Az eredeti hír itt.
Én is szeretném a nyereményemet árverésre felajánlani.
Még nem tudom mit nyertem, de magpet majd közzéteszi :)
A legtöbb (mennyiségre legtöbb) kutyaeledelt felajánló kapja sorry nem vagyok macskabarát. A többi infót később kihirdetjük.
Még nem tudom mit nyertem, de magpet majd közzéteszi :)
A legtöbb (mennyiségre legtöbb) kutyaeledelt felajánló kapja sorry nem vagyok macskabarát. A többi infót később kihirdetjük.
én vevő vagyok az ötletre.
Én tudom, mire akarsz kilyukadni.
Egy-egy bevásárlásnál hozzácsapsz a kosárhoz konzervet, miegymást, akkor nem is tűnik fel a különbség.
Míg egy összeg esetén mindig van valami fontosabb, amire elmegy...
Én is sokszor vagyok így vele.
Én tudom, mire akarsz kilyukadni.
Egy-egy bevásárlásnál hozzácsapsz a kosárhoz konzervet, miegymást, akkor nem is tűnik fel a különbség.
Míg egy összeg esetén mindig van valami fontosabb, amire elmegy...
Én is sokszor vagyok így vele.
Előzmény: zakany (#46)
Picit hülyén írtam.. De a lényeg:
Nekem könnyebb egy-egy, heti nagybevásárlásnál venni valami konzervet vagy száraztápot.. mint egy alkalommal nagyobb összeggel támogatni.
Nekem könnyebb egy-egy, heti nagybevásárlásnál venni valami konzervet vagy száraztápot.. mint egy alkalommal nagyobb összeggel támogatni.
Előzmény: zakany (#45)
Még az jutott eszembe, hogy miután nem önt el épp a pénz, egy-egy vásárlásnál szívesen vennék valami tápot (kaját) kutyának, macskának.. Gyűjteném pl: egy hónapig, aztán közösbe valakikkel leadnám.. (csak most nem vagyok mobilis annyira) De ha valaki(kik) begyűjtik.. szívesen tárolom és gyűjtöm itthon addig.. (és valami közelebbi helyre elvinném) Na valami ilyesmi.. Még én sem értem pontosan... De ez se lenne rossz, ha egy jó nagy csomagot egyszer-egyszer át tudnánk így adni.. Mi, a GG-s népek!
Előzmény: magpet (#44)
Szerintem ez kiváló gondolat! Ha megvan a csomag tartalma, akkor kiírjuk ide a fórumra. Magamhoz veszem a pakkot, és egy gyors licit keretében kutya/cicakaja fizetőúeszközben várjuk a téteket. A befolyt "bevételt" pedig én eljuttatom a Noénak.
Házigazda
Előzmény: Belga (#39)
Azt lehet mindenféle külön gyűjtés nélkül is egyénileg. A támogatási lehetőségek a weblapjukon fent vannak.
Előzmény: berni (#40)
Én speciel a saját nyereményemet nem szeretném elárvereztetni, mert nagyon örülök az ilyen ereklyéimnek, viszont ha egyébként gyűjtenénk a Noénak, szívesen támogatnám őket, akár "csak úgy" árverés nélkül is.
Előzmény: Belga (#39)
Most szólt Togó, hogy nyertem. Ahogy még a játék elindulásakor a fórumon jeleztem, ha véletlenül nyernék azt fel is ajánlanám a Noénak. Viszont nem tudom mit tartalmaz az általam nyert ajándékcsomag és hogy annak tartalmával mit tudnak kezdeni. Ezért kérdezlek Titeket és főleg Magpetet, hogy szerintetek van-e annyi adakózó kedv a honlap játékosaiban, hogy a nyereménycsomag tartalmára (egészben vagy részeire külön-külön) kiírjunk egy kisebb kis árverést. Tudom, hogy matricát és bögrét lehet olcsóbban és könnyedebben is szerezni de ha már összejön pár ezer forint a Noénak annak már jobban örülnék. Vagy ha nem akarunk pénzt kérni mert felvethet kérdéseket akkor pénz helyet ki ajánl több cica vagy kutyus konzervet. Magpet! Amennyiben ez a kezdeményezés nem válna be akkor kérlek, hogy az én nyereményemet a következő gps-es eseményen sorsoljátok ki nyugodtan, mondjuk egy állatos játékhoz kötötten. Azért én jobban örülnék ha bejönne az árveréses ötletem.
