Az eredeti hír itt.
Él az oldal! Jelentkezés indul! :-)
És ne feledjétek, érdemes néha a Találkozó csiripoldalát ellenőrízni, további információkért! ;-)
És ne feledjétek, érdemes néha a Találkozó csiripoldalát ellenőrízni, további információkért! ;-)
Moderátor
Viszont Pincehelyen megáll a Pécsre tartó gyors vonat... Viszonylag hamar oda lehet érni.
Ha ló húzta volna, lehet gyorsabban haladt volna :D
Neeem, de mivel máv-busz, be kellett mennie minden faluba, ahol előtte a vonat járt, így elindultunk Magyarkesziből Tamásiba, ott vártunk kb 20 percet a másik máv busz csatlakozására, majd elindulás után rögtön Páriba be-ki, majd Kocsolát végigbuszoztuk, aztán Dalmandra be és ki, ezek mind szépen elkerülik egyébként a főutat, szóval összességében jó pár km kitérő....
Neeem, de mivel máv-busz, be kellett mennie minden faluba, ahol előtte a vonat járt, így elindultunk Magyarkesziből Tamásiba, ott vártunk kb 20 percet a másik máv busz csatlakozására, majd elindulás után rögtön Páriba be-ki, majd Kocsolát végigbuszoztuk, aztán Dalmandra be és ki, ezek mind szépen elkerülik egyébként a főutat, szóval összességében jó pár km kitérő....
Előzmény: Togo (#54)
Leszállóhely sincs :)
De vonat tényleg csak úgy van, ha Pincehelyen leszállsz a Pécsre tartó vonatról és onnan vonatpótló busz jön Tamásiba, az a csodálatos MÁV-busz.... 4 évig utaztam ezzel oda-vissza Dombóvárra kollégiumba, a 45 km-t 2 óra alatt tette meg..
De vonat tényleg csak úgy van, ha Pincehelyen leszállsz a Pécsre tartó vonatról és onnan vonatpótló busz jön Tamásiba, az a csodálatos MÁV-busz.... 4 évig utaztam ezzel oda-vissza Dombóvárra kollégiumba, a 45 km-t 2 óra alatt tette meg..
Előzmény: Büfés (#52)
Ezeket találtam egy prospektusban, ha esetleg valaki saját maga szeretne szállást keresni. Az első kettő drágább, a többi kb. 2500-3500 Ft/fő.
Kondor Thermál Hotel (Tamási, Szabadság u. 12.)
74/471-254
[link]
Hársfa Panzió (Hársfa u. 20.)
74/472-775, 20/806-2758
[link]
Hóvirág Üdülőház (Hóvirág u. 5.)
74/674-526, 30/3088-158
monostori.agnes@freemail.hu
Parti Apartmanház (Termál u. 4.)
74/472-652, 30/9369-305
[link]
(Őket kell keresni a korábban már bemásolt nyaralóházakkal, valamint a 2+1 szobás apartmanokkal kapcsolatban!!)
Várlak Üdülőház (Tölgyfa u. 3.)
74/471-725, 30/581-7943
(3 szoba, 7 főre; előszezonban 5900 Ft/2 fő)
Virág Vendégház (Várhegy - a strand "felett" van)
74/432-262, 30/322-6985
janosvirag@freemail.hu
Fortiana Szálló (Szabadság u. 9.) 61-es és 65-ös út kereszteződésében
74/471-127
[link]
Vályi Szakközépiskola kezelésében
Kondor Thermál Hotel (Tamási, Szabadság u. 12.)
74/471-254
[link]
Hársfa Panzió (Hársfa u. 20.)
74/472-775, 20/806-2758
[link]
Hóvirág Üdülőház (Hóvirág u. 5.)
74/674-526, 30/3088-158
monostori.agnes@freemail.hu
Parti Apartmanház (Termál u. 4.)
74/472-652, 30/9369-305
[link]
(Őket kell keresni a korábban már bemásolt nyaralóházakkal, valamint a 2+1 szobás apartmanokkal kapcsolatban!!)
Várlak Üdülőház (Tölgyfa u. 3.)
74/471-725, 30/581-7943
(3 szoba, 7 főre; előszezonban 5900 Ft/2 fő)
Virág Vendégház (Várhegy - a strand "felett" van)
74/432-262, 30/322-6985
janosvirag@freemail.hu
Fortiana Szálló (Szabadság u. 9.) 61-es és 65-ös út kereszteződésében
74/471-127
[link]
Vályi Szakközépiskola kezelésében
Ha sikerül péntek délután lemenni, akkor én két főre szeretnék szállást péntek éjjelre.
Előzmény: berni (#49)
A nyaralóházba kell a minimum 4 fő, vagyis legalábbis annyi után fizetni... De csak gyülekezzetek, addig én is kérdezősködök még.
Előzmény: apexsek (#47)
Én szívesen mennék a nyaralóházba
Eddig 1 fő.
Ha valaki még csatlakozik, már össze is állhatunk
Eddig 1 fő.
Ha valaki még csatlakozik, már össze is állhatunk
Előzmény: berni (#44)
Újabb ajándék felajánlás érkezett! :-)
2 db ajándékcsomag Domika jóvoltából.
