1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
2010-04-12 12:21:05
Addig is feltettem a képeim ide
apexsek

Előzmény: apexsek (#308)
2010-04-12 11:54:25
Csatlakozván az előttünk szólókhoz, mi is KÖSZÖNJÜK ezt a remek hétvégét!
Sejtésem szerint a következőn elég sok aprónép fog mosolyt csalni az arcokra.
Lányunknak első találkozója volt, de már várja következőt és megígérte ugyanolyan jó lesz mint most volt.
BoBo ezúton is köszöni a tombolát.:)

BoPe

2010-04-12 11:17:51
Van valakinek fényképe a repülőről?
:-)))))))))
apexsek

Előzmény: apexsek (#281)
2010-04-12 10:49:35
Amikor a butaság szorgalommal, és kitartással párosul....
Heyjoe

Előzmény: berni (#305)
2010-04-12 10:28:22
Én csak most vettem elő a gépet, így szinte az utolsók között:

Nagyon jól éreztem magam, mind péntek este mind szombaton. Nagyon köszönök mindent. Szeretnék a következőn is részt venni...
BaliaGy

2010-04-12 10:23:00
Az hagyján, hogy az átjárás ott tilos volt, de az a rengeteg szemét, a kukoricaszártól kezdve a heverőn át hogy juthatott le ott a szakadékba.... Azért oda levinni nem kis meló lehetett, miután szélessége a járműves szállítást nem nagyon tette lehetővé....
berni

Előzmény: Heyjoe (#303)
2010-04-12 10:10:08
Mi is nagyon szépen köszönjük a rendezvényt és a rendezést!
Nagyon jól éreztük magunkat.

A túra utáni gyógyvíz is isteni volt. :)

2010-04-12 09:17:54
Az azért maradandó élményt okozott, amikor a két végén "Tilos az átjárás" táblával jelzett vízlevezető árokban vagy húsz másik versenyző jött szembe :D
Hiába, minden méter számított :)
Heyjoe

2010-04-12 09:14:05
Végre, én is gépközelben, de nem is tudok semmi ujjat írni, csak mint az előttem szólók. :)

Köszönünk mindent, tényleg fantasztikus volt MINDEN!
(verseny, kaja, idő, társaság, tombola, stb., stb.&)
vinko

2010-04-12 09:12:22
:)

Kicsit irányított volt a sorsolás az esetükben. Egy fa tűzoltóautót nyertek. :)
Bogee

Előzmény: CacheFinder (#300)
2010-04-12 08:44:17
"Nem utolsósorban: a sorsolásunk fölért egy lottó ötössel! ;-)"
Jááj, már megint széjjel nyertétek magatokat?!
Valamit nagyon tudtok... :-)
Komolyra fordítva: Gratulálok!
CacheFinder

Előzmény: totzoli65 (#285)
2010-04-12 06:41:23
Én is nagyon szépen köszönök mindent!

A biforról ugyan előbb megléptünk, minthogy a hangulat a tetőfokára hágott volna, de elindultunk kicsit autóban átmelegedni, közben az lett belőle, hogy a másnapi szavazás miatti korán kelés miatt inkább jobb lenne aludni, ezért kicsit angolosra sikerült a távozásunk :)

A verseny nagyon jó volt; mivel van egy kis helyismeretem, egy lazább kört terveztem, bár a DONA ponthoz úgy másztam fel a végén, mint ahogy a kis Vuk közlekedik a meredek domboldalon :D Végül a Black Jack szabályait nem ismerve, mégis bízva a szerencsénkben, 19-re lapot húztunk, így 25 pont lett belőle :D Viszont elsőként értünk vissza a bázisra.

Utána Vadasparkoztunk is, már régóta készültem jönni, de a tónál mindig visszafordultam. Mivel a simogatható állatokon kívül a halk lépteink ellenére (a kerítésen belül) nem sikerült semmit látnunk, hamarosan visszajövünk olyan időben is, amikor az állatok mozgása az etető környékén valószínűbb.

Az időjárás a barátunk volt, bár a levessel megküzdöttem a hátszél miatt, de mire befejeztem, a szél is tovább állt.

