Az eredeti hír itt.
Moderátor
Nalunk toksotet volt. Zuhanyozasnal egy darab ledes-kurblis kucsera-lampa vilagitott, az e90-et is csak most kapcsoltam be. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#15)
még hír beküldése menüpontom sincs... :-) azt is megbabrálhatná az admin a db-ben... ;-)
Moderátor
Előzmény: magpet (#9)
helyi idő.
ha gmt lenne, akkor ahol éppen nappal van, ott nem lenne értelme. :-)
összesen 1 milliárdan. én sehol nem olvastam, hogy ennek egyszerre kéne történnie... időzónáként mondjuk 50 millióan vesznek részt, az már közelíti, nem? :-)
ha gmt lenne, akkor ahol éppen nappal van, ott nem lenne értelme. :-)
összesen 1 milliárdan. én sehol nem olvastam, hogy ennek egyszerre kéne történnie... időzónáként mondjuk 50 millióan vesznek részt, az már közelíti, nem? :-)
Moderátor
Előzmény: kalóz (#7)
Köszi, elhelyeztem őket.
(A hírek "tulajdonosa" nem állítható át, db-ben meg nem akarok ilyeneket babrálni, mert elvisz az admin... :)
(A hírek "tulajdonosa" nem állítható át, db-ben meg nem akarok ilyeneket babrálni, mert elvisz az admin... :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#6)
Most egy naív kérdésre válaszoljatok, legyetek szívesek!Ez az időpont helyi időt jelent, vagy GMT-t? Mert akkor a (pl)los angelesiek jól járnak, mert ott olyankor nincsenek is bekapcsolva a lámpák...Ha helyi idő akkor az a többmilliárdos szám nem stimmel, mert akkor zónaidőnként kapcsolnak ki néhány országban egyidőben...Üdv!
újabb link a cikkhez (sajnos nem tudom a hírt szerkeszteni... :-/ )
[link]
illetve a magyarországi kampányvideó:
[link]
[link]
illetve a magyarországi kampányvideó:
[link]
Moderátor
Legalább a LED-eket lekapcsolhatnák... :)
Szombaton nem rajtam, hanem a kis családomon fog múlni, meddig bírják lámpamentesen. :)
Szombaton nem rajtam, hanem a kis családomon fog múlni, meddig bírják lámpamentesen. :)
Előzmény: Bacu (#2)
A hír olvasásakor ettöl a mondattól elkezdtem vigyorogni:
"Kivilágításuk lekapcsolásával a Föld Órájához hasonlóképp csatlakozik a megváltó Krisztus szobra Rio de Janeiróban"
Ugy elképzeltem. Leereszti a karjait, odahajol a kapcsolóhoz és klikk. :)
"Kivilágításuk lekapcsolásával a Föld Órájához hasonlóképp csatlakozik a megváltó Krisztus szobra Rio de Janeiróban"
Ugy elképzeltem. Leereszti a karjait, odahajol a kapcsolóhoz és klikk. :)
A youtube vállalkozás pl saját erőművet üzemeltet a szervereinek táplálására!
Le merném fogadni, hogy nálunk ugyanúgy minden ki lesz világítva.
Le merném fogadni, hogy nálunk ugyanúgy minden ki lesz világítva.
Az elvekkel egyetértek, de remélhetőleg Mo-n nem csatlakozik 10-20 százaléknál több ember az akcióhoz "egy körön", mert tuti leolvad a hálózat ha közelítőleg egyszerre kapcsolják vissza a fogyasztókat :))))