Az eredeti hír itt.
Hát ebben én is bízom! :D Drukk-drukk, és szóljatok, ha tudok segíteni vmiben :)
Előzmény: Bogee (#356)
Az előzetes tervek szerint dec. 4-én kerül megrendezésre a következő DDRKT!
Pillanatnyilag a helyszínválasztásnál tartunk. Biztosat nem ígérek, de szeretnénk, ha sikerülne megszervezni.
Pillanatnyilag a helyszínválasztásnál tartunk. Biztosat nem ígérek, de szeretnénk, ha sikerülne megszervezni.
Előzmény: Balázs80 (#355)
DDRKT6 is lesz? Esetleg még idén, vagy már csak jövőre? 4-en voltam, és tetszett, de 5-öt sajnos ki kellett hagynom.
Hát Ti nagyon idióták vagytok! :DDD
De lehet ezért vagyunk ilyen jóban? :)
De lehet ezért vagyunk ilyen jóban? :)
Moderátori megjegyzés: kérésre javítva
Moderálva SylverRat által
Moderálva SylverRat által
Előzmény: magpet (#350)
Dehogy haragszom, nekem magas az ingerküszöböm. Erre a hozzászólásra legközelebb egy hét múlva, a tiltásod lejáratakor tudsz reagálni. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#349)
Idézet
a DDRKT szervezőit, résztvevőit, és egyes résztvevők kutyáit fehérorosz anarchista punk huligánokkal azonosítja.
megharagszol, ha ezért lehülyézlek? :-)
Moderátor
Előzmény: magpet (#348)
Nagyon szép, köszönjük! Minden idők egyik legmenőbb eredményét értem el, persze ebben a jószerencse, és a kedves csapattársak is komoly szerepet játszottak. Még egyszer köszönöm mindenkinek ezt a szép napot!
Az oldalon található video miatt tiltakozom, mert az a DDRKT szervezőit, résztvevőit, és egyes résztvevők kutyáit fehérorosz anarchista punk huligánokkal azonosítja. :)
Az oldalon található video miatt tiltakozom, mert az a DDRKT szervezőit, résztvevőit, és egyes résztvevők kutyáit fehérorosz anarchista punk huligánokkal azonosítja. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#345)
Pedig a KAPO-t is igyekeztünk megfelelő ívben elkerülni. No nem baj nem lőnek vele nyulat. Mindegy hogy 42. vagy 32. az ember.
Egyébként is a részvétel a lényeg!
Egyébként is a részvétel a lényeg!
Moderátor
Előzmény: SylverRat (#344)
felkerültek az érintett pontok, toszom interaktív táblázatvillogtatós formában, mert mostanában a web2.0 a divat...
húzdd a neved fölé az egeret, és láss csodát... :o)
húzdd a neved fölé az egeret, és láss csodát... :o)
Moderátor
Előzmény: BoPe (#343)
újraszámoltuk a szavazatokat...
KAST(8) - DONA(4) - KAPO(10) - KRES(9)
KAST(8) - DONA(4) - KAPO(10) - KRES(9)
Moderátor
Előzmény: Csuhás (#339)
hamarosan, dolgozom egy táblázaton, amiben mndenkinek látható lesz, melyik pontokat érintette, és a pontértékek.
kis türelmet, most el kell menne húgom sokadik szülinapját ünnepelni, utána folytatjuk! ;-)
kis türelmet, most el kell menne húgom sokadik szülinapját ünnepelni, utána folytatjuk! ;-)
Moderátor
Előzmény: BoPe (#341)
érintett pontok:
KAST, DONA (VARH és VIZL melett éppen elmentetek), KAPO (MUNK-ig nem mentetek be), KRES (és a TERM-et kikerültétek)
KAST, DONA (VARH és VIZL melett éppen elmentetek), KAPO (MUNK-ig nem mentetek be), KRES (és a TERM-et kikerültétek)
Moderátor
Előzmény: Csuhás (#339)
A kutyafáját hogy is lett a 21 pontunkból 27? Vigyáztunk pedig hogy ne menjünk túl közel addig amíg nem kell.
Moderátor
Előzmény: SylverRat (#336)
Visszavonom!
