1 | 2 | 3 |
2008-11-11 14:04:16
Ugye, milyen jó lenne, ha mindenkinek a bemutatkozó oldalán ott lenne a rubrika a telefonszámnak? Nagyon megkönnyítené a verbális kommunikációt - és nemcsak ilyen esetben.
Pupu

Előzmény: Belga (#107)
2008-11-11 08:12:43
Azért remélem az esetből mindenki levonta a végső, végső tanulságot. Ami nem más mint a verbális kommunikáció fontossága. Az embert ugyanis az állatoktól főleg ez különbözteti meg. Tehát először szóban aztán írásban, de beszélgessetek már egymással néha. Mielőtt blogokat kezdenénk írni és fórumokra bejegyzéseket, fel kell venni a telefont és megkérdezni a másikat, hogy mit miért tett. Kevesebb ideg lett volna felborzolva és mindenki az eseményről beszélne és nem a botrányról.

Ugye milyen jó, hogy van kommunikációs diplomám így tudom osztani az észt? Ha valakinek ezzel gondja lenne az inkább hívjon mint írjon! :))))))

Amúgy sajnálom, hogy nem lehettem ott a versenyen, remélem a következőre tudok menni és hát remélem lesz következő.

2008-11-10 20:37:42
Bár tegnap még úgy gondoltam, hogy többet nem szólok hozzá e témához, a mai bejegyzés mégis szóra bírt.
Ez az első hozzászólásod, melyből kiderül, hogy is keveredtél bele ebbe a vitába. Mi erről a helyszínen semmit sem érzékeltünk, hiszen mással voltunk elfoglalva. Az első megdöbbenés akkor ért minket, mikor kerestünk, de ti már sehol sem voltatok. Gondoltuk, azért távoztatok, mert nem akartad, hogy lányaid hallják a veszekedést. A találkozó után a még jelen lévők társaságában beültünk az étterembe, és vacsora közben próbáltuk megérteni a történteket az akkor rendelkezésünkre álló információink alapján. Itt tudtuk meg, hogy okleveled széttépve hátrahagytad. Többen tudják tanúsítani felajánlásom, mely szerint újra kinyomtatom, és postán elküldöm nektek, mivel kiérdemeltétek. Tehát mi maximálisan melléd álltunk az adott helyzetben.
A meglepetés akkor ért minket, mikor megjelent első blogbejegyzésed. Az általad említett ártalmatlanság vélelme minket is megilletett volna, ugyanis mi semmit sem tudtunk a téged ért támadásról. Ezek hiányában miért is kellett volna megvédeni? De te a sárba döngöltél minket. Elhiszem, hogy lányaidat megviselte az eset. Ne feledd azonban, hogy a mi lányunk is ott volt, aki aprólékos munkával saját maga is rajzolt oklevelet a nyerteseknek. Sírva kérdezte tőlünk, hogy az övét is összetépted-e. Megnyugtatására mondtuk, hogy ti nem is kaptatok, és azt biztosan nem is tépted volna össze.
Úgy érzem, hogy mindezt el kellett még mondanom, hogy mindenki tisztán lásson, ismerje a mi verziónkat is.
Nem célom a vita folytatása, a dolgot én is lezártnak tekintem.
Vucsi

Előzmény: Fairy (#98)
2008-11-10 20:36:21
Halihó!
Most értem csak haza a hétvégéről és szomorúan olvasom a fórumokat ebben a témában. Mivel lerágott csont, ezért nem is foglalkoznék ezzel a szösszenettel. Ehelyett hatalmas köszönet illeti a Vucsi családot, akik önzetlenül és önerőből egy kellemes napot adtak sokunknak! Nagyon köszönöm az invitálást és azt, hogy megint egy jót versenyezhettem! Ilyen szép díjat még sosem kaptam geoversenyen! Szeretnék a tavaszin is részt venni, ha nem jön közbe semmi. Csak biztatni tudlak benneteket a folytatással kapcsolatban!