Köszönöm, hogy nyertem :) És a többi nyertesnek gratulálok!!!
Mi Ausztriában voltunk kamarai kiránduláson, de lélekben folyton a sorsoláson járt az eszem, amikor csak volt térerő, már néztem is, hogy a sorsolás eredménye fenn van-e már valahol, aztán az éjjel mikor hazaértünk akkor is, ma reggel meg végre már megtudtam az eredményt :)
Mi Ausztriában voltunk kamarai kiránduláson, de lélekben folyton a sorsoláson járt az eszem, amikor csak volt térerő, már néztem is, hogy a sorsolás eredménye fenn van-e már valahol, aztán az éjjel mikor hazaértünk akkor is, ma reggel meg végre már megtudtam az eredményt :)
Uhh ezt tényleg benéztem. Elég kevés időm van mostanában mindenre, így csak végigfutottam a fórumot, és ebből következtettem, hogy biztos a gctt van most hétvégén.
Apex:
Dettike néven játszott a kicsi lányunk, köszi az infót, és gratulálok minden nyertesnek!!
Apex:
Dettike néven játszott a kicsi lányunk, köszi az infót, és gratulálok minden nyertesnek!!
Előzmény: R.Guszty (#28)
Kimaradtál a felsorolásból:
-Morcipók,
-BaliaGy
-Detti(ke?) nem vagyok biztos, hogy is van írva... Dzsozy javít
-Togo
-Berni
-Ludens
-Detti
-Morcipók,
-BaliaGy
-Detti(ke?) nem vagyok biztos, hogy is van írva... Dzsozy javít
-Togo
-Berni
-Ludens
-Detti
Előzmény: apexsek (#34)
Egyébként meg nyertél...
Akiknek a nevére így fejből emlékszem
(jellemzően azok, akiket ismerek, úgy könnyebb megjegyezni):
-Morcipók,
-Detti(ke?) nem vagyok biztos, hogy is van írva...
-Togo
-Berni
-Ludens
-Detti
Akiknek a nevére így fejből emlékszem
(jellemzően azok, akiket ismerek, úgy könnyebb megjegyezni):
-Morcipók,
-Detti(ke?) nem vagyok biztos, hogy is van írva...
-Togo
-Berni
-Ludens
-Detti
Előzmény: BaliaGy (#31)
GCTT két hét múlva lesz. Ma valami ilyesmi volt.
Nekem pl. nincs jó mentségem, mert tervben volt hogy kibicajozom, csak...egyszerűen elaludtam. :S Tegnap éjjel 2-ig bütyköltem az újonnan szerzett Oregont, úgyhogy ma 10 után nyitottam ki a szemem és 11-re jutottam el odáig, hogy kitoltam a bicót az ajtón. :) Ekkor már sok értelme nem volt nekiindulni. Viszont tényleg szép idő volt ma, úgyhogy azért tekertem egyet. :)
Nekem pl. nincs jó mentségem, mert tervben volt hogy kibicajozom, csak...egyszerűen elaludtam. :S Tegnap éjjel 2-ig bütyköltem az újonnan szerzett Oregont, úgyhogy ma 10 után nyitottam ki a szemem és 11-re jutottam el odáig, hogy kitoltam a bicót az ajtón. :) Ekkor már sok értelme nem volt nekiindulni. Viszont tényleg szép idő volt ma, úgyhogy azért tekertem egyet. :)
Előzmény: R.Guszty (#28)
:(
Nálunk nagyon is tervben volt, de sajnos a tegnapi napot a gyerkőc végighányta, így ma inkább - egy rövid egészségügyi sétát kivéve - bentről figyeltük a ragyogó időt :((((
Nálunk nagyon is tervben volt, de sajnos a tegnapi napot a gyerkőc végighányta, így ma inkább - egy rövid egészségügyi sétát kivéve - bentről figyeltük a ragyogó időt :((((
Előzmény: apexsek (#21)
Nem is a nyereményért játszottam :) De legalább páran képviselhettük volna a gpsgames játékosait...
