Az eredeti hír itt.
Hát ezzel most nem tököltek sokat a publikus béta kiadása óta. Biztos csak át kellett írni a nevét. :))
Előzmény: magpet (#26)
Sziasztok!
Tényleg jól mutat 765-ön a sávinfó. De ami nekem a legjobban tetszik benne, az az, hogy végre a Budakeszi útról, Budakeszire nem Hűvösvölgy felé akar küldeni. Mindennap azt hallgattam hazafelé, hogy mé mennyek be az erdőbe ha lehet...
A TMC-be viszont még mindig nem értem, hogy a XVI. ker Csömöri úton miért nem jelzi egy hónapja, hogy nem bírok végig menni, mert újitják. Jó tudom nem ez a hibajelentő...
Tényleg jól mutat 765-ön a sávinfó. De ami nekem a legjobban tetszik benne, az az, hogy végre a Budakeszi útról, Budakeszire nem Hűvösvölgy felé akar küldeni. Mindennap azt hallgattam hazafelé, hogy mé mennyek be az erdőbe ha lehet...
A TMC-be viszont még mindig nem értem, hogy a XVI. ker Csömöri úton miért nem jelzi egy hónapja, hogy nem bírok végig menni, mert újitják. Jó tudom nem ez a hibajelentő...
Én már próbálkoztam vele egy Navon viszonylatában. Volt sok telefonos segítség is egy igazi szakértőtől, de csak nem akart összejönni.
Házigazda
Előzmény: piret (#22)
Jóvanna, tudod mire gondoltam. ;)Idézet
Namost a néhányunk által ismert körülmények viszonylatában érdekes kijelentést fogok tenni: nem használtam én még ilyet, sőt, messziről sem láttam! Tényleg :)
Előzmény: piret (#22)
Namost a néhányunk által ismert körülmények viszonylatában érdekes kijelentést fogok tenni: nem használtam én még ilyet, sőt, messziről sem láttam! Tényleg :)
Házigazda
Előzmény: Sancho (#21)
Amíg nem használtál Naviextras Toolbox-t az iGO-hoz, addig nem tudod, mi az igaz szívás! :)Idézet
A mostani mapszósz installert felesleges szidni, mi már megtettük elégszer... jó nagy kalap kaki, de ezt kell használni.
Előzmény: piret (#19)
Befogadnak szabványos GPX fájlokat is.Idézet
A zalaegerszegi poi-k állapota siralmas. Van, amelyik évekkel ezelőtt megszűnt, van, amelyik több kilométerre (!) van jelölve, rengeteg, amelyik helye pontatlan. Szívesen rendbe hoznám, de a hibabejelentőben ezt túl hosszadalmas lenne egyesével bejelentgetni. Megoldás?
Előzmény: Vucsi (#16)
A mostani mapszósz installert felesleges szidni, mi már megtettük elégszer... jó nagy kalap kaki, de ezt kell használni.
Házigazda
Előzmény: zferke (#18)
frissitettem a naviguide-omat (letöltés - install) de a mapszósz (legfrisebb ) nem indul el, incorrect language dll file a hibaüzi......
most telepithetem újra:-(
most telepithetem újra:-(
Szép nagy excel tábla a hibabejelentő POI-s részének megfelelő adattartalommal, aztán majdcsak eljut valahogy ide egy emelettel alám :)
Házigazda
Előzmény: Vucsi (#16)
A zalaegerszegi poi-k állapota siralmas. Van, amelyik évekkel ezelőtt megszűnt, van, amelyik több kilométerre (!) van jelölve, rengeteg, amelyik helye pontatlan. Szívesen rendbe hoznám, de a hibabejelentőben ezt túl hosszadalmas lenne egyesével bejelentgetni. Megoldás?
Megnéztem. Jó hír, hogy az általam jelzett hibákat kijavították. Így érdemes folytatnom a hibakeresést.
