Az eredeti hír itt.
Bölcsesség célbaérkezés utánra:
Remélem, leszünk olyan öregek, mint amilyennek látszunk.
Remélem, leszünk olyan öregek, mint amilyennek látszunk.
Így igaz!
Mindenki hozzon PMR-t. (A bátrabbak amatőr rádiót..)
Minél több emberkénél lesz ilyen (és használja is), annál jobb lesz a móka túra közben!
Mindenki hozzon PMR-t. (A bátrabbak amatőr rádiót..)
Minél több emberkénél lesz ilyen (és használja is), annál jobb lesz a móka túra közben!
Előzmény: MrZerge (#112)
A Központi Before/After party biztos lesz, de azt nem az MGKE tartja.
Önszerveződés lesz, mint minden gc versenyen.
Egy biztos:
Sarudon tartott GPSGames-es fergeteg partit nem lesz könnyű (ha egyáltalán lehetséges) űberelni...
:-)))))))))))
Önszerveződés lesz, mint minden gc versenyen.
Egy biztos:
Sarudon tartott GPSGames-es fergeteg partit nem lesz könnyű (ha egyáltalán lehetséges) űberelni...
:-)))))))))))
Előzmény: CacheFinder (#109)
"Központilag" szervezett before/after partyról nekem nincs tudomásom.
Személy szerint bízom a spontán szerveződésben...
Nem tudom, hogy másokkal mi a helyzet, de mi hároman (MGyöngyi, LaySoft és csekélységem) a bázison, a Vértes Vendéglőben (ami panzió is) fogunk aludni.
Már, ha nem találunk jobb programot... :-)
Személy szerint bízom a spontán szerveződésben...
Nem tudom, hogy másokkal mi a helyzet, de mi hároman (MGyöngyi, LaySoft és csekélységem) a bázison, a Vértes Vendéglőben (ami panzió is) fogunk aludni.
Már, ha nem találunk jobb programot... :-)
Előzmény: berni (#108)
Tényleg, amúgy hol lesz a before, vagy az ott alvóknak a szállás? Nem készülünk ott aludni, csak úgy kíváncsiságból kérdezem.. :)
szerintem leginkább arra készülj, hogy szombaton nem nagyon lesz kedved felkelni...
:-))))))))
:-))))))))
Előzmény: Moo (#106)
Mi is jövünk barátnőmmel, szintén péntek - szombati ott alvással. Sajnos én pénteken délután még ZH-t írok az egyetemen, de este 7 felé érkezünk Gántra! :D
Esetleg valami info before / afterpartyról? Lesz e valami egyáltalán? Mire készüljünk?
Esetleg valami info before / afterpartyról? Lesz e valami egyáltalán? Mire készüljünk?
A teljesítmény túrákon általában meghatározzák a pontos útvonalat. Így az engedélytől függetlenül azokról letérni nem etikus. A TT inkább a teljesítőképesség mint sem a navigációs tudás próbája, a nehezebb szakaszokon ezért történik szalagozás.
Előzmény: MrZerge (#102)
Az engedélyt így kaptuk: "A kijelölt turistautakról letérni tilos!"
Ez benne van a kiírásban is. De nem akarok führerkedni, tégy belátásod szerint ha neked megéri az a 400 méter.
Egyébként track ellenőrzés nem lesz.
Ez benne van a kiírásban is. De nem akarok führerkedni, tégy belátásod szerint ha neked megéri az a 400 méter.
Egyébként track ellenőrzés nem lesz.
Előzmény: MrZerge (#102)
A TT turán utakon vagy csak a jelzett utakon szabályos a gyaloglás? Konkrétan a középtáv 4. és 5. pontja között a tuhun szereplő erdei uton 400m-rel rövideb a táv mint a zöld jelzésen megtéve.
Lesz track ellenőrzés a célban?
Lesz track ellenőrzés a célban?
Előzmény: CacheFinder (#101)
Elvileg igen. Gyakorlatilag meg sajnos nem tudom.
A cuccok elkészültek, de vidéken vannak.
Remélem, hogy tudjuk prezentálni a teljesítménytúrán.
Ha nem akkor a májusi versenyen legkésőbb.
De nem lettek elfelejtve.
A cuccok elkészültek, de vidéken vannak.
Remélem, hogy tudjuk prezentálni a teljesítménytúrán.
Ha nem akkor a májusi versenyen legkésőbb.
De nem lettek elfelejtve.
Előzmény: befi (#99)
Szia Levin! A szilveszteri GC játékon megnyert ajándékokat átvehetjük a tt-n? (1 db sapka)
Előzmény: Levin (#55)
azt hittem, a 60-ast választod korai indulással, hogy vissza is tudj sétálni, mert csak így látsz mindent mindkét irányból...