P.S. eperdzsem, tudom, hogy a verseny hevében az ember sokszor meggoldolatlan dolgokat mond a magas adrenalin szintnek köszönhetően, de úgy érzem most jöttök egy bocsánatkéréssel a fiatal párosnak!
Mikulás

Előzmény: Vucsi (#85)
2008-11-10 14:03:34
Egyetértek!
Ezzel kellett volna kezdeni és akkor talán nem alakul ki ez a helyzet.
Mi, akik szintén ott voltunk, csak eperdzsem Piramis idézetét hallottuk - ezen megrökönyödtünk - és semmit nem értettünk az egészből. Most végre már értjük...

Ezzel a magam részéről le is zártam a témát!

Jól éreztük magunkat, finomat kajáltunk, találkoztunk barátokkal és másokkal is - Köszönöm Vucsi!
Csigabiga

Előzmény: H.Gábor (#103)
2008-11-10 13:27:51
Vicces, hogy ez úgy indult, hogy ti szégyeljétek magatokat!!!
Így már minden világos és nincs is miről tovább beszélgetni!
H.Gábor

Előzmény: Fairy (#98)
2008-11-10 13:22:58
Részemről rendben :-)
Fairy

Előzmény: vtsp-tav (#101)
2008-11-10 13:17:20
Úgy gondoltam nem fogok már semmit hozzászólni... hát még is!
nekünk nagyon rosszul esett az egész történet, soha nem történt még ilyen velünk! úgy gondolom tettünk már ezt-azt mi is a közösségért! amikor elindultunk Zalaegerszegre fejünkbe vettük, most nem csak sétálunk, nyerni is szeretnénk, ami simán ment! de nem ez volt a fő cél hanem hogy jól érezzük magunkat, hát ez utóbbi is majdnem teljesült, csak a végét rontották el kicsit egyesek... De most már mi is megnyugottunk itthon, persze amennyire ilyen vádak után lehet, szóval kérek mindenkit, hogy ezzennel zárjuk le a vitát! Találkozunk Siófokon decemberben! Áprilisban pedig majd nálatok!

vtsp-tav

2008-11-10 13:08:24
De már régen megfogadtam, hogy fórumon nem vitatkozok, mert soha nincs megoldás.

Szerintem pedig van egy bocsánat, és békében megy mindenki tovább.
NaSza

Előzmény: eperdzsem (#95)
2008-11-10 13:02:46
Szerintem egy "nyilvános" bocsánat kérés nem lehet olyan degradáló, mint ott a helyszínen az a megalázó helyzet a két srácnak.
(Nem ismerem személyesen sem eperdzseméket, sem a két srácot, csak fül- és szemtanu voltam.)
Ete

2008-11-10 13:00:03
Fairy

2008-11-10 12:50:23
"Gratulálunk a győzteseknek, a helyezeteknek és mindenkinek, aki teljesítette a feladatot!"

Érezhetünk valami hiányt ebből a mondatból?
Ete

2008-11-10 12:47:29
Azt gondolom (kívülállóként), hogy ezt nem csak Vucsival kéne megtárgyalnod.
H.Gábor

2008-11-10 12:44:44
Nem, nincs csend. De már régen megfogadtam, hogy fórumon nem vitatkozok, mert soha nincs megoldás. Vucsival már megtárgyaltuk tegnap este személyesen a történteket. A tracklogot megvizsgáltam, minden rendben van vele. Gratulálunk a győzteseknek, a helyezeteknek és mindenkinek, aki teljesítette a feladatot!
Kérnék mindenkit, hogy koncentráljunk az élményekre, a szervezők tökéletes és alázatos munkájára, amit még egyszer nagyon szépen köszönünk, fantasztikus volt!
eperdzsem off
eperdzsem

Előzmény: NaSza (#94)
2008-11-10 12:35:45
Itt most mindenki a megvádlottakkal és a szervezővel foglalkozik, és a vádlók, azok, akik miatt megesett az eset, azok csak néma csend?
NaSza

2008-11-10 11:01:47
Ami kimaradt:

Nagyon köszönöm Nyírő Zolinak (nyic) a bukót!

