Az eredeti hír itt.
@Botos család - képcím javítva
@brezko - ugye tudod, hogy neked 2 éjszakára van szállás foglalva? :)
Ha valakinek kell még szállás és nem talál, keressen meg privátban, továbbítom egy ismerősnek, akinek szintén van kiadó háza.
@brezko - ugye tudod, hogy neked 2 éjszakára van szállás foglalva? :)
Ha valakinek kell még szállás és nem talál, keressen meg privátban, továbbítom egy ismerősnek, akinek szintén van kiadó háza.
akkor csak kiszurlak a gamesbusz mellett?
:-)))))))))
na jó, nem OFF-olom tovább a topikot.
:-)))))))))
na jó, nem OFF-olom tovább a topikot.
Előzmény: magpet (#157)
A bal kezemben a Szittyakürt aznapi száma, a fogaim között pedig 100 szál vörös rózsa lesz.
Házigazda
Előzmény: apexsek (#155)
Akkor ezt a "Keleti környéke" dolgot rögzítsük mondjuk a Keleti rendes autós parkolójában, nagyjából itt: N 47° 29.984' E019° 05.070', ha mindenkinek megfelel. (A parkolóba begurulva a Kerepesi úthoz közelebbi parkoló-utcácskában fogok gurulni, mert belső bizony behajtani tilos. De majd valahogy meglátjuk egymást. :)
Házigazda
Előzmény: apexsek (#153)
Nem tudom, merre dolgozunk aznap, de a központi fekvése miatt szerintem én is a Keleti környékén szállok be.
-brezko - Keleti PU környéke
-dzsobacsi
-Csigabiga - Keleti PU környéke megfelel - azt hiszem, útbaesik. :o)
-Csigabiga+1 - " -
-BaliaGy
-magpet
-brezko - Keleti PU környéke
-dzsobacsi
-Csigabiga+1 - " -
-BaliaGy
-magpet
Előzmény: Csigabiga (#152)
-Brezko
-dzsobacsi
-Csigabiga+1 - " -
-BaliaGy
-magpet
-dzsobacsi
-Csigabiga+1 - " -
-BaliaGy
-magpet
Előzmény: magpet (#151)
Lassan szervezzünk egy kis busz-logisztikát! Eddig így vagyunk:
-brezko
-dzsobacsi
-csigabiga
-csigabiga+1
-baliagy
-magpet
A rajt Bp. keleti végéről, a Kerepesi úton befelé történik. Ide-oda kitérős felszállások sem okoznak gondot. Kb. 16h után bármikor tudunk indulni.
Többieknek ehhez képest mikor/hol volna alkalmas?
Van még 2-3 hely, esetleg valaki csatlakozna?
Jó volna 19-20h között leérni a helyszínre.
Haza: szombaton a dolog után, akár nagyon későn is, ez már mindegy. Vasárnap a HECT-tel kerékpáros lánc-szavazáson veszek részt, ahol üdén, kipihenten, szépen kimosakodva kell megjelennem. :)
-brezko
-dzsobacsi
-csigabiga
-csigabiga+1
-baliagy
-magpet
A rajt Bp. keleti végéről, a Kerepesi úton befelé történik. Ide-oda kitérős felszállások sem okoznak gondot. Kb. 16h után bármikor tudunk indulni.
Többieknek ehhez képest mikor/hol volna alkalmas?
Van még 2-3 hely, esetleg valaki csatlakozna?
Jó volna 19-20h között leérni a helyszínre.
Haza: szombaton a dolog után, akár nagyon későn is, ez már mindegy. Vasárnap a HECT-tel kerékpáros lánc-szavazáson veszek részt, ahol üdén, kipihenten, szépen kimosakodva kell megjelennem. :)
Házigazda
Üdv mindenkinek!
Egy apróság: A .hu-n így szerepel az első kép: "Befora Party helyszíne"
Ami miatt írok, pénteken 14:00 körül indulunk Veszprémből, egy ládázós, kényelmes tempóval. Amennyiben Valakiket érdekel, még van két szűk helyünk a kocsiban. ( a gyerekülés sok helyet foglal)
Visszaút vasárnap, szintén nem rohanósan.
Érdeklődni az itt és a .hu-n megadott telefonszámon illetve mail-ban.
Botos család a .hu-n.
Üdv: Jokka
Egy apróság: A .hu-n így szerepel az első kép: "Befora Party helyszíne"
Ami miatt írok, pénteken 14:00 körül indulunk Veszprémből, egy ládázós, kényelmes tempóval. Amennyiben Valakiket érdekel, még van két szűk helyünk a kocsiban. ( a gyerekülés sok helyet foglal)
Visszaút vasárnap, szintén nem rohanósan.