:-)))))
:-)))))
Előzmény: BaliaGy (#97)
Rövid távból sajnos Vérteskozma kimarad, pedig gyönyörű az a kis falu.. Majd túrán kívül meglátogatjuk.
Rövid távon tervez valaki "csapatos" elindulást?
Rövid távon tervez valaki "csapatos" elindulást?
Hát akkor nincs mese! Vinni kell! :-))
Úgy hívják: "batyus buli" ! :-)))))
Előveszem a nagyobbik túrazsákot! ;-P
A camel bag-ba is elfér 2 liter sör. :-D
Úgy hívják: "batyus buli" ! :-)))))
Előveszem a nagyobbik túrazsákot! ;-P
A camel bag-ba is elfér 2 liter sör. :-D
Előzmény: MrZerge (#94)
Jajj, ne már!!! :) Állattenyésztő agrármérnök tanoncként gyakorlaton kismalacnak kellett kicsipkézni a fülét, meg beadni neki a vasinjekciót, de attól majdnem elájultam, hogy tudnám leharapni egy édes, puha kiscsibének a fejét?! Az majdnem olyan, mint a Csőrike... :D
Előzmény: Fairy (#81)
Sajnos a hely megszűnt, biztosan tudom mivel az egyik utolsó vendége voltam...:(
A házat eladták az új tulaj által azóta felújítva, így Vérteskozma kocsma nélkül van....
A házat eladták az új tulaj által azóta felújítva, így Vérteskozma kocsma nélkül van....
Előzmény: magpet (#86)
Jól el leszünk ott ismét.
Elviszem magammal a fogadott lányom (Frogirl) anyjától kapott söröcskét is.
Jó kiszerelés, gazdaságos.
Bár nem tecsós, de 4L-es..
:-)))))))))
Elviszem magammal a fogadott lányom (Frogirl) anyjától kapott söröcskét is.
Jó kiszerelés, gazdaságos.
Bár nem tecsós, de 4L-es..
:-)))))))))
Előzmény: totzoli65 (#87)
hűha, ez már kész horror!
Kiscsibék fejét leharapni?
mégha csokiból lennének...
Akkor simán.
De egy sima tollasnak?
:-))))))))))))
Kiscsibék fejét leharapni?
mégha csokiból lennének...
Akkor simán.
De egy sima tollasnak?
:-))))))))))))
Előzmény: Fairy (#81)
Kitűnő!
Mi is hasonlóképp állunk az ottalvással.
Hogy az ivásról már ne is beszéljünk...
Mi is hasonlóképp állunk az ottalvással.
Hogy az ivásról már ne is beszéljünk...
Előzmény: totzoli65 (#87)
:-) Megyünk! ;-) Péntek-szombat ott alvással! :-) Dehidratáció elkerülése érdekében bárkivel, bárhol hajlandó vagyok inni (majdnem) bármit! :-D
:-) Meleg étel utalványra lesz forralt bor?!, mert hideg salátára nem használható föl! :-)))))
:-) Meleg étel utalványra lesz forralt bor?!, mert hideg salátára nem használható föl! :-)))))
Ez bizony lehet, nekem is egy nyári menet rémlik, hideg löttyre és jégkrémre vágyakozva...
Házigazda
Előzmény: ID-24 (#85)
Ha jól tudom, akkor évekkel ezelőtt megszűnt, de amúgy is csak nyáron volt nyitva.
Két hete jártunk arra, de semmilyen "intézményt" nem láttunk.
Két hete jártunk arra, de semmilyen "intézményt" nem láttunk.
Játékvezető
Előzmény: magpet (#84)
Nekem Vérteskozma közepe táján rémlik egy kisbolttal egybenőtt kocsma-szerű dolog. Kapun bemenős, kertben-árnyasban leülős verzió. Bár most nem a hűvös helyeket fogjtok keresni... :)
Házigazda
Előzmény: CacheFinder (#83)
Kocsmahivatalra nem emlékszem, de mintha valami étterem-féleség lenne ott.
De majd Levin kijavít, ha nincs igazam.
Ő finoman szólva jobban ismeri a környéket, mint én.
De majd Levin kijavít, ha nincs igazam.
Ő finoman szólva jobban ismeri a környéket, mint én.
Előzmény: MrZerge (#77)
Szerintem nekem is hasonló kitérő van tervben, hiszen az összes csésze meg van a környéken. :-) Majd koccintunk.
