Az eredeti hír itt.
Én még mindig társulnék valakivel szállás ügyben.
1főnek minden drága...
1főnek minden drága...
Elvileg folyamatban van a ddrkt.hu domain költöztetése, így előfordulhat, hogy az oldal néha 1-2 percig nem elérhető, illetve az adatbázis költöztetése miatt, hogy vki, aki regisztrált, nem találja magát a listában.
Pánikra semmi ok!
Miután a költözés teljes egészében lezajlott, minden újra rendben fog működni. (Ez elméletielg vmelyik este fog megtörténni, remélhetőleg kívülről észre sem vehető módon.)
Ez az elmélet. A gyakorlat meglátjuk, mit fog hozni... :-)
Pánikra semmi ok!
Miután a költözés teljes egészében lezajlott, minden újra rendben fog működni. (Ez elméletielg vmelyik este fog megtörténni, remélhetőleg kívülről észre sem vehető módon.)
Ez az elmélet. A gyakorlat meglátjuk, mit fog hozni... :-)
Moderátor
Ha már mindenki így foglalgatja a szállásokat, akkor a következő lehetőséget is lehet választani:
Tamási termálfürdő és Kemping
Ez egy kicsit olcsóbb, mint a nyaralóházak.
Tamási termálfürdő és Kemping
Ez egy kicsit olcsóbb, mint a nyaralóházak.
Részemről pénteken bármilyen időpont megfelel. És mondjuk egy Nyilas-szobor környéki találkahely is tökkkkkéletes lenne! :o)

Infó:
A fenti kép csak a megtévesztés, mert ez Zalaegerszegen található, és az most nem lenne jó találkahely! :o)
Alant látható az igazi!
Alant látható az igazi!
Előzmény: magpet (#103)
Hogy mik vannak! Tényleg itt van :-o
Még szerencse, hogy Te tudod, mit küldtél!
Köszi!
Még szerencse, hogy Te tudod, mit küldtél!
Köszi!
Előzmény: berni (#104)
Ott van neked is, a 4. melléklet, van 3 "térkép" és egy negyedik, a szöveges dokumentum.
Előzmény: feri60 (#99)
Elnézést a késlekedés miatt! Foglalódhat a szállás, megyünk péntek délután/este. Kinek mikor volna alkalmas? Azért jó volna nem este 8-kor megindulni, mert távol a cél.
Hazaindulás szombaton a mutatvány után.
A busz legénysége eddig:
-csigabiga
-csigabiga+1
-brezko
-dzsobacsi
-baliagy
-magpet
3 hely még szabadon.
Hazaindulás szombaton a mutatvány után.
A busz legénysége eddig:
-csigabiga
-csigabiga+1
-brezko
-dzsobacsi
-baliagy
-magpet
3 hely még szabadon.
Házigazda
Előzmény: dzsobacsi (#82)
A visszaigazoló emilben kellene lenni egy *.doc file-nak. (első körben nekem sem volt benne, felhívtam őket, és újraküldték)
Azt kell kinyomtatni, aláírni, levágni, és visszaküldeni emilben, faxon, postagalambbal, fénypostával...
Én levágás nélkül, faxon küldtem vissza, amire írtak egy visszaigazolást-visszaigazoló emilt, hogy minden rendben van, és várnak szeretettel! :o)
Azt kell kinyomtatni, aláírni, levágni, és visszaküldeni emilben, faxon, postagalambbal, fénypostával...
Én levágás nélkül, faxon küldtem vissza, amire írtak egy visszaigazolást-visszaigazoló emilt, hogy minden rendben van, és várnak szeretettel! :o)
Előzmény: feri60 (#99)
Beszéltem velük, nem említettek visszaküldendő levágni valót. Még képeket is küldtek.
Előzmény: berni (#91)
Tudom, és éppen ezért bosszant. Amit én írok, az már jó (legalábbis azt hiszem), most a kapottak idétlenek. Valami beállítás hibádzik, de még nem jöttem rá, hogy mi?
Előzmény: Csigabiga (#96)
A Te leveleid is időnként hasonló formátumban jelentek meg :o( - de már megszoktuk! :o)
Előzmény: feri60 (#95)
Nálad!
Idézet
Kedves Kocsis Laci (Csigabiga)!
Örömmel fogadtuk jelentkezésed az 5. Dél-dunántúli Regionális Kessertalálkozóra, mely 2010. áprlis 10-én kerül megrendezésre Tamásiban! Az általad a jelentkezéskor megadott adatok:
Név: Kocsis Laci
Nick: Csigabiga
E-mail címed:...
Előzmény: feri60 (#92)
Jelentkeztem, kaptam egy szép visszaigazoló levelet:
ýrýmmel fogadtuk jelentkezýsed az 5. Dýl-dunýntýli Regionýlis Kessertalýlkozýra, mely 2010. ýprlis 10-ýn kerýl megrendezýsre Tamýsiban!
Nálam van a huba?
ýrýmmel fogadtuk jelentkezýsed az 5. Dýl-dunýntýli Regionýlis Kessertalýlkozýra, mely 2010. ýprlis 10-ýn kerýl megrendezýsre Tamýsiban!
Nálam van a huba?
Van a csatolt doksik között egy lap, úgy néztem annak kell levágni az alját és aláírni, azt hiszem ennek a visszaküldése a rendes visszaigazolás.
Előzmény: feri60 (#90)
Újabb infó Partiéktól:
Ha valakinek szállás kell az április 09-11-i hétvégére, akkor
04.10-04.11-re van egy 2+1 ágyas apartman.
