Az eredeti hír itt.
itt a számítógépes rendszert összelőttem, az utolsó simítások az oldalon megtörténtek, remélem már nincs semmi és senki, ami/aki kimaradt... :-/
A környéken talán 2-3 házban vannak állandó lakók, ők tudják, h ereszdelahajambuli lesz este...
most próbálom őket szoktatni egy kis Ossian Best Off-fal, de ők meg a fűnyíróval próbálkoznak visszavágni... :-) Érdekes küzdelemnek tűnik! ;-) nincs esélyük...
A környéken talán 2-3 házban vannak állandó lakók, ők tudják, h ereszdelahajambuli lesz este...
most próbálom őket szoktatni egy kis Ossian Best Off-fal, de ők meg a fűnyíróval próbálkoznak visszavágni... :-) Érdekes küzdelemnek tűnik! ;-) nincs esélyük...
Moderátor
Én tegnap már voltam "málnát szedni" is! ;-) Ma pedig szilvát! :-) Lassan csomagolok, 17h körül tudunk indulni! :-) Úgyhogy megvárni minden fontos eseménnyel!! :-)))
Előzmény: Bogee (#255)
Remélem már mindenki lázasan készül a hétvégére! :)
Talán időjárásban is szerencsénk lesz, csak futó záporokat mondanak napsütés mellett.
Talán időjárásban is szerencsénk lesz, csak futó záporokat mondanak napsütés mellett.
Köszönöm a felajánlást! Ha úgy érünk le, hogy még bázison fogunk Titeket akkor lehet élek majd a lehetőséggel. :)))
Előzmény: totzoli65 (#230)
@Fil megjött a nevezés.
A JELENTKEZÉST LEZÁRTAM. AKI LEMARADT, A HELYSZÍNEN MÉG NEVEZHET.
A JELENTKEZÉST LEZÁRTAM. AKI LEMARADT, A HELYSZÍNEN MÉG NEVEZHET.
40 perc múlva lezárom a jelentkezést!
Aki még szeretne jönni és nem regisztrált, kérem tegye meg!
Várunk Mindenkit Tamásiban!
Aki még szeretne jönni és nem regisztrált, kérem tegye meg!
Várunk Mindenkit Tamásiban!
Lastminute emlékeztető: holnap 17:00-kor Keleti Pu. parkoló!
Aki késik, mégse itt hanem ott, stb., az leginkább telefonozzon rám! Utána irány Tamási!
Aki késik, mégse itt hanem ott, stb., az leginkább telefonozzon rám! Utána irány Tamási!
Házigazda
A Dóri féle dióból max én tudok vinni valamennyit, ami megmaradt múltkorról.
Infó:
Már nincsenek együtt. :(
Előzmény: totzoli65 (#238)
Termálfürdő???
Még egy tisztességes pancsolásra sincs lehetőség?
Na, mit is várhatnék ilyen meleg időben.
Messze már a december...
:-))))))))
Még egy tisztességes pancsolásra sincs lehetőség?
Na, mit is várhatnék ilyen meleg időben.
Messze már a december...
:-))))))))
Előzmény: SylverRat (#240)
a termálfürdő esőben is jó hely, a kinti medencében már fagyban is lubickoltunk.
mindent meg tudunk oldani. amit alkoholban nem sikerül oldani, azt baracklében...
mindent meg tudunk oldani. amit alkoholban nem sikerül oldani, azt baracklében...
Moderátor
Előzmény: feri60 (#239)
Szeretettel várjuk, főként ha lesz nála a Dóri féle dióból ;-) De még nem keresett!? De ha biztosan jön, akkor nem szólok másnak! Ha még ma este esetleg valamilyen jelzéssel élne irányunkba....?!
Előzmény: H.Gábor (#232)
ha minden igaz, elkészült a terület felmérése és tuhu-ba történő implementálása is. (szép magyar szó...)
javasolt a térkép frissítése.
javasolt a térkép frissítése.
Moderátor
Péntek délutáni (kb. 16-17 óra) indulással 2-3 szabad hely van a kocsimban.
