunk a paparazzók, a csekkeket küldhetem a szervezőknek? ;-)
ha majd kezdenek megjönni a fotók, amiket a versenyre menet csináltak rólunk a paparazzók, a csekkeket küldhetem a szervezőknek? ;-)
Moderátor
Köszönöm, javítva!
(A négygombos kvarcórákkal még elvoltam, de ez a rengeteg billentyű a notebookon teljesen összezavar... :)
(A négygombos kvarcórákkal még elvoltam, de ez a rengeteg billentyű a notebookon teljesen összezavar... :)
Házigazda
Előzmény: Reggel (#12)
"vagy 6 db. normál és 3db. extra sarokpontot érintve (6*1 pont+3*6 pont)"
Ha jól gondolom a hírben rosszul szerepel.
Helyesen: 6*1 pont+ 3*3 pont
Ha jól gondolom a hírben rosszul szerepel.
Helyesen: 6*1 pont+ 3*3 pont
Volt....,
még kérdőre is vont az egyik csapattársam, hogy miért akkor, ugyanis még átöltözés előtt voltunk, de letorkolltam, mondván, hogy úgyiscsak sétálunk -mit számít az a pár perc...
még kérdőre is vont az egyik csapattársam, hogy miért akkor, ugyanis még átöltözés előtt voltunk, de letorkolltam, mondván, hogy úgyiscsak sétálunk -mit számít az a pár perc...
Előzmény: magpet (#8)
Igen, én is hiányoltalak a listából. Céldugáskor volt füttyszó, de már a nyersanyagban sem szerepel a dugókád száma (ami egyébként a nevezés excelben megvolt, tehát célirányosan rá tudtam keresni). Biztos, hogy volt RAJT? Bár egy rutinos sajátdugókás tájfutótl ilyet kérdezni... :)
Házigazda
Előzmény: Janó (#5)
Tiltakozom!
Határozottan, és a legmesszebbmenőkig tiltakozom!!!!
Hogy miért, és mi ellen, azt nem tudom, de TILTAKOZOM!
Kérem a krumplibogár300-at, és majd módosítom a logom. ;)
(ha valaki nem értené) Tréfát félretéve, ismételten nagyon köszönünk mindent!
Határozottan, és a legmesszebbmenőkig tiltakozom!!!!
Hogy miért, és mi ellen, azt nem tudom, de TILTAKOZOM!
Kérem a krumplibogár300-at, és majd módosítom a logom. ;)
(ha valaki nem értené) Tréfát félretéve, ismételten nagyon köszönünk mindent!
Ejha, 4 másodperces pontossággal megmondtam a menetidőmet a tracklog alapján! :)
Nem látom az eredményünket, pedig mintha ott lettünk volna...., ha lesz egy kis időtök nézzetek utána, a 46111-es saját dugókával voltunk kint, a kütyü szerint ~ 4:18 -at sétáltunk.
Na végre! Végül pont ott végeztem, ahol a helyi eredményhirdetésen is meg lettem említve, csak a környezetem és az időeredményem más! :-)))
Nem lehet, mert csak a 3x3-at + 6-ot teljesítettük. Nálam 16 pont szerepel.
Bigz adatai jók.
Bigz adatai jók.
Előzmény: SylverRat (#2)
Alakul, de még nem tökéletes. Ezt azért mondom, mert bigz-vel együtt mentünk, mégis a találataink száma különbözik. Az idő stimmel, mert én később indítottam az időmérést.
Annak viszont örülök, hogy az élbolyban kialakult anomáliákat sikerült rendezni.
Annak viszont örülök, hogy az élbolyban kialakult anomáliákat sikerült rendezni.