Ha valakinek szállás kell az április 09-11-i hétvégére, akkor
04.10-04.11-re van egy 2+1 ágyas apartman.
Ferinek nagyon szívesen, ha átküldik a visszaigazoló levelet, akkor továbbítom, Csigusznak meg akkor átadtam, hogy várják a visszajelzést :)
Előzmény: feri60 (#86)
Csiguszék a 4 fős társaság. :o)
Még egy végső egyeztetés, és ha minden OK, akkor küldöm a visszaigazolást.
Még egy végső egyeztetés, és ha minden OK, akkor küldöm a visszaigazolást.
Előzmény: berni (#83)
Nem akarom telenyomni az oldalt a hsz-eimmel, de most jutott eszembe, hogy talán nem is Csiguszék, hanem BoPe-ék után jönnek, mert állítólag ők foglaltak 10-ére szállást. A lényeg akkor is az, hogy a csomagoknak akkor is lesz helye....
A Tamási és Pári közti 6 km-es bicikliút a nyaralóházak mellett épült. Nagyon könnyű terep, hisz a régi vasúti töltésre építették, szóval szinte teljesen egyenes. Anyuval tavaly végigtekertük, anyu kb. 35 éve bicajozott utoljára és mondhatom minden különösebb erőlködés nélkül végigtekerte, szóval minimum kondival is merem ajánlani. (Nem esküdnék meg rá, de talán pont a Parti Apartmanháznál láttam a nyáron, hogy bicaj is kölcsönözhető.)
Feri60 részére lefoglaltam a földszinti 2 fős apartmant a Parti Apartmanházban. Ez volt az utolsó apartman itt, a továbbiakban nekik már csak a nyaralóházaik vannak. Ezek általában kis emeletes nyaralóházak, a Parti Apartmanház melletti két utcában. Ezeknél továbbra is az a feltétel, hogy legalább 4 főre ki kell fizetni a szállást, ha annál kevesebben foglalják. Ha csináltok ilyen csoportokat és szóltok, akkor foglalom a szállást, de nyugodtan hívjátok a 74/472-652 számot!
Ha jól emlékszem Csiguszék után jönnek, így nekik el kell hagyni 10-ig a helyet, de van csomagszobájuk, ahol a cuccokat ott lehet hagyni, ha az apartmanból ki is kell költözni.
Állítólag 1 négy fős társaság is foglalt, szerintem ők Bope-ék, az ő visszajelzésüket még várják.
Ha jól emlékszem Csiguszék után jönnek, így nekik el kell hagyni 10-ig a helyet, de van csomagszobájuk, ahol a cuccokat ott lehet hagyni, ha az apartmanból ki is kell költözni.
Állítólag 1 négy fős társaság is foglalt, szerintem ők Bope-ék, az ő visszajelzésüket még várják.
társulni lehet még?
Ha jól olvasom a thread-et, akkor pénteken mész.
Ez tökéletes lenne!
Ha jól olvasom a thread-et, akkor pénteken mész.
Ez tökéletes lenne!
Előzmény: magpet (#70)
Szállás lefoglalva, köszi az ajánlatokat! :o)
(Nagyon kedvesek, és kompromisszum-készek voltak a Parti Apartmanházban :o) )
(Nagyon kedvesek, és kompromisszum-készek voltak a Parti Apartmanházban :o) )
Kettőt a szeme alá??? :D
Legyen meglepetés!
A decemberi különdíj is emlékeim szerint jó nagy meglepi volt...
Legyen meglepetés!
A decemberi különdíj is emlékeim szerint jó nagy meglepi volt...
Előzmény: BaliaGy (#77)
Idézet
De ki lesz a 13.?
Rövidesen megtudjuk, de úgy látom, senki sem akar a 12. lenni! :o)
Előzmény: SylverRat (#62)
Páran már vagyunk, de még közel sem telt a ház.
Az elég valószínű, hogy én megyek, és mivel a túrát az üzemképtelen Pandval nem fogom bevállalni, marad a busz. Az dőpontot/rajthelyet majd jól kitaláljuk.
Az elég valószínű, hogy én megyek, és mivel a túrát az üzemképtelen Pandval nem fogom bevállalni, marad a busz. Az dőpontot/rajthelyet majd jól kitaláljuk.
Házigazda
Előzmény: dzsobacsi (#69)
Magpet! Látszik már valami buszos lemenetel ügyben? Én szívesen jelentkeznék péntek délutáni/esti buszra.
Előzmény: magpet (#45)
azt hittem, hogy már a sokadik leszek, de mkiderült, hogy még várnom kellett volna a 13.-ra is.
Na mindegy, szerintem holnap fog jól megnőni a létszám...
:-)))))))))
Na mindegy, szerintem holnap fog jól megnőni a létszám...
:-)))))))))
Nem, nem. Én is gép előtt pihentetem a tegnapi nap után hólyagokkal gazdagított lábaim. :)
Köszi, ez véletlen volt. nemrég ébredtem fel egy kis délutáni szunyókálásból. :o)
Félálomban olvastam, hogy lehet jelentkezni, és megtettem. Még mindig nem vagyok teljesen magamnál...
Félálomban olvastam, hogy lehet jelentkezni, és megtettem. Még mindig nem vagyok teljesen magamnál...
Úgy látszik, mi ketten vagyunk csak, akik ebben a szép időben is a szobában (nálam még a redőny is leengedve, nyugtató neonfényben) a gép előtt kockulunk... :o)
Grat az 1. helyhez!
De ki lesz a 13.?
Grat az 1. helyhez!
De ki lesz a 13.?
Moderátor
Előzmény: Csigabiga (#61)