Köszönöm a nyereményt, a játékot és a remek társaságot!
berni

2010-04-12 05:21:31
Köszönjük szépen mindenkinek a szervezést, és a rengeteg munkát. Jól éreztük magunkat . A vérremenő versenyt gyerekes csordában sikerült teljesíteni. A mozi nagy élmény volt, a gulyás finom , a társaság megszokottan szuper.
Brezkónak köszi a tombolát. És végre lett GPS GAMESes bögrénk. (kettő is)
Várjuk a következő eseményt.
Mindenkinek mindent KÖSZÖNÜNK
Büfés

2010-04-11 22:09:35
Azért 3 hónap, nem 4 hét :))
zakany

Előzmény: Bogee (#295)
2010-04-11 21:24:24
Mi is köszönjük szépen a szervezőknek a szervezést! A versenyt nem vettük véresen komolyan, asszem végül is 35 pontot gyűjtöttünk, a megtalálás öröme fontosabb volt a célkitűzésnél:-)
Barnabás számára a "csúcs" a nagy kilátó volt, az első ilyen építmény, amire ő is fel tudott mászni! Persze a gyerekeknek is nagyon örült:-) A tóban viszont nem volt hajlandó úszni, ki tudja miért...
Jövünk legközelebb is!
Éva, István (Wolfi)

2010-04-11 21:17:31
Hát...

Pedig eljöttek BoPe-ék is a 3 hónapos kis BoBo-val is és Belga -3 hónaposan (6. hónapban van)... :-)

Várunk a következőn!
Bogee

Előzmény: zakany (#294)
2010-04-11 21:03:36
Mi nagyon rosszul éreztük magunkat.. rémes volt,
hogy itthon kellett maradnunk!

Na majd a következőre már remélem tudunk menni! :))
Elvileg (9 hónaposan) már nem lehet akadálya..
zakany

2010-04-11 20:54:25
Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönet a szervezőknek az
önfeláldozó munkáért, amivel ennyi embernek sikerült örömet okozniuk!
Kecskemétről NitiZoliékkal és a még nálunk is
kezdőbb Szalmapal-ékkal érkeztünk, de külön neveztünk
a versenyre. Az ötlet ismét brilliáns volt Fairy! :)
A gulyásbusz is remekelt, Strombustól megkaparintottunk
4 db szűz coint. Brezkónak üzenem: Viki szépen végigrepülte
az eredményhídetést, de legközelebb benevezem 6 éves
Luca lányomat is! :))) (az én derekam nem bírja) :((
See you next time! ;)
yzcam

2010-04-11 20:40:13
Elindultunk a regenerálódás hosszú útján. :)

A Before Party inkább beszélgetősre sikerült sok nevetéssel, amihez nagyban hozzájárult a levetített két kis videó. :D

Köszönjük Mindenkinek aki eljött az 5. DDRKT-ra a Tamási Parkerőbe!
Reméljük jól éreztétek Magatokat és legközelebb is találkozunk!

Az idén újabb játékkal próbálkoztunk, mégpedig terepen black jack-eztünk. A gyerekeknek lutra-album szerűen kellett összerakni egy képet a nyuszicsomagokért, pihenésképpen a vadasparkba látogattak többen.

A reggeli almát berni77-ék ajánlották fel. Az ebédet egy helyi szakács készítette, reméljük ízlett mindenkinek. A péksüteményt a szekszárdi kórház péksége sütötte. A szörpöt H.Gábor hozta.
Köszönjük a rengeteg támogatást. Mindenkinek sikerült ajándékot sorsolnunk.

Köszönet a segítőknek:
- Bütyök, Csipike és MegaRam, Fairy-ék, Jevica és Gyuszi-ék, Old Eye
- Molnár Róbert (szakács), Lovay Gyula és felesége, Szíjártó László (fuvar)
- Tamási Városának, akik mindenben támogatták rendezvényünket, amiben tudták
...és aki kimaradt

A bázis lebontása után pedig kiáztattuk megfáradt végtagjainkat a termálfürdő szabadtéri medencéjében többedmagunkkal.

Mi nagyon jól éreztük magunkat! Találkozunk mikulás környékén Somogy megyében!
Moderátori megjegyzés: heJesírás...
Moderálva SylverRat által
Bogee

2010-04-11 20:25:59
Köszönjük a szervezők hibátlan munkáját! Még egyszer sem jártunk itt, pedig nem is lakunk messze Tamásitól. Nagyon jól éreztük magunkat, biztosan eljövünk még ide.
balon69

2010-04-11 20:15:52
Az utolsó nap dőlt el, hogy le tudok menni. A korábbi találkozón tapasztaltak nagyon csábítottak, tudtam mire számíthatok. Üzenem azoknak, akik hozzám hasonlóan egyedül indulnak és még nem voltak, csak bátran jöjjenek legközelebb! Nagyon jó hangulatú, családias, jól szervezett eseményen vettem részt. Köszönet MINDENKINEK.

