Az eredeti hír itt.
Igen, ez a terv, de még várunk egy bólintást. Addig nem szeretnénk se időpontot, se helyszínt hirdetni. Remélhetőleg hamarosan lesz konkrétum, kérjük türelmeteket! Addig is bízva az illetékesek jófejségében javaslom, hogy a nem nagyon fix eseményeket ne október 3-ra szervezzétek, de talán ne is október 2-a estére... :)
Házigazda
Előzmény: Laci-62 (#944)
Szerintem a csúcs az, amikor a gyerek nem is a szüleivel van, hanem a szomszéddal vagy pótszülőkkel, vagy fogadott vagy ilyesmi, és ilyenkor is azt szokták mondani, hogy "ó, le se tagadhatja, hogy tiszta apja..." :D
Előzmény: berni (#933)
Szerinte scele ültette el a téma magját évekkel ezelőtt! :o)))
Szerintem Kisztire hasonlít jobban Prüntyi, de azért van benne sceléből is.
De inkább az a lényeg, hogy jól sikerült kiskölyök lett! :o)
Szerintem Kisztire hasonlít jobban Prüntyi, de azért van benne sceléből is.
De inkább az a lényeg, hogy jól sikerült kiskölyök lett! :o)
Előzmény: apexsek (#937)
nem gondoltam, hogy ilyen filozofiai témát indítok útjára...
:-)))))))))
Akkor a csemete Scele nejére hasonlít jobban. :) Az az igazán mérvadó amikor kívülről jön valaki és lát egy apa, anya, gyerek összeállítást. Az elfogultság nélkül fedezi fel a hasonlóságokat. :)
Előzmény: Yoss (#934)
Igen, ez szerintem is így van. Hacsak nem kiköpött mása a gyerek az egyik szülönek, akkor az ismerösök azt látják meg benne, akit jobban/régebben ismernek
Előzmény: Togo (#932)
Én azt tapasztaltam, hogy a gyerek arra hasonlít akinek a családja, ismerősei nézik éppen. :D
Előzmény: scele (#930)
Az igazság az, hogy a kisbaba elsősorban egy másik kisbabára hasonlít, és nem a szülőkre. Evolúciós szempontból előnyös ha a baba az egyedi jeleket akkor kezdi mutatni amikor már elfogadták a szülők, rokonok :-)))
Moderátor
Előzmény: scele (#928)
De legalább a két hozzászólásból kiderül, hogy nem a postástól van. :-)))))
Mi is sokat gondolkodunk, hogy kire hasonlít. Igazából nem tudjuk, de mikor ekkora voltam, pont így néztem ki. Legalábbis a gyerekkori fotóimat nézegetve egyértelműen.
Mi is sokat gondolkodunk, hogy kire hasonlít. Igazából nem tudjuk, de mikor ekkora voltam, pont így néztem ki. Legalábbis a gyerekkori fotóimat nézegetve egyértelműen.
Előzmény: Yoss (#927)
Sztem meg tiszta anyja :) Pláne ha vigyorog, amit egyébként gyakran művel ;)
Előzmény: apexsek (#926)
Azért Prünyinek az apját kitalálni nem nehéz fényképről...
Lehet, hogy sablonos szöveg, de tényleg kiköpött apja!
Lehet, hogy sablonos szöveg, de tényleg kiköpött apja!
Előzmény: Csigabiga (#920)
Ahogy oda van írva. :) De élőben beérem az első három betűvel, szóval "Sau"-nak hív boldog, boldogtalan. Aki genya akar lenni, az nekiáll Samuzni, Satuzi, esetleg röfögni. :)
Előzmény: Szab (#924)
Mert ez a rendes verseny topic, a másik meg akkor született, amikor megjelentek az eredmények. Ott is van a neve végén, hogy
"- eredmények" :)
Hogy is kell akkor kimondani? :) Távol ültem, nem nagyon hallottalak, csak magpetet.
"- eredmények" :)
Hogy is kell akkor kimondani? :) Távol ültem, nem nagyon hallottalak, csak magpetet.
Előzmény: Saughassy (#923)
Ez eddig oké, csak akkor miért is van két topic a Harmadik Gátépítő Élmunkás Majálisról ?:) Már leszámítva azt az okot, hogy személyes bosszút kívántál állni a mássalhangzótorlódós nickem okozta stresszt kompenzálandó. ;) És én még majdnem gyanakodni kezdtem, hogy hasad a tudatom.