Előzmény: scele (#92)
2008-11-10 10:25:29
Vucsi utolsó mondata miatt én is reagálnék.

Nagyon sajnálom, hogy egy családias jellegű versenyen ilyen vita kerekedik. A szervezőket semmilyen módon nem hibáztatom, Vucsi family szerintem egy nagyon jó kis versenyt szerveztek. Ezúton is köszönöm nekik. Verának pedig külön köszönet az extra oklevélért.

Eperdzsemék részéről a vád értelmetlen és gusztustalan.
Egy ilyen rendezvényen szerintem senkinek se jutna eszébe csalni. Aki pedig olyan vádat talál ki, hogy hamis a tracklog, az még szerintem nem látott közelről ilyet.
Az 1:07 se lett volna elég arra, hogy elkészüljön egy ilyen tracklog, pláne nem pár perc. Egyszerűbb legyalogolni/lefutni, (ahogyan ez meg is történt).

Fairy-t sem hibáztatom. Ha engem vádoltak volna meg ilyesmivel, valószínűleg én se hagytam volna szó nélkül.

Várjuk a következő rendezvényt, ahol remélem nem lesz ilyen eset.

2008-11-10 09:57:19
Több dologban nem értek Veled egyet, de adok a véleményedre. Tehát: rendben, kenjük csak el a dolgot. A közösség azon tagjainak többsége szerint, akik álláspontjukat megfogalmazták, nem történt semmi komoly. Tehát nem érdemes vele foglalkozni.
Felháborodásomban valóban udvariatlanságra vetemedtem azzal, hogy köszönés nélkül távoztam: ezért minden érintett játékostársamtól elnézést kérek.
Fairy

Előzmény: Pupu (#87)
2008-11-10 09:55:02
Elsősorban köszönöm a remek versenyt, és várom a következőt!

Másodszor, nem értem a dolgot. A gpsből letöltött track log mutatja hogy ki hol járt, és mikor. Tracket hamisítani nem lehetetlen, de komoly programozást igényel (Nem pár kattintás a térképen) egyszerűen nem érné meg a verseny szabályos megynyeréséhez szükséges munka sokszorosát beleölni. A vádak olyan homályosak voltak, hogy hazafelé mi is törtük a fejünket, hogy hátha félreértettünk valamit és minket vádolnak. Mi is "variáltunk" a célnál, két gpsről is letöltöttük a tracklogot, illetve néhány hetes ládászás logjait másoltuk ki a gpsemről a tuhu számára.

Végezetül kérném a vádlókat hogy soroljanak tényeket, vagy ha nem tudnak akkor itt nyilvánossan kérjenek bocsánatot.
Csuhás
Moderátor

2008-11-10 09:18:34
A blogban szereplo 2-3-4-es vadpontokrol a helyszinen nem is hallottam. Igy mar ertheto Fairy felhaborodasa, de kar volt ezt felig-meddig Vucsiekra kenni. Pupuval ertek egyet: a vadlotol kellett volna a helyszinen megkerdezni, hogy mi a problemaja, es talan soroljon bizonyitekokat - ld. artatlansag velelme.
magpet
Házigazda

2008-11-10 07:35:58
Folytatás...

Jobb lett volna behívni a vendéglőbe a vádlót/rágalmazót, egy sör mellett elintézni a problémát, és mosolyogva kijönni a többiek közé. Vucsi viszont szerintem mindenki elismerését kivívta azzal az önuralommal, amellyel leplezte csalódását a rendezvényére árnyékot vető cívódás miatt, és válaszainak higgadt udvariasságával.
Pupu

2008-11-10 07:35:14
Elolvastam Fairy új blogbejegyzését. Most már világos, mi volt a vád, de még mindig nem tudni meg belőle, ki volt a vádló (vagy rágalmazó). Nekem pedig az ő megnevezése is kellene a korrektséghez.

