Az eredeti hír itt.
Mi is nagyon jót sétáltunk, annyi baki azárt történt a navigációban, hogy az utolsó szükséges pontunk a tó tulsó partjára esett, így visszafelé meg kellett kerülnünk a tavat, miközben még 3 pont mellett elhaladtunk.
A nyereményeknek nagyon örülünk, nagyon jó a hátizsák, a csuklóm meg már csapányasra járattam a PowerBall-al.
A nyereményeknek nagyon örülünk, nagyon jó a hátizsák, a csuklóm meg már csapányasra járattam a PowerBall-al.
Köszönöm. Valóban nem volt versenynek véve. Kellemes séta, pár doboz megkeresésével színesítve. Meg is lepett a helyezés. :)
Előzmény: zdn_gemin (#18)
Mi döntötte el, hogy valaki a családi vagy gyalogos kategóriába került, azon kívül, hogy szólt a nevezésnél, hogy családiban indulna?
Mert eddig, míg nem láttam a helyezéseket, végig abban a hitben éltem, hogy családiban indultunk, de mint kiderült mégsem... :-(
Persze ez nem a helyezés szempontjából lényeges, csak így mit mondok a 7 éves lányomnak? Hiába gyalogolta le azt a tizenx kilométert... :-)
Mert eddig, míg nem láttam a helyezéseket, végig abban a hitben éltem, hogy családiban indultunk, de mint kiderült mégsem... :-(
Persze ez nem a helyezés szempontjából lényeges, csak így mit mondok a 7 éves lányomnak? Hiába gyalogolta le azt a tizenx kilométert... :-)
Gratulálok Cualune-nak! Persze Togo-nak is. Tudom, hogy ők egyáltalán nem vették versenynek a versenyt (Cualune biztosan nem), közben pedig még geocaching-eltek is. Így is szép eredményt értek el!
Frogirl szinte minden fára-falra felmászott, s tényleg kényelmesen sétáltu végig az egész távot.
A GPS szerint 19km lett a vége.
Nagyon jó móka volt, sok barátal, s új ismerősökkel!
A GPS szerint 19km lett a vége.
Nagyon jó móka volt, sok barátal, s új ismerősökkel!
Előzmény: apexsek (#16)
Mi se siettünk a versenyt túrára cseréltük.
Az összepontot lejárva sok mindent láttunk.
Nagyon tetszett a nyarló sor a tó partján.
Ha már odaépítették, legalább szép lett.
Az összepontot lejárva sok mindent láttunk.
Nagyon tetszett a nyarló sor a tó partján.
Ha már odaépítették, legalább szép lett.
Előzmény: Saughassy (#14)
Köszönöm a lehetőséget, jól érzetem magam. Nagyon remek volt a szervezés, mind a gyalogos, mind a kerós :-)). A bringán 13 pontom lett + 1 felesleges, tehát ha nem szambázok Vértesszőlősön akkor akár 5 km-mel és 20 perccel is lehetett volna kevesebb :-). No mind1. A nap végén még egy Tata - Tatabánya - Szárliget túrát nyomtam 28 km-en. :)
Köszi mégegyszer.
Köszi mégegyszer.
Afene, biztam benne, hogy jegyzitek majd, ki hany pontnal csekkolt. Mi abbol indultunk ki, hogy a leggyorsabbra eselyunk sem lesz, igy inkabb bezsakoljuk az osszes pontot es mienk az erkolcsi gyozelem. :)
Előzmény: magpet (#1)
Nagyon jót bicikliztünk Omlással, tetszett a pálya kitűzése -- köszönjük, Scele! Keményen hajtottunk, nem hibáztunk sehol, örülünk a szép helyezésnek.
Még egyszer köszönet minden szervezőnek, rendezőnek, segítőnek és résztvevőnek a jó buliért! Máskor is jövünk!
Még egyszer köszönet minden szervezőnek, rendezőnek, segítőnek és résztvevőnek a jó buliért! Máskor is jövünk!
Jogos! Legkozelebb szervezunk egy csoportkepet. Most van keznel valakinek ilyen jellegu kepe?
Házigazda
Előzmény: zakany (#8)
Lenne egy észrevételem, én ilyenkor hiányolok egy győztes fotót.. legalább egy pillanatra egymás mellé állhatnának a nyereményekkel és az oklevéllel.. kupával..etc..
Fura, azt hittem a végén leszek.. Nem is rossz az eredményem, ahhoz képest, hogy kávéztunk (és ládáztunk) 1 órát :))))
Köszönjük! Egyszer már elindulok futva is, hátha sikerül valami fényeset is begyűjteni. (bár egyszermár sikerült)
Őszre tervezzük a negyediket, de akár még elé is becsúszhat valami... :)
Házigazda
Előzmény: Bacu (#2)
Kafa! :)
Ááááááááá sokkal jobb helyen is lehettünk volna Lacival... akár a 15-ben is. Cilára várva a vár környéki vendéglátóegységekben cirka 1.5 órát elmulattunk... Míg nem kiderült, hogy másik irányba indult el, így végül letrappoltuk a maradékot. :)
Amúgy meg a részvétel volt itt a fontos! A verseny pedig nagyon jó volt! De ezt már úgy is tudod :)
mikor lesz a 4. műhód fesztivál? (továbbra is áll az ajánlatom! Ha szeretnéd, szívesen besegítek a terep felmérésben, pontok kirakásában...)
Ááááááááá sokkal jobb helyen is lehettünk volna Lacival... akár a 15-ben is. Cilára várva a vár környéki vendéglátóegységekben cirka 1.5 órát elmulattunk... Míg nem kiderült, hogy másik irányba indult el, így végül letrappoltuk a maradékot. :)
Amúgy meg a részvétel volt itt a fontos! A verseny pedig nagyon jó volt! De ezt már úgy is tudod :)
mikor lesz a 4. műhód fesztivál? (továbbra is áll az ajánlatom! Ha szeretnéd, szívesen besegítek a terep felmérésben, pontok kirakásában...)