Érdeklődni az itt és a .hu-n megadott telefonszámon illetve mail-ban.
Botos család a .hu-n.
Üdv: Jokka
Igen. Alapvető gond az ilyenekkel, hogy nincs betegségtudatuk.
Sajnálom, hogy így állt a rendezvényhez kulisz. Persze ez is jól megmutatja, hogy hová helyezi magát és a többséget, a játékosokat. Meg amúgy is rossz példát mutatnak itt a szervezők. A fillérre pontos elszámolással kihúztátok a gyufát. :-)
Sajnálom, hogy így állt a rendezvényhez kulisz. Persze ez is jól megmutatja, hogy hová helyezi magát és a többséget, a játékosokat. Meg amúgy is rossz példát mutatnak itt a szervezők. A fillérre pontos elszámolással kihúztátok a gyufát. :-)
Előzmény: Togo (#148)
Pszichiáter csak azt tudja meggyógyítani, aki maga is akarja a gyógyulást. Erre eddig nem láttam jelet.
Előzmény: feri60 (#147)
A szakdolgozatos sráccal is írásba foglalták az együttműködés kereteit?
A srác pszichológus lesz :) vajon mit ad majd cserébe....?
A srác pszichológus lesz :) vajon mit ad majd cserébe....?
Előzmény: SylverRat (#137)
Idézet
a gc.hu kikerült az együttműködő partnereink közül.
Szomorú, hogy ide jutottunk/tak/tatok, de ideje volt.
A jogászoknak időre van szükségük, hogy egy ilyen egyezményt elnöki aláírásra előkészítsenek :-)
nem sikerült megegyezni a gc.hu-val a főoldalra való kikerülésben...
pontosabban először megjártuk a KiVi - Attibati - kulisz utat, itt megakadtunk 3 napra, majd írtam Kolesárnak, hátha. erre már kulisztól érkezett válasz, miszerint
erre írt válaszomra
ismét nem érkezett eddig (1 nap alatt) válasz, így a gc.hu kikerült az együttműködő partnereink közül.
szomorú vagyok. de ez van.
pontosabban először megjártuk a KiVi - Attibati - kulisz utat, itt megakadtunk 3 napra, majd írtam Kolesárnak, hátha. erre már kulisztól érkezett válasz, miszerint
Idézet
itt az ideje együttműködésünk kereteit mgealkotni, és írásba foglalni. Ez a megállapodás szabályozhatja például a geocaching.hu főoldalán történő megjelenést is. Várom civil szervezetetek részéről a megállapodás tervezetét, melyet meg fogunk vitatni az egyesületünk tagjaival
erre írt válaszomra
Idézet
* mi részünkről: logó és link minden oldalon az "Együttműködő Partnereink" között, a geocaching.hu oldalra
* ti részetekről: kb 2 soros hír linkkel az "Aktuális események" között a főoldalon
tehát pont mint eddig, csak eddig nem volt belőle ilyen probléma
ismét nem érkezett eddig (1 nap alatt) válasz, így a gc.hu kikerült az együttműködő partnereink közül.
szomorú vagyok. de ez van.
Moderátor
Mi is megyünk! De még nem biztos a (gyerek)létszám.
Jelentkezés ennek függvényében!
(a két felnőtt az biztos :))
Jelentkezés ennek függvényében!
(a két felnőtt az biztos :))
Mi is készülődünk, és ott leszünk, csak még a pontos
létszám nincs meg.De 1-gyel könnyítünk a nyuszicuccokat
illetően, Luca lányom lévén!
létszám nincs meg.De 1-gyel könnyítünk a nyuszicuccokat
illetően, Luca lányom lévén!
Megszólítva érzem magam :D
Érkezésünk várható, csak még az időpont és létszám kérdéses, ezért nem jelentkeztünk még.
1-3 gyereket igérhetek, legnagyobbnak nincs kedve.
Érkezésünk várható, csak még az időpont és létszám kérdéses, ezért nem jelentkeztünk még.
1-3 gyereket igérhetek, legnagyobbnak nincs kedve.
Előzmény: SylverRat (#129)
háát, gyerekre már kevés ez a pár nap...
Ennyi idő alatt max. .jpeg-ben tudok vinni!
De a maradék csokit simán bevállalom!
:-)))))))))))
Ennyi idő alatt max. .jpeg-ben tudok vinni!
De a maradék csokit simán bevállalom!
:-)))))))))))
Előzmény: SylverRat (#129)
Újra több ajándékkal bővült a felajánlók jóvoltából a nyereménylista! Köszönjük!
És egy komoly problémáról is szeretnék itt szólni, ha megengeditek...