De nem ez a fő bajom az egésszel, hanem az aránytévesztés. Hangzatos szavak évezredes vendégjog megsértéséről, cinkos némaságról, az ártatlanság vélelmének sérüléséről, mintha Vucsi beduinsátrában erőszakolták volna meg valakinek a lányát, vagy Vucsi nem emelte volna fel szavát a nyilas rémtettek ellen, vagy Vucsi bírói tanácsa prejudikált volna egy bűnügyben. Semmi ilyen nem történt!

Mi valamennyien Vucsiék vendégei voltunk. Ha köztünk civakodás támadt, neki nem volt házigazdai kötelessége igazságot szolgáltatni. Különösen nem, ha az igazság nem is deríthető ki egykönnyen, vagy akár sehogyan sem. Felnőtt emberek maguk felelnek a viselkedésükért, és elvárható, hogy egymás közt kultúráltan megoldják a problémájukat.

Az eset egyébként felvet egy általános kérdést. Mi számít még szabályosnak, etikusnak egy versenyen? Sokan voltunk, kis területen szétszórt sok pontot kerestünk fel. Természetes, hogy egy-egy pontnál többen összefutottunk. Aki megtalálta a palackot, hangos szóval közölte a jelszót a keresésben vele együtt részt vevő ellenfeleivel, majd mindenki ment az útjára. Nem dugta vissza, hogy aztán mindenki maga kihalászhassa és leolvashassa, jól összetaposva a rejtek környékét. Ebben semmi kivetni valót nem találok. Egy alkalommal viszont valaki felajánlotta, hogy megmondja annak a pontnak a jelszavát, amely felé éppen igyekeztem - ezt köszönettel elhárítottam. Lehetséges, hogy többen is éltek ilyen szívességgel, amely bizony nem fair.

Erről a rendező nem tehet. Kiküszöbölhetné, ha volna eszközháttere: elektronikus dugóka vagy minden pontnál másféle mátrixot lyukasztó csipesz. Profi tájfutóverseny-szervezőknek van ilyesmijük, Vucsinak nyilván nincs honnan is lenne? Ezért ő egy olyan versenyt szervezett, ahol nem kizárt az említett kegyes, vagy akár rosszindulatú csalás. Ezt viszont mindenki tudta már a rajtnál, és ennek tudatában indult el! Utólag reklamálni nincs sok értelme, Vucsival szemben pedig szerintem tisztességtelen, mert őt csak és kizárólag hála és köszönet illeti meg az egészért. Tudomásul kell venni, hogy ez egy tét nélküli játék volt, amelyet mindenki a saját erkölcsi kódexe szerint játszik, és hogy ez a körülmény relativizálja az eredményeket.

Ezért mondom, hogy Fairy bombasztikus megfogalmazása és egész fellépése ünneprontó és illetlen. Nem így kell az ilyet felfogni, intézni. Nem kell minden vádra vagy rágalomra rögtön ugrani, nagy balhét kavarni. Meg nem is okos. Ezek után már mindenki úgy fog emlékezni az egészre, hogy Fairy az, aki abba a kabátlopási ügybe keveredett. Jobb lett volna behívni a vendéglőbe
Pupu

2008-11-09 23:16:39
Még valami.
Maximálisan felháborítónak tartom viselkedésed, miszerint a harmadik helyezésért járó okleveled, melynek megszerzésében lányaid is tevékenyen résztvettek, széttépted, és köszönés nélkül távoztál.
Azt hiszem, ez a pont, amikor a veled való párbeszédem megszüntetem.
Vucsi

2008-11-09 23:07:47
Válaszok Fairy új blogbejegyzésére

1. Az események csak részben jutottak el hozzánk, mivel mi éppen mással foglalkoztunk. Félbeszakíthattuk volna az eredményhirdetést és a tombolasorsolást. Csak azt tudtam volna mondani, amit már egyszer megtettem. Lásd következő pont.