Előzmény: Cualune (#30)
Ne szégyelld magad, Neszmélyen képviseltük a... ööö... leginkább enyhén másnapos saját magunkat.
Ez az eredményhirdetés most kimaradt, mert
1: nem danolt a Körző!
2: nem volt bor!
3: kutyák viszont igen
4: nem volt miért szurkoljunk, Te se nyerhettél semmit, ahogy én se.
Ez az eredményhirdetés most kimaradt, mert
1: nem danolt a Körző!
2: nem volt bor!
3: kutyák viszont igen
4: nem volt miért szurkoljunk, Te se nyerhettél semmit, ahogy én se.
Előzmény: BaliaGy (#29)
Sajna én is melóba vagyok. Egyébként ma van a GCTT, sokan ott vannak akik itt is játszottak.
Előzmény: apexsek (#23)
beteg vagyok.. azért írok ennyit.. (csak most a "sötét" oldalra) :))
Mivel már nem fáj annyira a torkom, cserébe begyulladt a szemem.. csudajó :)
Mivel már nem fáj annyira a torkom, cserébe begyulladt a szemem.. csudajó :)
Előzmény: apexsek (#21)
Gyerek maradt. Ők a szálodarészen vannak. Beléptünk a szállodába, és olyan érzésem volt, mintha a hetvenes évek végére csöppentem volna.
Előzmény: apexsek (#18)
Ma volt az eredményhírdetés.
De hol a fenében voltak a játékosok???
Összesen 180 játékos teljesített legalább 1 játékot.
Erre az eredményhírdetésen 5-en vettünk részt...
Egy versenyen akkor is illő megvárni az eredményhírdetést, ha 126. lettem...
Jó, azt tudom, hogy a játékosok közöt sok a vidéki, de nem hiszem, hogy csak 5 embernek volt rá 1 órája...
Egyébként meg nagyon jól éreztem magam a farmon.
Megnézegettem az állatokat, s 2 kutyával is elmentem sétálni.
Sőt, az elsővel (azt hiszem, Röttyi névre hallgat), még futkároztunk is a környéken.
De hol a fenében voltak a játékosok???
Összesen 180 játékos teljesített legalább 1 játékot.
Erre az eredményhírdetésen 5-en vettünk részt...
Egy versenyen akkor is illő megvárni az eredményhírdetést, ha 126. lettem...
Jó, azt tudom, hogy a játékosok közöt sok a vidéki, de nem hiszem, hogy csak 5 embernek volt rá 1 órája...
Egyébként meg nagyon jól éreztem magam a farmon.
Megnézegettem az állatokat, s 2 kutyával is elmentem sétálni.
Sőt, az elsővel (azt hiszem, Röttyi névre hallgat), még futkároztunk is a környéken.
Mert már akkor mindig csak vandálkodtál*! :o)))))
*
*
Infó:
Nehogy bárki is komolyan vegye!
Előzmény: apexsek (#18)
a tükrökre figyeljetek!
Mikor hazajöttünk, jött egy e-mail, hogy mi elloptunk 20db 40x60(vagy80-as) tükröt.
Ki a f... cipelne ennyit haza?
Hiszen annak már emberes súlya van.
Egyébként nem is volt tükör a mosdóban...
Aki akkor már borotválkozott (hiszen még fiatalok voltunk), az fejből, tappintásra, vagy saját tükörből tette meg.
Ráadásul azt is írták, hogy tönkretettükk a frissen tavasszal teljesen felújított faházakat.
Ja persze, mikor el se rejtett helyeken
"Itt jártunk! 1967-es KISZ tábor" , meg hasonlók voltak.
Az emeleteságyak ágyrácsai ki voltak törve, nekünk kellett szerezni az erdőből vastagabb ágakat némelyik gázosabb ágyhoz.