Van már, aki elkezdte ezt a verziót használni? Érdemes az 5.1 helyére feltenni, vagy vannak olyan hibái, mint az 5.1 bétának volt, hogy azt gondolta, hogy a Könyvesen meg a Vajda Péter utcán fal van és forduljak meg akkor is, ha tiltva van a megfordulás? :)) Vagy várjam meg inkább a véglegeset, mert utakban nincs akkora különbség? Lane infó annyira egyelőre nem izgat, majd ha lesz rá alkalmas kütyüm. :)
Najó, nekem meg a csiksz elég mindenre, nade ha már dumál, mesélhet olyat is, mainek van értelme. Ellentétben a Parlamenttel meg a repülőtér ikonnal a signposton, aminek meg nincs.
Házigazda
Előzmény: magpet (#8)
Persze, így kellemes. De nekem egy "tarts balra"+laneinfo bőven elegendő. Tudom, 2D térképeken szocializálódott igénytelen fráter vagyok. :)
Házigazda
Előzmény: piret (#7)
Az, ha normális signpost van, nem hülyeség. Bámulsz ki a zablakon, mert 50m-enként 6 sáv megy 8 irányba, ha akkor rád bír szólni, hogy "Debrecen felé, bammeg", az biza nem rossz.
Persze mostanság az a "trend", hogy rajzoljuk le a táblát úgy, ahogy a szélvédőn kívül amúgyis látszik 1:1 méretarányban...
Persze mostanság az a "trend", hogy rajzoljuk le a táblát úgy, ahogy a szélvédőn kívül amúgyis látszik 1:1 méretarányban...
Házigazda
Előzmény: magpet (#6)
TTS megoldása magyar nyelvre senkinek nincs, az erre specializálódott fejlesztőknek sem. Ezért van az, hogy például a hárombetűs mosóporon sincs magyar TTS.
Házigazda
Előzmény: magpet (#4)
Nem, a signpost csak feliratot jelent. Ez praktikusan a Nüvi felső zöld sorát, valamint az itiner-képernyőről elérhető turn-preview képernyők info-mezőjét jelenti. A text-to-speech tudomásom szerint nincs készülőben magyar nyelven, így arra még biztosan várni kell. Vagy használt angolul, a Bajcs-Zsilinszky út például nagyon mókás. :)
Házigazda
Előzmény: Sancho (#3)
Lehet, hogy félreértelek; bemondja az utca nevét már hazánkban? Vagy ez majd lesz valamikor?Idézet
Az egyik, hogy a TopMap belehúzott signpostok felvételébe, így már sokkal több helyen jelenik meg a sime "fordulj balra" helyett "fordulj balra Mucsaröcsöge-alsó felé".
Előzmény: piret (#2)
A lényeg (ja nem, mert a lényeg a 3D Parlament :)) persze mindig félrekommunikálódik valahol: az egy dolog, hogy játszunk a gyerekcipőben járó laneinfóval, a másik, hogy Óbudán utcaszintű a TMC (Kápmegyeren meg nem, és ezt senki sem érti), de azért van pár használható újdonság is. Az egyik, hogy a TopMap belehúzott signpostok felvételébe, így már sokkal több helyen jelenik meg a sime "fordulj balra" helyett "fordulj balra Mucsaröcsöge-alsó felé". A másik, szerintem a legfontosabb pedig az, hogy a Garmin egy baromi régi adósságát rendezte, és így már normálisan be tudjuk tenni a "tarts balra/tarts jobbra" utasításokhoz szükséges információt.
Házigazda
Előzmény: magpet (#1)
Egy ideje már ezt használom a 765T-n, és a sávinfo nagyon jó dolog. Még sok helyen van rajta mit javítani (pontosan hány sáv, és mi merre görbül), de a szolgáltatás maga csudajó dolog. Megkockáztatom, hogy hasznosabb, mint egy 3D Halászbástya. :)
Házigazda