A következő az én gondom:
50 nyuszicsomagot készítettünk a gémerpalántáknak.
Eddig 21 jelentkező gyermek van.
Ha nekem kell a maradékból az összes csokit megennem, akkor abból csúnya gyomorrontás lesz...
Hozzatok még saját, ismerős, szomszéd... gyerekeket!!!
És egy komoly problémáról is szeretnék itt szólni, ha megengeditek...
A következő az én gondom:
50 nyuszicsomagot készítettünk a gémerpalántáknak.
Eddig 21 jelentkező gyermek van.
Ha nekem kell a maradékból az összes csokit megennem, akkor abból csúnya gyomorrontás lesz...
Hozzatok még saját, ismerős, szomszéd... gyerekeket!!!
Moderátor
nekem nem valószínű, hogy ennyire koradélutáni időpont jó lenne.
Szerintem úgy félrenyelne a főnököm, hogy újra kellene élesztenem...
:-))))))))
Ha nem végzünk véletlenül valami kisebb munka miatt alapból korán, én csak 16:00 körülre tippelnék...
:-(((((((
Szerintem úgy félrenyelne a főnököm, hogy újra kellene élesztenem...
:-))))))))
Ha nem végzünk véletlenül valami kisebb munka miatt alapból korán, én csak 16:00 körülre tippelnék...
:-(((((((
Előzmény: magpet (#113)
A helyszín közelében található egy jó kis termálfürdő, ajánlom mindenkinek, aki szeretne lazítani egyet. Egy belső és a hozzá kapcsolódó külső medence üzemel, melybe hideg idő esetén is tökéleteset lehet ázni.
a levélküldésben lehet még fennakadás, vmit elszúrtak a domain átirányítással. :-(
Moderátor
megtötént az átállás, aminrk köszönhetően az utolsó 5 (vagy 6) jelentkezés pillanatnyilag nem látható.
amint este hazajutok, javítom az adatbázist, és ismét mindenki látható lesz.
ehhez azt kérem, ne jelentkezz még1x, ha már 1x megtetted, és visszaigazoló levelet megkaptad!
kis türelmet! innen sajnos (a portblokkolásoknak köszönhetően) nem tudok belépni ftp-n...
köszönöm!
amint este hazajutok, javítom az adatbázist, és ismét mindenki látható lesz.
ehhez azt kérem, ne jelentkezz még1x, ha már 1x megtetted, és visszaigazoló levelet megkaptad!
kis türelmet! innen sajnos (a portblokkolásoknak köszönhetően) nem tudok belépni ftp-n...
köszönöm!
Moderátor
Akik tegnap (03.23.) délután óta jelentkeztek a a DDRKT-ra és nem látják a nevüket a listában, az nem hibás jelentkezés miatt van! Megtörtént a domain költözése és sajnos az adatbázist nem vitte magával...
A hiányzók neve este visszakerül, NE jelentkezzetek újra!
Köszönjük!
:)
A hiányzók neve este visszakerül, NE jelentkezzetek újra!
Köszönjük!
:)
Előzmény: SylverRat (#109)
Természetesen tudom a világ legjobb tűzoltóanyaga: tartalmaz vizet, szén-dioxidod és habot! :-)
Infó:
azaz a sör!!!! :-)))))
Előzmény: apexsek (#115)
Én csak remélem, hogy el tudok olyan korán jönni.
Sokkal jobb helyen lennék én meló helyett Tamásiban...
:-))))))))))
Sokkal jobb helyen lennék én meló helyett Tamásiban...
:-))))))))))
Előzmény: magpet (#113)
No fene?
Mégiscsak a nevedre veszel?
:-)))))))
Örülök, hogy el tudtok jönni!
Te ismered a rejtvény megfejtését:
Mi az:
3L s nem fogyott el egész hétvége alatt?
A megfejtést viszem magammal a DDRKT-re.
:-)))))
Mégiscsak a nevedre veszel?
:-)))))))
Örülök, hogy el tudtok jönni!
Te ismered a rejtvény megfejtését:
Mi az:
3L s nem fogyott el egész hétvége alatt?
A megfejtést viszem magammal a DDRKT-re.
:-)))))
Előzmény: totzoli65 (#114)
Mi bevállaljuk Brezkót, még ha nem is egy ágyba! ;-) Még nem foglaltunk, Berni, vagy a Ti segítségetekre számítunk szállás optimalizálásilag. (tudod az a négykézlábas dolog) :-))) Úgy tűnik végre 99%, hogy "ésTöri"-vel ketten megyünk! Péntek-szombat ott alvással. Mindjárt jelentkezünk is! :-))
Előzmény: Bogee (#112)