Az ajók elvoltak vetemedve Alignyíltak csukódtak.
Az egyik "központi" ház ajtaját egyszer becsuktuk ketten(!!!).
Mikor jött az o.fő először nem tudta kinyitni, s mikor sikerült lenyomnia a kilincset, alig bírt félreugrani az ajtó elől!
Frissen felújítva...
:-))))))))))
Mikor hazajöttünk, jött egy e-mail, hogy mi elloptunk 20db 40x60(vagy80-as) tükröt.
Ki a f... cipelne ennyit haza?
Hiszen annak már emberes súlya van.
Egyébként nem is volt tükör a mosdóban...
Aki akkor már borotválkozott (hiszen még fiatalok voltunk), az fejből, tappintásra, vagy saját tükörből tette meg.
Ráadásul azt is írták, hogy tönkretettükk a frissen tavasszal teljesen felújított faházakat.
Ja persze, mikor el se rejtett helyeken
"Itt jártunk! 1967-es KISZ tábor" , meg hasonlók voltak.
Az emeleteságyak ágyrácsai ki voltak törve, nekünk kellett szerezni az erdőből vastagabb ágakat némelyik gázosabb ágyhoz.
Az ajók elvoltak vetemedve Alignyíltak csukódtak.
Az egyik "központi" ház ajtaját egyszer becsuktuk ketten(!!!).
Mikor jött az o.fő először nem tudta kinyitni, s mikor sikerült lenyomnia a kilincset, alig bírt félreugrani az ajtó elől!
Frissen felújítva...
:-))))))))))
Előzmény: Togo (#17)
Stimmel. A Hotel Medves mijéhez kell vinni a csemetéket. Ha úgy ítéljük meg a körülményeket, akkor kedvesen köszönünk a tanerőnek és hozom is a kölköt.
Előzmény: apexsek (#16)
Szép hely!
Anno a szakmunkás suli 3. osztályában jártunk ott.
Mi a Hotel Medveshez tartozó valamikori KISZ, vagy úttörőtábor faházaiban voltunk elszállásolva.
hááááát, voltak kalandok, érdekes dolgok.
S nem a szokásos nemek keveredésére gondoltam.
Anno a szakmunkás suli 3. osztályában jártunk ott.
Mi a Hotel Medveshez tartozó valamikori KISZ, vagy úttörőtábor faházaiban voltunk elszállásolva.
hááááát, voltak kalandok, érdekes dolgok.
S nem a szokásos nemek keveredésére gondoltam.
Előzmény: Togo (#15)
Szívesen.:)
Bár a hibás dátum nekem jobb lett volna, mert így sajna nem tudok ott lenni a sorsoláson, mert aznap a kisebbik lányomat, pár osztálytársával és csomagokkal fogom éppen Salgóbányára szállítani valami erdei iskola fedőnevű osztálykirándulásra.
Bár a hibás dátum nekem jobb lett volna, mert így sajna nem tudok ott lenni a sorsoláson, mert aznap a kisebbik lányomat, pár osztálytársával és csomagokkal fogom éppen Salgóbányára szállítani valami erdei iskola fedőnevű osztálykirándulásra.
Előzmény: NoéCaching (#12)
Köszönöm az észrevételt, elírtam. :)
Kivételesen adatbázis-alapú javítás történt a bejegyzésen, hogy e hibás adat még véletlenül se maradjon meg.
Kivételesen adatbázis-alapú javítás történt a bejegyzésen, hogy e hibás adat még véletlenül se maradjon meg.
Előzmény: Togo (#10)
Hmmmm. Kicsit mintha összemosódtak volna az adatok. A NOÉ weblapján ugyanis ez olvasható:
Idézet
A 4 héten át tartó, nagyon népszerű NoéCaching játékunk február 28. -val véget ért. A szorgos kincsvadászok között a felajánlott ajándékok, március 6.-án (szombaton) 11 órakor kerülnek kisorsolásra. Mindenkit nagy szeretettel várunk!
Előzmény: NoéCaching (#9)
Sziasztok!
A játék ezennel lezárult, mindenkinek köszönjük a részvételt!