Közben rájöttem, hogy amit én GC-logónak néztem a laptop nagy felbontású, ám viszonylag apró képernyőjén, az valószínűleg Tolna térképe, a GC-s színekkel kitöltve...
Közben rájöttem, hogy amit én GC-logónak néztem a laptop nagy felbontású, ám viszonylag apró képernyőjén, az valószínűleg Tolna térképe, a GC-s színekkel kitöltve...
Előzmény: Csigabiga (#337)
Köszi! :o)
Egy apró észrevétel:
Most tűnt fel, hogy a "* Főoldal * Eredmények * Verseny * Technikai információk * Megközelítés * Szervezők" sorra vive a kurzort egy apró GC-ikon jeleni meg.
Az utolsó DDRKT-t megelőző események fényében ez nem biztos, hogy kellene oda! :o)
Egy apró észrevétel:
Most tűnt fel, hogy a "* Főoldal * Eredmények * Verseny * Technikai információk * Megközelítés * Szervezők" sorra vive a kurzort egy apró GC-ikon jeleni meg.
Az utolsó DDRKT-t megelőző események fényében ez nem biztos, hogy kellene oda! :o)
Előzmény: SylverRat (#336)
Felkerült pár eredmény az oldalra.
scele pedig küldjön trekket mélben, különben irgumburgum!
scele pedig küldjön trekket mélben, különben irgumburgum!
Moderátor
az egy kísérlet volt, hogy szerkesszem a korábbi hozzászólásom, de így végződött. biztos vmi rosszat nyomtam, ami ne tetszett neki.
de a spam flag-et nem tudom, miért kaptam... :-/
de a spam flag-et nem tudom, miért kaptam... :-/
Moderátor
Előzmény: magpet (#333)
@SylverRat: a filmecske tecsős oldalán miket kommenteltél össze-vissza, hogy removed lett?
Házigazda
Ne is legyen az utolsó!
Remek videó lett!
Annyira jól visszajön a vidám hangulat belőle!
Egy szóval:
T Ö K É L E T E S ! ! !
Remek videó lett!
Annyira jól visszajön a vidám hangulat belőle!
Egy szóval:
T Ö K É L E T E S ! ! !
Előzmény: magpet (#331)
Megnéztük! :-) Tetszik! :-)) Köszönjük! ;-)
Meg a mindenki fotóit is! :-D
És még egy köszönet, ami eddig elmaradt, de nagyon nagyon szép és kedves a családomnak: a napatárat Usakal-nak! :-))
Meg a mindenki fotóit is! :-D
És még egy köszönet, ami eddig elmaradt, de nagyon nagyon szép és kedves a családomnak: a napatárat Usakal-nak! :-))
Előzmény: magpet (#322)
Csináltam egy picike rövidke filmecskét, nézegethető itt.
Aki nem bírja a Lyapis Trubetskoy-t, az saját érdekében ne kattintosn! :)
(A juttyúb még most processzálja, lehetéseges, hogy nem a végleges minőséget látod.)
Aki nem bírja a Lyapis Trubetskoy-t, az saját érdekében ne kattintosn! :)
(A juttyúb még most processzálja, lehetéseges, hogy nem a végleges minőséget látod.)
Házigazda
Ismét jó kis találkozót hoztatok össze, köszönet mindenért! Majtikáékkal közösen versenyeztem ezúttal is, kicsit bejártuk a környéket, meg sem álltunk 35 pontig :-). Külön köszönet az ajándékért, Andi is nagyon örült neki. Képek: itt
Nézegettem a kesserek ide szépen gyűlekező fotóit.
Már most jó visszanézegetni őket, pedig mégcsak tegnap jöttem haza...
:-)))))))))
Már most jó visszanézegetni őket, pedig mégcsak tegnap jöttem haza...
:-)))))))))
Előzmény: totzoli65 (#316)
Próbáltam pár képet lőni a tömegben rólatok, de nem igazán sikerült, mert vagy takarásba került a "repülő orra", vagy éppen elfordultatok... :o(
Mindenesetre remélem, hogy délután lesz időm feldolgozni a képeimet, és akkor publikálni fogom.
Mindenesetre remélem, hogy délután lesz időm feldolgozni a képeimet, és akkor publikálni fogom.
Előzmény: apexsek (#308)