Előzmény: MrZerge (#78)
én még életemben nem tudtam leharapni csokitélapó vagy csokinyúl fejét :)
Ez a szindróma haladéktalan terápiát igényel: Gyakorolj először élő kiscsibén. Ha annak már le tudod harapni a fejét, akkor a csokinyúl sem okoz majd gondot. :-)))
Ez a szindróma haladéktalan terápiát igényel: Gyakorolj először élő kiscsibén. Ha annak már le tudod harapni a fejét, akkor a csokinyúl sem okoz majd gondot. :-)))
Előzmény: berni (#74)
bocs, ez erősen OFF volt :)
Most olvastam el a jövőbeni terveket! Igyekszem kerülni a következőkben az offolást. ;)
Most olvastam el a jövőbeni terveket! Igyekszem kerülni a következőkben az offolást. ;)
Előzmény: Bacu (#79)
Mellesleg én nem is akarok ládázni, az egyetlen tervezett kitérőm Vértesbogláron lenne, ha a főuton utba esne egy falusi ittasellátó műintézmény. :-)
Előzmény: MrZerge (#76)
Az engedélyben az erdőlátogatási korlátozás elrendelésére hivatkozva írták elő a turistautak kizárólagos használatát.
... Ugyanakkor felhívom a figyelmüket a február 15-től május 15-ig érvényben lévő erdőlátogatási korlátozásra is. Az erdőlátogatási korlátozás ideje alatt kizárólag a jelzett turistautakon lehet túrázni az erdőkben ...
Mivel a korlátozást megszüntették, az arra hivatkozással elrendelt további intézkedés is az érvényét vesztette, szerintem.
... Ugyanakkor felhívom a figyelmüket a február 15-től május 15-ig érvényben lévő erdőlátogatási korlátozásra is. Az erdőlátogatási korlátozás ideje alatt kizárólag a jelzett turistautakon lehet túrázni az erdőkben ...
Mivel a korlátozást megszüntették, az arra hivatkozással elrendelt további intézkedés is az érvényét vesztette, szerintem.
Előzmény: Levin (#69)
ez nagyon jól hangzik!
:-)))))))
Egy korábbi geomikulás alkalmával tett valaki egy "csoki"mikulást a ládámba.
Mikor beszedésre került a láda, ebből is csemegéztem.
Háááát, majdnem kitettem tőle a taccsot!
Biztos nem rossz szándékkal tette bele.
De aki ilyet gyárt, na azzal elbeszélgetnék egy kicsit.
Csak úgy kettesben...
Ha ezt egy kisgyermek kapja, örök életér meggyűlölte volna a télapót...
:-)))))))
Egy korábbi geomikulás alkalmával tett valaki egy "csoki"mikulást a ládámba.
Mikor beszedésre került a láda, ebből is csemegéztem.
Háááát, majdnem kitettem tőle a taccsot!
Biztos nem rossz szándékkal tette bele.
De aki ilyet gyárt, na azzal elbeszélgetnék egy kicsit.
Csak úgy kettesben...
Ha ezt egy kisgyermek kapja, örök életér meggyűlölte volna a télapót...
Előzmény: berni (#74)
A csokitélapót is szereted? :) Mert nálam csak gyűlik az ilyesmi, most is van belőle 2 db jó minőségű, (a kevésbé "csokikat" már kidobtam, de a minőségieket sajnáltam volna) de én még életemben nem tudtam leharapni csokitélapó vagy csokinyúl fejét :) Meg annyi édesség van már itthon, hogy 3 cipősdoboz tele van vele, szerintem ddrkt-ra elviszem őket :D
Előzmény: apexsek (#73)
Ma, illetve már tegnap 3 tábla csokit faltam be.
Meg 5 kakaós palacsintát...
Így most pár órára elég.
Reggel azért nézek valamit.
Meg 5 kakaós palacsintát...
Így most pár órára elég.
Reggel azért nézek valamit.
Előzmény: Bacu (#71)
Köszönöm, de úgy néz ki, h holnap délután felmegyünk Pestre, s ha sikerül, elhozom.
Előzmény: apexsek (#70)
Az engedélyben szerepel ez a kitétel: "kizárólag a jelzett
turistautakon lehet túrázni az erdőkben."
Ettől függetlenül mindenki azt csinál amit akar.
turistautakon lehet túrázni az erdőkben."
Ettől függetlenül mindenki azt csinál amit akar.
Előzmény: MrZerge (#62)
Addig megöl a kíváncsiság, hogy mit nyertem :D Tényleg, ugyanazt nyertük, Te már tudod, hogy mit? :)
Előzmény: BaliaGy (#66)
Ó, basszus, pedig Veled szerettem volna elhozatni a Noés nyereményemet.. Na nem baj, úgyis mehetnékem van Pestre :D
Előzmény: magpet (#64)