2. Kikérem magamnak a cinkosság megbélyegzést! Állásfoglalásunk megtörtént, miután ellenőriztük a versenylapot (időpontok, jelszavak), ellenőriztük a tracklogot többször is, nálunk sokkal szakértőbbek társaságában is. Ott voltál te ezeken az eseményeken? Ha jól emlékszem nem, akkor meg honnan veszed a jogot, hogy megkérdőjelezd, hogy kiálltunk-e a sértettek mellett? Manipuláció nyomát nem találtuk. Megállapítottuk a nyertes személyét, és ki is hirdettük. Hogy ezek után ismét kitört a "balhé", arról nem tehetünk.

3. Kiben nem merült fel az ártatlanság vélelme? Lásd előző pont.

El kellene végre gondolkodnod, hogy kit mivel vádolsz, és milyen valótlanságokat állítasz a blogodban. Bemocskolod az egész találkozónk. Kíváncsian várom a többi résztvevő reakcióját.
Vucsi

2008-11-09 22:18:39
Mindenkinek köszönjük a pozitív visszajelzését. Örömünkre szolgál, hogy sokan eljöttetek, és sikeresen teljesítettétek a feladatot. Jó volt megismerkedni számunkra eddig csak a logokból, fórumokból ismert játékosokkal, és szívesen láttuk korábbi ismerőseinket. Elnézésetek kérjük a kissé pontatlan koorditátákért, dehát az ősi Legendtől csak ennyire tellett. Az égiek sem kíméltek bennetek, alattomosan esett az eső, de mellénk sem szegődtek a tombolasorsoláson. Pont az egyik fődíj száma nem került senkihez. Legközelebb máshogy oldjuk meg a sorsolást. Ismételten köszönjük az értékes, és sok ajándékot a felajánlóknak.
Valamikor áprilisban megszervezzük a kustánszegi találkozót, szeretettel várunk akkor is mindenkit. Remélem, legalább ennyien leszünk.
Vucsi

2008-11-09 21:59:17
Kedves Vucsi!
Ti mindent megtettetek, és jók voltatok! Nem csináltatok semmit rosszat, max az adott helyzetben nem reagáltatok rögtön - ami viszont nem is elvárható eredményhirdetés közben (no meg nem is számítottatok erre valószínűleg). Fairy "nem jófelé" ment első indulatában, de az is érthető.
A gond: akik vádoltak ott -ne tételezzünk fel rosszindulatot- tévedésből tették. Egymást és másokat félreértve, rosszul megoldva. Esetleg egy magyarázat, vagy bocsánat mehetne tőlük célszemélyek irányába.
A jó az lenne, ha megnyugodna mindenki, reálisan megnézné hibázott-e - ha nem, akkor nincs probléma. Tudni kell letenni az alaptalan bántásból származó fájdalmat. Szóval, hogy is volt a Piramis idézet? ;-)
Vucsi ne aggódj, igény van Rátok, és profik vagytok!
zem

Előzmény: Vucsi (#64)
2008-11-09 20:54:00
Nekünk is nagyon tetszett a verseny, a környezet és a rendezés is. Legközelebb is menni fogunk. Örülünk, hogy egyre több játékost-társat ismerhettünk meg.

A nézeteltéréshez annyit fűznék hozzá, hogy utólag itthon én is megszoktam tervezni a lehető legrövidebb (leggyorsabb) utat és simán lehetséges úgy végigmenni, ahogy azt a kérdéses fél meg is tette (hacsak a tracklogot nem hamisította :-0 ). A felháborodott hölgy stílusát viszont nem kommentálnám ("büszke" lehet rá :-( ).

2008-11-09 18:49:11
Elolvastam a hivatkozott blogot. Homályos, érthetetlen, értelmezhetetlen. Nem kell törődni vele.

Számomra épp azért volt élmény ez a nap, mert
1) egy család, merő lelkedesdésből, szervezett másoknak egy nagyszerű programot,
2) erre a programra sokan elmentünk,
3) nem azért mentünk el, hogy lenyomjunk másokat, diadalmaskodjunk bárki fölött, hanem, hogy együtt jól érezzük magunkat.