2010-04-11 20:02:52
Itt is köszönöm, mágusok vagytok! Még mindig. :))
magpet
Házigazda

2010-04-11 20:02:17
Mi is nagyon jól éreztük magunkat, tetszett a játékötlet, annak ellenére, hogy nem túl sikeresen gyűjtöttük a lapokat. Köszönjük a szervezőknek. Reméljük a következőre is eljutunk.
R.Guszty

2010-04-11 19:16:53
Na én is gépközelbe jutottam végre...
Nagyon köszönök Mindenkinek mindent, ami hozzájárult ahhoz, hogy részt vehettünk az eseményen! :o)
Nagyon jól éreztük magunkat! :o)
Mikor lesz a következő?
Csigabiga

2010-04-11 19:13:12
Nagyon jól éreztem magam. Remek szervezés (még az időjárást is lerendezték...), remek társaság, szép hely, finom kaja, hangulatos before-party, szóval csak gratulálni tudok a szervező csapatnak és köszönöm minden szervezőnek! Külön respect a pénteki, gyerekkorom kertmoziját idéző vetítéshez, betegre röhögtem magam!

Ja, és nem tudtam volna ott lenni, ha nincs a Games-busz. Köszi Magpet!

Előzmény: totzoli65 (#285)
2010-04-11 19:00:11
Mi is hazaértünk, a nagyon kellemes hétvége után! :-)
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK!
Nem utolsósorban: a sorsolásunk fölért egy lottó ötössel! ;-) Képek, részletesebb élménybeszámoló később! :-))
totzoli65

2010-04-11 18:45:11
Most érkeztünk haza, unokát leszállítva, szavazás után.
Nagyszerű volt ez a hosszú hétvége, köszönet érte a szervezőkön túl az egész társaságnak (különösen a gyerekeknek, az ő önfeledt játékuk, s örömük a legnagyobb élmény).

A szombat esti fürdőzéshez végül nem tudtunk kapcsolódni, utána (9 óra körül) a bázison már akkora volt a csönd, hogy nem mentünk be elköszönni.

D.D.-nek elvisszük az esemény hangulatát, biztosan örülni fog. :-)

Marcsi, ludens
ludens

2010-04-11 18:34:49
Köszönöm a rendezvényt, jól érteztem magam!
Mikor lesz a következő? :)
szg
Házigazda

2010-04-11 18:24:18
Ideje nekem is megköszönnöm! Nagyon tetszett a verseny, a hangulat, az odafigyelés. Vándor is rég nem kapott ennyi babusgatást gyerkőcöktől mint ezen a napon. Szóval nagyon jó volt!
Csuhás
Moderátor

2010-04-11 18:04:45
Hát fiúk, s nem utolsó sorban lányok?
Ez remekül sikerült.
Nagyon jól el szórakoztak a kesserek hordái.
Én is időnként el-elmaradtam az előző csapatomtól, de mindig nagy csoporttal körbevéve találtam magam.
Az sem volt rossz, mikor a vadasparkban lépcsőzztünk az esőben.
Kiváncsifáncsi, s Lelcache társunk még 4-4 kerékkel is megbírkozott az útvonallal.
Be kell valljam, hogy a "verseny" rövid távja ellenére rendesen kifáradtam estére!
Hjja, nem gondoltam, hogy ez a repülőzés ilyen fárasztó dolog!
Vízben meg különösen.
Pláne teherszállítógépként!
Ebben segítségemre volt Fil lánya Viki, valamint Pgyp két lánya, valamint H.Gábor Honorkája.
:-))))))))))
Mikor átmentünk szombat este Bogee-ékhoz, már nem nagyon voltam toppon, inkább pihentem.
:-))))))))

Jut eszembe:
Gábor!
Dodinak ezúton is Boldog Szülinapot!
apexsek

2010-04-11 15:10:45
Most értem gép közelébe, ezért csak most köszönöm meg a fantasztikus napot. Az egész nap szervezése, lebonyolítása profi volt! A verseny, maga a kártyalapos ötlet (bár azt hittük Fairy szándékosan számolva osztja szét a kártyalapokat, így biztos lesz benne városi és "hegyi" menet is - nem lett igazunk :-)), az ebéd, az almás kezdés, a helyszínválasztás, a gyerkőcöknek a fantasztikus matricás lapok, a rengeteg ajándék, nyeremény, a (sajnos nem tudom pontosan kinek kell megköszönni) naptár mindenkinek - szóval ismét nagyot alakítottatok! Nagyon szépen köszönjük a rengeteg munkátok!
És legközelebb is Dörmögő Dömötört is szponzornak. :-)
zem

2010-04-11 14:30:26
Köszi a szervezés, nagyon jó volt az egész buli.