Előzmény: magpet (#921)
Hat igen, mi csak a minimum lyukasztast vizsgaltuk. A terv latvanyos tulteljesiteset legutobb Pioker Ignac idejeben dijaztak. :)
Házigazda
Előzmény: Saughassy (#918)
Micsoda???? Lázi második lett a bicajos kategóriában és még egy nyamvadt kupát sem kapott? Szégyen! :)
Előzmény: magpet (#906)
Most kezdem nem erteni magam, mintha mar megvalaszoltam volna ezt a hsz-t. :)
Mivel mi eselytelennek lattuk az elso 3 hely begyujteset, ugy dontottunk rahajtunk az osszes pontra es igy az erkolcsi gyozelem meg a mienk lehet. :) De gonosz modon eltitkoltatok, ki hany pontot zsakolt be, oda az igazsag. :)
Mivel mi eselytelennek lattuk az elso 3 hely begyujteset, ugy dontottunk rahajtunk az osszes pontra es igy az erkolcsi gyozelem meg a mienk lehet. :) De gonosz modon eltitkoltatok, ki hany pontot zsakolt be, oda az igazsag. :)
Előzmény: magpet (#906)
Ha nem lenne ennyire messze, egy percig sem várnék vele, és meggyőznélek, hogy szervezd meg. :)
De nekem jó 500 km és nagy valószínűséggel akkor is vízen leszek. Majd legközelebb. :)
De nekem jó 500 km és nagy valószínűséggel akkor is vízen leszek. Majd legközelebb. :)
Előzmény: Vucsi (#899)
JA! Most vettem észre, hogy tiszta fehér foltos volt a pólóm.. valaki meg is kérdezte, hogy megizzadtam-e?
Most válaszolok, akkor "nem voltam túl jól" :)
SZÓVAL a pólómra fújtam egy nagy adag szúnyogrisztót! A sötéteben nem láttam a végeredményt:))))
Most válaszolok, akkor "nem voltam túl jól" :)
SZÓVAL a pólómra fújtam egy nagy adag szúnyogrisztót! A sötéteben nem láttam a végeredményt:))))
A gépet inkább a bukfencezés rombolhatta le...
De a képet látva úgy gondolom, hogy ha ebből mindhárman kiszálltatok viszonylagos épségben, akkor ez az autó szeretett Titeket és tette a dolgát (tudom, hülye megközelítés...).
A kép alapján Jézus Szíve Szervízre látszik esélyesnek. :(
De a képet látva úgy gondolom, hogy ha ebből mindhárman kiszálltatok viszonylagos épségben, akkor ez az autó szeretett Titeket és tette a dolgát (tudom, hülye megközelítés...).
A kép alapján Jézus Szíve Szervízre látszik esélyesnek. :(
Előzmény: Bogee (#912)
Hát ha kuka nem is, de roncs. :-(
Már múltkor meg akarták a bmw-sek venni mikor összetörött, talán most is adnának érte valamennyit, aztán magának már olcsón megjavítja, nekem meg hozzájárul egy újhoz/újabbhoz. Reméljük!
Már múltkor meg akarták a bmw-sek venni mikor összetörött, talán most is adnának érte valamennyit, aztán magának már olcsón megjavítja, nekem meg hozzájárul egy újhoz/újabbhoz. Reméljük!
Előzmény: Dzsozy (#911)
ez most készült róla a garázsban. nem szép látvány... :'-( csak erős idegzetűeknek!
a helyszínelő által készített képeket még nem kaptuk meg.
a helyszínelő által készített képeket még nem kaptuk meg.
Moderátor
Előzmény: Dzsozy (#905)
Megszülettek az eredmények!
Köszönjük a türelmet, kellemes csemegézést! Óvásnak helye nincs. Vagyis helye van, értelme nincs. :)
Köszönjük a türelmet, kellemes csemegézést! Óvásnak helye nincs. Vagyis helye van, értelme nincs. :)
Házigazda
Bütyök képei is folyamatban, elv a ma délután folyamán azok is megtekinthetőek lesznek.
Előzmény: arrabona (#903)
Akkortájt épp Balatonfenyvesen nyaralgatunk, ami közelebb van, mintha Pestről indulnánk, úgyhogy már elkezdtem beszervezni a társaságot :-))))
szerintem ott leszünk :-)))))))
szerintem ott leszünk :-)))))))
Előzmény: Vucsi (#901)
Nagyjából augusztusban a GC2500 is esedékes lesz.
Ha tudnánk, hogy a GPGGameson mennyi játék van, azt is ünnepelhetnénk. :-)
Ha tudnánk, hogy a GPGGameson mennyi játék van, azt is ünnepelhetnénk. :-)
Előzmény: magpet (#890)