Az eredeti hír itt.
Nem figyeltek! A lényeges eltérés a két rejtés között a rejtő személye. Egy alapító ládáját csak úgy nem szüntetik meg.
Moderátor
Előzmény: zem (#14)
A Gerecsében is van tilalom.
Viszont: én is dühöngtem a ládád betegre állítása kapcsán. Hétvégén akartuk megkeresni (saját játékunk ellenőrzése kapcsán), és döbbenten láttam, hogy megszüntették. Egy kálváriánál levő ládát, ami mögött motorosok rohangálnak az erdősávban, ami után tatabányai kiskertek vannak. Annyira erdő az a szegény rész, amennyire én.
Viszont a kedves Nagy Kes(s)elő láda, amihez cirka 5 km-et kell erdőben sétálni, kerülővel lehet csak feljutni a bánya fölé, ahol állandóra ki van téve a az éleslövészet-vadászat tábla a helyszínen, na az kereshető maradt... Éljen a ..........
Bocs, magpet, tudom, nem itt kéne, de kiszakadt.. :-(
Viszont: én is dühöngtem a ládád betegre állítása kapcsán. Hétvégén akartuk megkeresni (saját játékunk ellenőrzése kapcsán), és döbbenten láttam, hogy megszüntették. Egy kálváriánál levő ládát, ami mögött motorosok rohangálnak az erdősávban, ami után tatabányai kiskertek vannak. Annyira erdő az a szegény rész, amennyire én.
Viszont a kedves Nagy Kes(s)elő láda, amihez cirka 5 km-et kell erdőben sétálni, kerülővel lehet csak feljutni a bánya fölé, ahol állandóra ki van téve a az éleslövészet-vadászat tábla a helyszínen, na az kereshető maradt... Éljen a ..........
Bocs, magpet, tudom, nem itt kéne, de kiszakadt.. :-(
Előzmény: berni (#12)
Az én ládám nem betegre lett állítva, hanem egyszerűen megszüntetésre került a Vértes erdőjárási tilalma idejére.... Még csak szerkeszteni sem tudom az oldalát.....
Előzmény: izsolt (#10)
Viszont ez nem "normál" teljesítménytúra. Kétfogásos meleg ebéd vár a célban forralt borral vagy teával. Útközben pedig csoki ropi perec, minden amit szeretsz. :-)
Tehát érdemes eljönni, kérdezz meg bárkit, aki volt a tavalyin.
Az epeömlés miatt nem irigyellek, a beteg ládákat pedig meg kell, hogy értsd. Ha mégsem, akkor szívesen elmagyarázom.
Tehát érdemes eljönni, kérdezz meg bárkit, aki volt a tavalyin.
Az epeömlés miatt nem irigyellek, a beteg ládákat pedig meg kell, hogy értsd. Ha mégsem, akkor szívesen elmagyarázom.
Előzmény: izsolt (#10)
nálam a normál telj. túráknál magasabb nevezési díj, meg a gc fórumolvasás során olvasott epeömlés mellett a kaput a betegre rakott ládák tették be
talán legközelebb.
talán legközelebb.
Akkor a 60-ast ajánlom, így szinte majdnem az összes távot megkapod egyben...:-)
Infó:
(*Persze igyekezni kell mert kb. 12.5 óra áll rendelkezésre világosban, tehát jó átlagot (~4.8km/h) kell teljesíteni.....:-)))
Előzmény: NaSza (#4)
Én is tervezem a részvétel.
Én az összes távon el szeretnék indulni, olyan fittnek érzem magam! :))))))
Én az összes távon el szeretnék indulni, olyan fittnek érzem magam! :))))))
Infó:
na jó csak a rövid távon. :)
én biztos ott leszek.
szeretnék minnél több ismerőssel találkozni
:-))))))))
szeretnék minnél több ismerőssel találkozni
:-))))))))
Savrobival valószínűleg megyünk, de csak a rövid távot merjük bevállalni. :)
Ide várjuk az eseménnyel kapcsolatos kérdéseket, hozzászólásokat.