Köszönjük!
2 db ajándékcsomag Domika jóvoltából.
Köszönjük!
Moderátor
Volna-e igény buszos menetre Budapestről? Ha igen, akkor péntek este, vagy szombat hajnalban? Az elég valószínű, hogy megyek, de a mikor/hogyan kérdések még nyitva vannak.
Házigazda
Akit Bogee is ajánlott, adott ajánlatot szállás ügyben, nem tudom mennyire alku képes az ár, egyelőre csak ideírom a lényegét:
Apartmanok 2 plusz 1 ágyas
2 főre: 7.000.- Ft / apartman / éj + IFA (250.- Ft / fő / éj 18 és 70 éves kor között)
3 főre: 8.000.- Ft / apartman / éj + IFA
Nyaralóházakban történő elhelyezés esetén 2 - 8 főig: 2.500.- Ft / fő / éj + IFA
Ebben az esetben minimum 4 főnek kell lakni egy házon belül, vagy ha kevesebb létszámmal szeretnének házat igénybe venni, akkor 4 főre meg kell fizetni a szállást.
Apartmanok 2 plusz 1 ágyas
2 főre: 7.000.- Ft / apartman / éj + IFA (250.- Ft / fő / éj 18 és 70 éves kor között)
3 főre: 8.000.- Ft / apartman / éj + IFA
Nyaralóházakban történő elhelyezés esetén 2 - 8 főig: 2.500.- Ft / fő / éj + IFA
Ebben az esetben minimum 4 főnek kell lakni egy házon belül, vagy ha kevesebb létszámmal szeretnének házat igénybe venni, akkor 4 főre meg kell fizetni a szállást.
Mivel a TT-t most kihagyom, DDRKT-ra már pénteken le szeretnék menni, így szállásügyben én is érdekelt lennék.
:-) Még nem 100%, hogy megyünk, de ha igen, akkor szívesen veszem a segítséget! ;-) De remélem olyan helyen , hogy a before party után négykézláb is elérhető távolságon belül van a szállás! :-)
Előzmény: berni (#35)
Feri60 kéréséből kiindulva: kell valakinek segítség ddrkt-re szállás ügyben? Szóljatok, mert akkor iwiwen megpályáztatom! :D
most már nem kell a yamm-os oldalt nézni, fejlesztettek (végre!) a twitter főoldalán, ott is megtalálható a térkép, ill ahol tudja a google, ott közvetlenül a helység neve!
Moderátor
Előzmény: SylverRat (#16)
Találkoztunk már, csak nem mutatkoztam be, anélkül meg csak Togoék ismertek fel :D
Most rajtam lesz a névcimke, meg talán odaérek a biforra is.
Most rajtam lesz a névcimke, meg talán odaérek a biforra is.
Előzmény: BaliaGy (#26)
Őszinte leszek: vagy 3x néztem meg (SylverRat bejegyzése után még egyszer), mire észrevettem... :-)
Lehet, hogy régebben ott se volt :-)
Lehet, hogy régebben ott se volt :-)
Előzmény: magpet (#22)
Ugyan engem sem érintett meg a Twitter, de így újból szemügyre véve a képet, van azért ott más is mint kukacok
Infó:
térkép link a kép fölött
Előzmény: magpet (#19)
már mindkét adat nyilvános, időpont az oldalon, helyszín meg... :o)
Moderátor
Előzmény: magpet (#19)
Nekem ez se segített, nagyjából ugyanaz a faház, meg mindenféle kukacos izék, meg twitterek. :)
Biztosan velem van a baj, de nem tudott elragagadni ez a twittelős izé, meg a yamm, meg a vihar tudja miféle egyéb akármik. Nevezzetek ódivatúnak, de nekem egy oldalra kiírt koordináta és időpont bőven elég, ott aztán majd megtalálom a kis barátaimat. Várom ezt a pillanatot. :)
Biztosan velem van a baj, de nem tudott elragagadni ez a twittelős izé, meg a yamm, meg a vihar tudja miféle egyéb akármik. Nevezzetek ódivatúnak, de nekem egy oldalra kiírt koordináta és időpont bőven elég, ott aztán majd megtalálom a kis barátaimat. Várom ezt a pillanatot. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#18)
Újabb infó jelent meg a csiripen.
Ha megfelelő módon nézitek, egyéb rejtett információt is tartalmaz...
Ha nem találja meg senki holnap estig, segítek.
Nevezzük ezt "DDRKT lángdóm"-nak? ;-)
Ha megfelelő módon nézitek, egyéb rejtett információt is tartalmaz...
Ha nem találja meg senki holnap estig, segítek.
Nevezzük ezt "DDRKT lángdóm"-nak? ;-)
Moderátor
Újabb ajándék felajánlás érkezett, köszönjük Büfésnek! :o)
Moderátor
Ha minden jól alakul, hétvégén lesz terepszemle. Utána már több részletet tudunk megosztani veletek. :)
Türelem infókat terem... :D
Türelem infókat terem... :D
Előzmény: Büfés (#12)