Az eredeti hír itt.
Sziasztok!
családi nap a Noénál, faültetés, állatsimogató, gyerekprogramok.
Ültess te is egy fát velünk !
Dátum: november 8
Részletek itt:
[link]
családi nap a Noénál, faültetés, állatsimogató, gyerekprogramok.
Ültess te is egy fát velünk !
Dátum: november 8
Részletek itt:
[link]
Szia Petra!
Azért remélem, nem haragszol. Sajnos én sem degutenyésztő vagyok.:-(((
Köszönöm a kalauzolást!
Azért remélem, nem haragszol. Sajnos én sem degutenyésztő vagyok.:-(((
Köszönöm a kalauzolást!
Előzmény: Burvinyek (#20)
A sapkás lány sem tudhat mindent:))Bár igyekszik.
GPS-t árul, állatot ment, támogat, szervez, a deguk megismerésére már nem maradt ideje:) főleg hogy a sapkás lányhoz a kutyák tartoznak:)
üdv
Sapkás Lány
GPS-t árul, állatot ment, támogat, szervez, a deguk megismerésére már nem maradt ideje:) főleg hogy a sapkás lányhoz a kutyák tartoznak:)
üdv
Sapkás Lány
Előzmény: Bubuka (#17)
Ez mondjuk jogos... Nem szoktam bejelenkezni, úgyhogy a moderálás gombra nem jár rá az agyam, nem szokott nekem ilyenem lenni :) A db-t meg nem mertem piszkálni nélküled, csapos ne kavarjon a tartalommal ugye.
Házigazda
Előzmény: szg (#15)
Nem is voltam olyan béna, mint gondoltam.:-)
A szép színű főnyeremény pedig a hab a tortán:-)))
Az állatkák nagyon aranyosak voltak. A degukat legszívesebben haza is vittem volna (a sapkás lány azt sem tudta, micsodák).
Köszönet a szervezésért!
A szép színű főnyeremény pedig a hab a tortán:-)))
Az állatkák nagyon aranyosak voltak. A degukat legszívesebben haza is vittem volna (a sapkás lány azt sem tudta, micsodák).
Köszönet a szervezésért!
Kiigazítottam, de ezt te is meg tudtad volna tenni, ott a moderálás gomb, meg a db is ;) És úgy összesen kevesebb mint 10 kattintás/billentyűnyomás lett volna, így meg egy hosszú mondat...
Házigazda
Előzmény: piret (#14)
Most már csak a topic címét kéne kiigazítani... Ugye, hogy egyszerűbb lett volna a legelején mondjuk kétszer elolvasni submit előtt? :P
Házigazda
Előzmény: magpet (#13)
Megoldottam, köszönöm!
Piretnek a jelzést, Neked az önmérsékletet. :)
Piretnek a jelzést, Neked az önmérsékletet. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#12)
Mindkettot kene... :) Most Eger, admin-keptelen kicsi eszkozzel. Ha pc-kozelbe erek, javitom.
Házigazda
Előzmény: piret (#8)
Nekünk Dettivel, ez volt az első "versenyünk". Ő nagy állatvédő, a kutyusunkat és a cicánkat is erről a menhelyről fogadtuk örökbe, én meg lelkes GPS használó vagyok. Így mindketten neveztünk, Ő kutyázott én meg begyűjtöttem lelkesen mind a 10 pontot. Köszönjük a lehetőséget!
A GARMIN Jótékonyásgi GPSGames fesztivál eredményei
Vagy írni tanulj meg, vagy olvasni :) Legalább ott legyen jó, ahol piros...
Vagy írni tanulj meg, vagy olvasni :) Legalább ott legyen jó, ahol piros...
Házigazda
Előzmény: magpet (#7)
A lapocskaval ez volt a szandekunk. Szeptemberben rojtosabbra fogod lyuggatni! ;)
OFF: szep az avatarod! Hatalmas szerencse, hogy epp volt a mezon egy "ogó" felirat! :)
OFF: szep az avatarod! Hatalmas szerencse, hogy epp volt a mezon egy "ogó" felirat! :)
Házigazda
Előzmény: Togo (#4)
Jo az ilyet olvasni! Ha eddig lettek volna ketsegeim "ingyenmunkank" ertelmet illetoen, azok most elmulnanak. De az elso pillanattol nem voltak, mikor a "kedves Garmin-sapkas lany" par hete feldobta az otletet... :)
Házigazda
Előzmény: PeterPan (#5)
Mi is köszönjük a lehetőséget. Bár a pici lány napirendje miatt a verseny nem fért bele.
Anita mióta csak ismerem lelkes állatvédő. Több felsőkategóriás GPS árát költötte már összesen egy talált beteg nyuszi gyógyítására és adományokra. Most sem tudott volna eljönni, úgy hogy nem támogatja a menhelyt valahogy. Flektogontól megtudtam, hogy a nevezések teljes bevétele a menhelyé. Így adódott, hogy neveztünk a versenyre (Vandusnak nyakbavaló Garmin madzag!), de el már nem indultunk.
Mi is bementünk - a "kedves lánnyal", akin merő véletlenségből Garmin sapka volt :) - az állatok közé. Rá is csodálkoztunk egy tehénre mosómedvére, de az mut, kecskét, ludat, őzet, madarakat is megnéztük.
Pár napja eldöntöttük, hogy Vandus következő szülinapjára tengerimalacot fog kapni. Most már azt is tudjuk, hogy itt akár azt is lehet örökbe fogadni. Ha akkor is lesz a menhelyen, mindenképpen onnét fogunk hozni malackát a malackának.
Anita mióta csak ismerem lelkes állatvédő. Több felsőkategóriás GPS árát költötte már összesen egy talált beteg nyuszi gyógyítására és adományokra. Most sem tudott volna eljönni, úgy hogy nem támogatja a menhelyt valahogy. Flektogontól megtudtam, hogy a nevezések teljes bevétele a menhelyé. Így adódott, hogy neveztünk a versenyre (Vandusnak nyakbavaló Garmin madzag!), de el már nem indultunk.
Mi is bementünk - a "kedves lánnyal", akin merő véletlenségből Garmin sapka volt :) - az állatok közé. Rá is csodálkoztunk egy tehénre mosómedvére, de az mut, kecskét, ludat, őzet, madarakat is megnéztük.
Pár napja eldöntöttük, hogy Vandus következő szülinapjára tengerimalacot fog kapni. Most már azt is tudjuk, hogy itt akár azt is lehet örökbe fogadni. Ha akkor is lesz a menhelyen, mindenképpen onnét fogunk hozni malackát a malackának.
Köszönöm a szervezést! Roppant jót sétáltam. A 8. pont begyüjtése után úgy éreztem a pontgyüjtő lap szegényes lenne a két üres mezővel, igy szépen begyüjtöttem azokat is. Kedves trófea lesz ez a lapocska.
Köszönjük a rendezést, sajnos nem mi vittük el a szép rózsaszín gps-t (az Asszony hajtott rá), remélem a következő versenyen is ott lehetünk!
Erős középmezőny. Ahhoz képest nem rossz, hogy semmit nem futottunk, csak kényelmesen lesétáltuk, nem is a legrövidebb távon.