Épp ezért még egyszer kivételesen nagy köszönet Vucsiéknak, és úgyszintén köszönet a többieknek! Akinek meg baja, van, de nem tudja, vagy nem akarja világosan elmondani, hogy kivel és micsoda, az forogjon a saját keserű levében.
Pupu

2008-11-09 15:52:40
a pszichiátria a szomszéd tömbben van... :-D
SylverRat
Moderátor

Előzmény: H.Gábor (#79)
2008-11-09 15:33:50
Kiengedtek?
Már azt hittem, hogy örökre bentfogtak.
H.Gábor

Előzmény: SylverRat (#77)
2008-11-09 15:27:22
Jajj, de feledékeny vagyok! Elfelejtettem megköszönni. Nagyon szépen köszönöm a kitűzőket. Az egész család örült neki, és hálásak vagyunk érte.
Vucsi

Előzmény: SylverRat (#77)
2008-11-09 15:21:35
azért remélem a kitűzők eljutottak hozzád.
SylverRat
Moderátor

2008-11-09 15:21:06
szerintem vmi félreértés lehetett csak.
sem vtsp&tav, sem Fairy nem amatőrök már, nem csak indultak, de szerveztek is már versenyt és találkozót.
kíváncsian várom, ők mit fűznek hozzá az eddig általam megismert tényekhez.
SylverRat
Moderátor

Előzmény: magpet (#74)
2008-11-09 15:10:44
Remélem nem a lelcache féle módszerrel. :-))
BoPe

Előzmény: magpet (#73)
2008-11-09 15:02:31
Igen, ezert furcsak nekem is a tegnapi nap tortenesei. Mar ami eljutott hozzam, mert vannak meg feher foltok.
magpet
Házigazda

Előzmény: H.Gábor (#72)
2008-11-09 15:00:53
Ugyvan! :)
Az iment a csaladi ebed utan ittam egy jofele Poloskei jaffat, amit tegnap kaptam. Nagyon jo! :)
magpet
Házigazda

Előzmény: NaSza (#71)
2008-11-09 15:00:47
Fogalmam sincs, hogy mi történt(de én is nagyon kíváncsi lennék rá), de a vtsp tav páros nem csaló, Fairy pedig nem hisztis hülegyerek. Ezért látatlanba tűzbe teszem a kezem!

Valaki legyen szíves és ismertesse a történteket.
H.Gábor

2008-11-09 14:26:45
Hogy ki csalt vagy ki nem, ez számomra nevetséges, főleg ezen és az ehhez hasonló rendezvényeken. Az biztos, hogy a vélt és valós sérelmeket jobb mielőbb tisztázni az érintetteknek.

Ne rágjuk tovább ezt a csontot, hanem emlékezzünk a találkozó szép és hangulatos pillanataira, mert abból több volt.
A tény az, hogy Vucsi és családja példamutató munkát végeztek, és egy nagyon jó rendezvényt hoztak össze. Mióta mi ezt a játékot játsszuk, nem tudunk olyan rendezvényről, amit egyetlen személy szervezett volna minden külső segítőtárs nélkül.

Ha tudunk, a következőn is ott leszünk.
NaSza

2008-11-09 14:21:19
Talán a "Hamupipőke"... :o)
Csigabiga

Előzmény: ID-24 (#68)
2008-11-09 14:19:50
Előre tudtuk, hogy nem lesz GeoMenü, de ez nem zavart, mert vittünk szendvicseket és azt is előlre tudtuk, hogy lesz étkezési lehetőség a Bázisnak helyet adó intézmény éttermében. Végül egy finomat kajáltunk ott!
A szörpösbácsi fura megjegyzésére mi is azt hittük, hogy valaki szörpöt lopott, de értetlenkedtünk is emiatt, mert nem tételeztünk fel a Társaság egyik résztvevőjéről ilyen dolgot...
Az eredvények annyira érdekelnek engem, hogy idáig meg sem néztem, hogy ki - hányadik lett (Egyáltalán már van lista?).
A versenyen sem a besorolásunk miatt indultunk.
Szépen, kényelmesen bejártuk a pontokat. Ahol másokkal találkoztunk, megálltunk egy kicsit beszélgetni, ahol tetszett valami, ott megálltunk nézelődni. Nem rohantunk, megpróbáltuk kiélvezni az őszi erdő szépségét!
Most sem tudom ugyan, hogy pontosan kivel, mi volt a baj, de nem is tudom, hogy érdekel-e?!
Mi jól éreztük magunkat és ez a lényeg!
Csigabiga

