Az eredeti hír itt.
Nyema! Én a jobb oldalt aluli új megtalálások táblára gondoltam.
szerintem ott kár összemosni a beltéri és kültéri találatokat...
Amúgy amit kiemeltél annak örülök :)
Azt hiszem kotorni fogok valami jobb kategóriáért :)
Magpet(y)! Nem lehetne, hogy a Arany fokozatú games játékos kategória 16 találattól induljon? :)) (pont ennyim van)
szerintem ott kár összemosni a beltéri és kültéri találatokat...
Amúgy amit kiemeltél annak örülök :)
Azt hiszem kotorni fogok valami jobb kategóriáért :)
Magpet(y)! Nem lehetne, hogy a Arany fokozatú games játékos kategória 16 találattól induljon? :)) (pont ennyim van)
Előzmény: ID-24 (#24)
Ez nem az?
Idézet
A játékosok - kültéri aktivitásuk szerint változó - jelölést kapnak fórum-avatarjuk alá.
Játékvezető
Előzmény: Bacu (#22)
Az új megtalálásoknál volna lehetőség arra, hogy csak a kültéri játékok találtai jelenjenek meg?
Szerintem kár ezeket a szép találatokat összemosni gagyi beltéri találatokkal...
(bocs, de nem találtam erre utalást, ezért megy a kérdés :))
Szerintem kár ezeket a szép találatokat összemosni gagyi beltéri találatokkal...
(bocs, de nem találtam erre utalást, ezért megy a kérdés :))
Nagyon pozitív minden szava!
Azt hiszem, SzG sokat fog ezeken a terveken dolgozni...
Hogy ne hízzon el munka közben, én vállalom magamra a csokiadagjának karbantartását!
:-))))))))))
Na, a viccet félretéve:
Ha tudok valamiben segíteni, szívesen megteszem azt.
Had pörögjenek kicsit az outdoor kategóriák!
S a fórumok is tisztábbak legyenek!
Azt hiszem, SzG sokat fog ezeken a terveken dolgozni...
Hogy ne hízzon el munka közben, én vállalom magamra a csokiadagjának karbantartását!
:-))))))))))
Na, a viccet félretéve:
Ha tudok valamiben segíteni, szívesen megteszem azt.
Had pörögjenek kicsit az outdoor kategóriák!
S a fórumok is tisztábbak legyenek!
Tetszik.
Szóval a lényeg röviden az, hogy:
nincs demokrácia demokraták nélkül, no meg nyomás ki az erdőbe...!
De ezt mennyire szebben (és hosszabban) írtátok le...:-)
Kösz !
Szóval a lényeg röviden az, hogy:
nincs demokrácia demokraták nélkül, no meg nyomás ki az erdőbe...!
De ezt mennyire szebben (és hosszabban) írtátok le...:-)
Kösz !
Elnézést. Akkor most kijelentem, hogy Zákány sosem kért ilyen jellegű adatokat, még magánlevélben sem. Ez csak egy rossz tréfa volt részemről, amit már meg is bántam.
Igyekszem összerakni egy kis elemző-értékelő-szemezgető valamit a sok szép színes oszlopból. Pici türelmet kérnék.
Igyekszem összerakni egy kis elemző-értékelő-szemezgető valamit a sok szép színes oszlopból. Pici türelmet kérnék.
Házigazda
Előzmény: zakany (#15)
"sőt még magánlevélben sem küldözgetjük"
Látom a mosolyt, de félreérthető.. Mert soha nem kértem hasnoló adatokat magánban sem!
Név nélkül, hányan, milyen arányban szavaztak bizonyos kérdésekre.. (nem fontos az összes) De mindegy.
Látom a mosolyt, de félreérthető.. Mert soha nem kértem hasnoló adatokat magánban sem!
Név nélkül, hányan, milyen arányban szavaztak bizonyos kérdésekre.. (nem fontos az összes) De mindegy.
Előzmény: magpet (#12)
Idézet
Nem, konkrét személyek konkrét válaszait nem hozzuk nyilvánosságra, sőt még magánlevélben sem küldözgetjük. :)
Pedig az ákányt az érdekelné leginkább :D
Előzmény: magpet (#12)
Tetszik az elképzelés !
...főleg a fórumok off-bejegyzéseinek törlése.
...főleg a fórumok off-bejegyzéseinek törlése.
Mire lennél kíváncsi? A teljes kérdőív számokba énekelve, vagy csak egy "elemzés" a számok alapján?
Nem, konkrét személyek konkrét válaszait nem hozzuk nyilvánosságra, sőt még magánlevélben sem küldözgetjük. :)
Házigazda
Előzmény: zakany (#9)
Ezen leszünk. Szépen beindul az új gépezet, közben zajlanak a technikai fejlesztések is. A két dolog erősen összefügg, tehát a hatalmas változás nem holnap reggelre várható. :)
Viszont a fejlesztésektől és az átalakuló moderációtól függetlenül a játékosok már most is sokat tehetnek a fejlődésért. De ezt már megvitattuk párszor... :)
Viszont a fejlesztésektől és az átalakuló moderációtól függetlenül a játékosok már most is sokat tehetnek a fejlődésért. De ezt már megvitattuk párszor... :)
Házigazda
Előzmény: ID-24 (#8)
Ha nagyobb részét sikerül megvalósítani a terveknek, akkor biztosan javul az összkép.
Játékvezető
A főoldalon megjelenő dobozok rendje is változik. A legutóbbi fórum-hozzászólások doboza kettéválik a játékok fórumait, valamint az egyéb topikokat (GPSGames központi topik, hírek fórumai) tartalmazó csoportra.
Végigolvastam (nem volt egyszerű), ha mindez megvalósul, sokat javul a játék. Sok sikert a fejlesztésekhez!
Előzmény: magpet (#2)