Útvonal: Örs vezér tér - Éles sarok - Zalka M. tér - Orczy tér -(Klinikák -) Nagyvárad tér - Lágymányosi híd, aztán meglátjuk.
Visszautazás szombat este - de ez nem kötelező :)
Útvonal: Örs vezér tér - Éles sarok - Zalka M. tér - Orczy tér -(Klinikák -) Nagyvárad tér - Lágymányosi híd, aztán meglátjuk.
Visszautazás szombat este - de ez nem kötelező :)
Bár különösebben nem izgat a végeredmény, de én a darts szabályait alkalmaznám. Azaz túllépésnél újabb pontokkal visszafelé lehetne haladni :)
Előzmény: balon69 (#234)
Nekem tetszenek ezek az új szabályok, kivéve ezt a mondatot:
Nem jó vesztesnek lenni. Szerintem elegendő lenne ebben az esetben, 3 büntetőpontot és még annyit levonni amennyivel túllépte az illető az összegyűjtendő pontszámot, de ez csak egy laikus véleménye.Idézet
Ha átléped a megadott összegyűjtendő pontszámot, vesztettél!
Infó:
Például: ha 50 pont az összegyűjtendő, a versenyző pedig 51 pontot gyűjt akkor a 46 pontot gyűjtőkkel lehetne összevetni a megtett utat. 53 szerzett pont esetén a 44 pontosakkal stb.
Nagyon elszomorító, hogy szombatra úgy tűnik elromlik az idő :( De legalább a biforra még 20 fokot írnak.
Szombaton akarnak sztrájkolni a mozdonyvezetők
link
Reméljük ez senkinek sem veszi el a kedvét a részvételtől!
link
Reméljük ez senkinek sem veszi el a kedvét a részvételtől!
:-( Nagyon sajnáljuk! :-( Pedig milyen jó kis Zsolt napot (is) ünnepelhettünk volna! ;-)
Tehát:
Ha valakinek még esetleg nincs szállása, de szeretne egy "csendes, visszahúzódó társaságban" tölteni két éjszakát, van egy szabad ágyunk! :-)
Belga: ha érdekel lesz nálunk egy tartalék csiksz, ha saját csíkot szeretnél húzni! ;-)
Tehát:
Ha valakinek még esetleg nincs szállása, de szeretne egy "csendes, visszahúzódó társaságban" tölteni két éjszakát, van egy szabad ágyunk! :-)
Belga: ha érdekel lesz nálunk egy tartalék csiksz, ha saját csíkot szeretnél húzni! ;-)
Előzmény: CacheFinder (#226)
Lesz x db pont, adott pontértékekkel. Ezekből összeszedsz belátásod szerint válogatva y-t, ami ad egy össz pontértéket.
Ezen felül, aki akar wap-on is játszani, nézheti a fleet-et és szerezhet plusz pontot, de nem kötelező. :)
Ezen felül, aki akar wap-on is játszani, nézheti a fleet-et és szerezhet plusz pontot, de nem kötelező. :)
Előzmény: BoPe (#227)
Ők megtévesztő manőverként annyifelé futnak, ahányan vannak, így a mozgó nem tudja, kinél van a gps, kihez kell odamenni :D
Előzmény: BoPe (#227)
A mozgó pont(ok) megvesztegetése lehetséges? ;)
Lesznek kategóriák vagy mindenkinek ua. pontot kell összeszedni?
Lehet idétlen a kérdés, de mi van ha valaki technikailag nem fogja tudni figyelemmel kísérni a mozgókat?
Lesznek kategóriák vagy mindenkinek ua. pontot kell összeszedni?
Lehet idétlen a kérdés, de mi van ha valaki technikailag nem fogja tudni figyelemmel kísérni a mozgókat?
Előzmény: SylverRat (#225)
Megharcoltam, de sajna asszony szombatra hívta meg a rokonságot Mókus napot tartani.
Sajna most nélkülöznöm kell a társaságotokat. :(
De majd Dobogókőn!
Sajna most nélkülöznöm kell a társaságotokat. :(
De majd Dobogókőn!