2010-04-11 12:57:26
pár pikcsör:
[link]
Heyjoe

2010-04-11 09:29:00
Hát ez megint igazán nagyszerűre sikerült!
Volt minden! Köményes alma (még most is érzem), ágyas izék, citromos gösszer (életmentő, köszönöm!), mozizás a tűzfalra, pulóver számolgatás, szél, napsütés, eső, gulyás és bukta, gyerekek, kutyák, jókedv és fergeteg.
Köszönjük a Kulturális Főváros kessereinek, elsősorban Bütyöknek, Boginak és Balázsnak!

feri60

2010-04-11 09:16:24
Addig is: [link] :)
NitiZoli

2010-04-11 09:15:46
Köszönjük Sylverratéknak a nagyszerű szervezést, ismét remek volt! Lassan a már megszokott módon ment minden! :)
Másodsorban köszönjük az Yzcam családnak és Szalma Paliéknak az együttműködést!
Máris várjuk a következőt, na meg persze az eredményeket!
NitiZoli

2010-04-10 22:15:05
Kösz a szervezőknek, jó móka volt ismét!
Majd közzéteszem a képeket is valahol, ha lesz már egy kis erőm.
Heyjoe

2010-04-10 21:25:48
Csaptuk:) Jó volt az esemény, a szervezés, a játék, a társaság, minden.
Köszönet érte. Ha rajtam múlik, legközelebb is ott leszek.
Yoss

Előzmény: SylverRat (#272)
2010-04-10 08:57:07
A bázis gőzerővel készül, a pontok kint, a nap süt, a térerő ideális.
Lassan a lovak közé csaphatunk...
Follow us @ [link]
SylverRat
Moderátor

2010-04-10 07:47:20
Felébredtem.
Fáj a fejem.
Vajon mitől?

feri60

2010-04-10 07:15:18
Föl se tűnt, mi egészen jót énekelgettünk! :-) ;-)
totzoli65

Előzmény: SylverRat (#268)
2010-04-10 06:45:02
Egész nap erre hangoltam :-(
De legalább a fütyülősmézes működött.
Büfés

Előzmény: SylverRat (#268)
2010-04-09 22:50:56
kis problémák a rendszterben, de a beszélgetés beindult. ebből karaoke már nem lesz... :-/
SylverRat
Moderátor

2010-04-09 22:19:32
én meg msn-en keresztül vezérelve telepítek egy olyan embernek xp-t, akinek a szakértelme kimerül az iwiwes körlevelekben.
Nem egy örömmámor.
Még semmit nem volt iidőm összekészíteni...

hogyan lesz ebből hajnali fél hatos indulás...
Heyjoe

2010-04-09 18:27:17
kb délig, mert akkor még nyugodtan tudod teljesíteni a távot.
SylverRat
Moderátor

Előzmény: Éva (#265)
2010-04-09 17:55:09
Sziasztok!
Nem találom sehol: meddig lehet nevezni? Csak hogy nehogy az utolsó pillanat után érjünk oda...:-)

2010-04-09 17:26:38
Mi már megérkeztünk :-)
Büfés

2010-04-09 16:37:06
Legalább változatosak a versenyek. Gyűjts csak a fele pontszámot, s biztosan nem léped túl. Mi sem szeretjük a végigrohanós versenyt, ott tuti nincs esélyünk (itt se, de lehetne...).
Amúgy pontokat hogy kell begyűjteni? 5m-en belül kell lenni? S ha nem kell már a pont, akkor 10m-re kikerülöm?
Egy-két kérdésünk lesz a rajtnál.
Jó időt holnapra is.

Előzmény: balon69 (#234)
2010-04-09 15:59:40
Most indulok a találkozóhelyre!
A GPSgames különítménye előreláthatóan 17:00-kor indul a Keletitől.

Találkozzunk lent minnél többen!
:-))))))))))))
apexsek

Előzmény: SylverRat (#260)
2010-04-09 15:59:07
Én már bekészítettem 1 láda almát, 10 liter almalevet ma estére, másfél liter almapálinkát, plusz egy üveg köményes mézes almapáleszt, amit remélem ma Luxi is megkóstol. Aztán hogy megtörjem az almahangsúlyt, viszem Brezkónak a beígért csokimikulásokat, néhány egyéb tábla csokival kiegészítve. Kell még valami?! :) Az eget addig bűvöltem, míg az ebéd után gyülekező felhők végül elmentek valamerre máshova...
berni

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Bejelentkezés
Újdonság

GARMIN eTrex 10
34 900 Ft.