2008-11-09 14:12:44
A 0672 képed szerint a Griff bábszínház bemutatói közül láthatunk egyet éppen.

Melyik az? Talán a "Kukacmatyi", vagy "Mátyás az igazságos"?
ID-24
Játékvezető

Előzmény: Csigabiga (#60)
2008-11-09 14:06:13
vtsp

leírná valaki rendesen, mi is történt? már nagyon furdalja az oldalam a kiváncsiság, miből is maradtam ki a munka miatt (már megint...)
SylverRat
Moderátor

Előzmény: magpet (#66)
2008-11-09 13:45:56
1. Van igény. A szervezés és a verseny nagyon rendben volt, rajtatok nem múlt semmi.
2. A helyszínen először egy furcsa célzás hangzott el, amiről sokan azt hittük, szörptolvajoknak szól. Később kiderült, hogy állítólagos csalást vélt felfedezni valaki. A dolgot csak fél füllel hallottam, inkább a hozzám hasonlóan külső szemlélőkkel együtt próbáltuk találgatni, mi történt, kinek mi lehet a gondja. Most pedig magánvélemény következik: elméletben semmi sem lehetetlen, de vpst-éket ismerve nehezen feltételezek róluk csalást. Egyrészt terepen notebookon aktív tracket hamisítani nem egyszerű feladat, másrész gondoljunk bele: miért csalt volna bárki is? Ha az első helyezett (értsd: a leggyorsabb) egy 5MFt értékő autót kap, akkor el tudnám képzelni (nem vpst-ékről, hanem elméletben, általában), de egy 30 fős bulin kedves, de forintban nem nagyértékű díjak sorsolva nem tűnik reálisnak. Dönteni nem tudok, ez itt hangsúlyozottan csak magánvéleményem.
A csalást felvető játékostársunk részéről, valamint Fairy blogjában is nekem kicsit túl "ködösek" az információk. Talán segítene, ha akinek sérelme van, konkrétan elmondaná, mi is a gond, mert a további találgatások csak további (esetleg felesleges, inodokolatlan) sértődéseket fognak szülni. Javaslom, hogy az érintettek emilben vagy itt a fórumon vitassák meg, ki kiről mit gondol és miért.
magpet
Házigazda

2008-11-09 13:15:55
Vucsi
Szerintem, legyél csak biztos benne, hogy megérte megszervezni és hogy lesz igény rá továbbra is. Helyzés nélkül is tökéletessen éreztük magunkat! Ha meg valaki most balhézik, meg összetépkedi az oklevelét stb...az csak arra utal hogy még gyerek, és nem nőtt fel. Mert ez kb. olyan viselkesdés. A helyezés jó arra, hogy tudja az ember hogy teljesített, de lehet velem van a baj számomra nem sokat jelent. A rendezvény hangulata többet ér!

2008-11-09 12:59:24
Úgy érezzük, Fairy minket szólított meg blogjában.

Fairy blogjában leírtak, több helyen sem a valóságot tartalmazzák, és nagyon sértők számunkra.

1. "távolról érkező vendégük étlen, szomjan maradjon"
Mint az korábban a fórumokon elhangzott, csekély anyagi lehetőségeink miatt nem tudtunk étkezést biztosítani a résztvevőknek. Azonban mindenkinek joga volt fakultatívan étkezni az étteremben, vagy bárhol máshol. Nem igaz, hogy nem kaptak inni a versenyzők, hisz a Pölöskei Szörp Kft. jóvoltából kartonszám állt az ásványvíz, üdítő. Minden induló "ellátmányt" kapott a versenyre, valamint mindenki ajándékba is kapott egy előre összekészített ajándékcsomagot.