Előzmény: totzoli65 (#220)
azért képzeld el, milyen zavarban lesz ez a mozgó pont... eddig ő bújkált a többiek elől a bokorban, nehogy levadásszák, most előle fog mki menekülni...
Moderátor
mind a két variációt el tudjuk képzelni, de akár a (remélhetőleg lesz...) kölcsönözhető kissárgák egyikével is teljesítheted a feladatot...
Moderátor
Előzmény: Belga (#222)
Kora este megmondom, ha még nem túl késő. (Úgy 7 óra tájban.)
Köszi a türelmet!
Köszi a türelmet!
Gondban vagyok önpő. Mivel eredetileg nem akartam menni és ma délután jelentkeztem, most szembesültem azzal a ténnyel, hogy Vakegér valóban vak egy ideje. De mivel nem volt sürgető nem vittem el doktorbácsihoz. Tehát ha én indulok de mondjuk csatlakozom egy csapathoz akkor az ő gépük által nyálazott track el lesz majd nálam fogadva? Ha nem akkor kénytelen leszek a bázison maradni és az ott tevékenykedőket halálba idegesíteni. :))))
Előzmény: SylverRat (#218)
jók ezek a közbekérdezések, legalább tudom, mi nem világos, tudom a kiírást finomítani.. :o)
Idézet
A mozgó ponttal való találkozást követően fél óráig "védettséget" élvezel, amennyiben ugyanazzal a mozgó ponttal ismét összefutnál, azaz ilyenkor a pont nem kerül jóváírásra! Másik mozgó ponttal való találkozásra ez természetesen nem igaz!
A mozgó pontokkal együtt mozogni tilos!
Moderátor
Előzmény: SylverRat (#219)
Akkor fönn tartsuk az ágyat Neked?! ;-) Most akartam ismét beírni, hogy utolsó lehetőség... :-P :-)))
Sőt van egy jó ötletem: a "mozgópontot" némi korrupciós folyadékért bezárom az ágyneműtartóba, így mindenki nyugodtan közlekedhet terv szerint, nem éri meglepetés! :-) Egy hirtelen előtámolygó "ponthalmaz" képében. :-P
Jó kis bulinak ígérkezik! :-)))
Sőt van egy jó ötletem: a "mozgópontot" némi korrupciós folyadékért bezárom az ágyneműtartóba, így mindenki nyugodtan közlekedhet terv szerint, nem éri meglepetés! :-) Egy hirtelen előtámolygó "ponthalmaz" képében. :-P
Jó kis bulinak ígérkezik! :-)))
Előzmény: CacheFinder (#215)
Idézet
Tatán a rókázás is elmaradt!
túl jó volt a pálinka, biztos sajnált volna az inputon keresztül megszabadulni tőle...
Moderátor
Előzmény: totzoli65 (#213)
Jól értelmezem, hogy valahányszor találkozik egy csapat a mozgóval, akkor mindig megkapja a pontot?
Első találkozónk révén, a verseny kiírást olvasva, valószínűleg a gyerek nyuszi keresése lesz a sikerélmény...bár majd meglátjuk.
Első találkozónk révén, a verseny kiírást olvasva, valószínűleg a gyerek nyuszi keresése lesz a sikerélmény...bár majd meglátjuk.
Na ez kemény lesz. Akkor én egyhelyben állok majd és várom a mozgót. Felvési a lapomra a pontot és ha megvan a kellő mennyiség, akkor besétálok a célba. Így aztán tuti nekem lesz a legrövidebb tracklogom.:-)
Előzmény: SylverRat (#209)
Besegítünk mi is, egy kis éjszakai, hajnali gyereksírással a szomszédból.
Előzmény: totzoli65 (#213)
Ha a szokásos mozgópont lesz, annak sem jártányi, sem beszélhetnéknyi ereje nem lesz! ;-)
Velem tölti az előző éjszakát! :-P
Tatán a rókázás is elmaradt! :-)
Kezd teljesen elpuhulni! :-)))
Velem tölti az előző éjszakát! :-P
Tatán a rókázás is elmaradt! :-)
Kezd teljesen elpuhulni! :-)))
Előzmény: magpet (#208)