A sorsolás 2010. március 6-án szombaton 11 órakor lesz a Noé Állatotthonban.
Aki nem talál ide, annak ajánlom figyelmébe a Maga a Noé játékot! :)
A játék ezennel lezárult, mindenkinek köszönjük a részvételt!
A sorsolás 2010. március 6-án szombaton 11 órakor lesz a Noé Állatotthonban.
Aki nem talál ide, annak ajánlom figyelmébe a Maga a Noé játékot! :)
A kiírás szerint feb. 28-ig lehet játszani.
Most ez meddig marad játszható?
Csak azért kérdem, mert lehet megkeresek még valami outdoort, ha nem zárjátok le.
Most ez meddig marad játszható?
Csak azért kérdem, mert lehet megkeresek még valami outdoort, ha nem zárjátok le.
Sziasztok! Megszületett az első outdoor pont, meglepő módon épp a Noé Állatotthon mellett! :)
A következő 3 hétben további 4 outdoor pont fog megjelenni. Mindegyik játék a NoéCaching végéig elérhető lesz. Kellemes keresgélést!
A következő 3 hétben további 4 outdoor pont fog megjelenni. Mindegyik játék a NoéCaching végéig elérhető lesz. Kellemes keresgélést!
:)
Mi ugyanígy vagyunk a Misina Állatmenhellyel. A lejárt tápszereket, kötszereket nekik szoktuk kivinni. Oda megy az adó 1% és onnan vannak a jelenlegi kutyusaink is. :)
Támogatom a játékot, szüksége van mindegyik
Mi ugyanígy vagyunk a Misina Állatmenhellyel. A lejárt tápszereket, kötszereket nekik szoktuk kivinni. Oda megy az adó 1% és onnan vannak a jelenlegi kutyusaink is. :)
Támogatom a játékot, szüksége van mindegyik
Infó:
működő menhelynek a segítségre! normálisan
Előzmény: Belga (#4)
1. Menj a [link] címre (vagy csak bökj itt jobbra a NoéCaching figurára.
2. A feljött oldalon, a játékok fölötti kék csíkon bökj a NoéCaching feliratra
3. Nosztalgiáz a feljövő Fehér csillagok 2009. oldalon.
Ha javitva lesz a link akár törölni is lehet ezt a bejegyzést
2. A feljött oldalon, a játékok fölötti kék csíkon bökj a NoéCaching feliratra
3. Nosztalgiáz a feljövő Fehér csillagok 2009. oldalon.
Ha javitva lesz a link akár törölni is lehet ezt a bejegyzést
Én pont a Noét szoktam támogatni is, sőt sikerült egy együttműködést összehoznunk a cégem és köztük. Így a lejárt de még állateledelnek felhasználható termékeket ők kapják meg és nem kidobjuk azokat.
Amúgy ha véletlenül játszom és nyerek akkor már most borítékolnám, hogy az ajándékomat vagy annak értékét Nekik ajánlom fel.
Amúgy ha véletlenül játszom és nyerek akkor már most borítékolnám, hogy az ajándékomat vagy annak értékét Nekik ajánlom fel.
Bár eddig szerencsére nem kellet igénybevennem a munkájukat, de mindig is tisztelettel adóztam bárminemű állatvédelemnek.
Kiváncsi vagyok az új játék kapcsán mennyi minden érdekes, s eddig ismeretlen dolgot tudok meg róluk!
Kiváncsi vagyok az új játék kapcsán mennyi minden érdekes, s eddig ismeretlen dolgot tudok meg róluk!
Éljenek az állatmentők! Sok sikert a munkájukhoz!!!! Minden elismerésem. Bár az én nézetem, hogy ne legyen munkájuk. Sajnos viszont nagyon is sok. Még nem sikerült nekünk embereknek felelőségtudatosan állatot tartani :-( De talán egyszer ehez a dologhoz is felnövünk...............
Örülök ennek a játéknak :-)
Örülök ennek a játéknak :-)
Örülök ennek a játéknak, közel állnak hozzám az állatok, kár hogy hozzám messze van a hely, de megpróbálok sokat sokat megfejteni.