2. "vétkesek közt cinkos aki néma"
Mit kellett volna tennünk? A reklamáló csapatnak megmutattuk a kérdéses tracklogot, többen kielemeztük, az indulási-érkezési időt tényként kezeltük, és ezt közöltük a reklamáló csapattagokkal. Az eredményhirdetés alatt mit kellett volna tennünk? Ha mindannyiunknak 8 keze és két feje lett volna, az is kevés lett volna.

3. "máglyára küldeni, skarlát színű jellel ellátni gyanús embertársainkat"
Mi nem gyanúsítottuk senkit, a tények alapján az első pillanattól sem volt kétségünk afelől, hogy ki hányadik helyezést érte el.

Véleményem:
1. Amennyire mi tudjuk, nem téged ért a "támadás".
2. Okleveled darabokra tépted.
3. Mint egy sértődött gyermek, mindent hátra hagyva (ajándékcsomag, tombolanyeremény) távoztál, köszönés nélkül.
4. A lehetőségünk sem volt meg arra, hogy bármit megbeszéljünk.
5. A találkozó végén mindenkitől köszönetet kaptunk, és megerősítették bennünk a hitet, érdemes volt dolgoznunk.

Kérem, hogy ezen tények alapján gondolt át az általad leírtakat, és ne keltsd rossz hírünket!

Annak ellenére, hogy a srácok milyen kemény támadásnak voltak kitéve, végig velünk maradtak, majd vállalták, hogy hátrahagyott ajándékaitokat utánatok vigyék.

Szeretném kérni a többi résztvevő véleményét a történtekről, hogy ennek fényében eldönthessem, van-e igény a jövőben további, általunk szervezett találkozóra.
Vucsi

2008-11-09 08:55:20
Köszi! :o)
Csigabiga

Előzmény: Sirgalahad (#62)
2008-11-09 08:20:20
A fotóidat nézni majdnem olyan jó, mint ott lenni...;-))
Remek képek, mint mindig...

Előzmény: Csigabiga (#60)
2008-11-09 08:14:52
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, egy szép napot tölthettünk el a csodás zalai táj rejtekén!
Köszönet a szervezőknek, már várjuk a következőt...
S álljon itt a faültetéskor elhangzott, Vucsiéknak ajánlott versike:

Tudatom szólt nekem reggel
Randim van ma Egerszeggel
Lelcache hajtá ma a kocsit
Így üdvözölhettük Vucsit
Köszönjük a rendezvényt
Versenyt és a szép élményt
Mert:
Miért is jöttünk itt össze?
Négy sorocska mindössze:
Jó kis csapat találkozik
Beszélget és barátkozik
Jelszó: fő a részvétel
Aztán jő a készétel

Sirgalahad

2008-11-09 07:42:50
Én is köszönöm szépen a tegnapi napot a szervezőknek! :o)
Az időjárás ellenére szuper volt!
A fotóimat itt lehet megnézni: [link]
Csigabiga

2008-11-08 21:51:29
Nagyon köszönjük a mai napot a rendezőknek és résztvevőknek egyaránt.
Remek hangulatú és jól megszervezett összejövetel folytatását várjuk.
Mégegyszer elnézést a túratársaktól a csapatban és egyéniben indulóktól is, hogy indulásunkkal nagyban hátrálattuk őket és ezáltal eredményeik a vártnál jobban sikerültek :-)))
BoPe

2008-11-08 21:50:42
Legelőször köszönet ezért a hibátlan szervezésért és jó programért Vucsinak és családjának!!
Jó volt találkozni régi és új ismerősökkel. Még soha nem volt olyan, hogy egy versenyről úgy tértünk volna haza, hogy minden tombolánk nyert. Na, ez most megdőlt!!! :) Köszönet érte!

NaSza

1 | 2 | 3 |

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN eTrex 10
29 900 Ft.