Az eredeti hír itt.
1 |
2 |
Teljes gőzzel szurkolunk a fejlesztőknek, alig győzzük kivárni a remek újításokat!!! Utána mi meg majd jól leszóljuk a munkátokat! :-)))
A viccet félretéve, örömmel segítenék magam is, de sajnos nem értek hozzá. Viszont némi anyagi áldozattól nem riadnék vissza. Szerintem többen vagyunk így.
A viccet félretéve, örömmel segítenék magam is, de sajnos nem értek hozzá. Viszont némi anyagi áldozattól nem riadnék vissza. Szerintem többen vagyunk így.
Az űrlapon szerepelt egy anyagi támogatásra vonatkozó kérdés is. Ennek mi lett az eredménye, illetve tervezitek-e, hogy éltek a közösség anyagi hozzájárulásával, amiből a felesztéseket (szg) lehetne pénzelni a gyorsabb boldogulás érdekében? :)
Jó ötlet a bíztatás! Hátha az XML API-t is lefújja valaki egy kis WD40-nel, mert be van rozsdálva... :)
Házigazda
Előzmény: szg (#30)
Én biztatásnak számon, hogy készülnek dolgok.
Még nem számol rendesen, meg a kategória átsorolásokat sem kezeli, ezért nem aktív az oldalon, de hamarosan :)
Még nem számol rendesen, meg a kategória átsorolásokat sem kezeli, ezért nem aktív az oldalon, de hamarosan :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#29)
Megnéztem. Nagyon szép! Bár nem tudom, mennyire etikus az adminságunkkal villogni itt nyílt színen. Van egy kis "bi-bi-bííí, ti nem látjátok, mi meg igeeeen!!!" érzésem :)
A számítási algoritmus ugye titkos lesz? :)
A számítási algoritmus ugye titkos lesz? :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#28)
De jó! Nézem is rögtön.
Előbb egy kis munka, amolyan netbankos járulék-utalgatás. Csak hogy megjöjjön az ünnepi hangulatom. :)
Előbb egy kis munka, amolyan netbankos járulék-utalgatás. Csak hogy megjöjjön az ünnepi hangulatom. :)
Házigazda
Előzmény: szg (#27)
Idézet
pedig csak az outdoor találatok hatására fog hízni
Két mutató van: az egyik az outdoor találatoktól növekszik, a másik pedig az outdoor játékok készítéstől.
Ez kisérleti változatban már fut is a teszten, még néhány finomítás van hátra és birtokba lehet venni :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#26)
A jobb oldalt található dobozoknál is szét fognak válni az indoor/outdoor találatok.
Az avatarok alá tervezett "aktivitás-mutató" (ez a munkaneve) pedig csak az outdoor találatok hatására fog hízni.
Az avatarok alá tervezett "aktivitás-mutató" (ez a munkaneve) pedig csak az outdoor találatok hatására fog hízni.
Házigazda
Előzmény: Bacu (#25)
Nyema! Én a jobb oldalt aluli új megtalálások táblára gondoltam.
szerintem ott kár összemosni a beltéri és kültéri találatokat...
Amúgy amit kiemeltél annak örülök :)
Azt hiszem kotorni fogok valami jobb kategóriáért :)
Magpet(y)! Nem lehetne, hogy a Arany fokozatú games játékos kategória 16 találattól induljon? :)) (pont ennyim van)
szerintem ott kár összemosni a beltéri és kültéri találatokat...
Amúgy amit kiemeltél annak örülök :)
Azt hiszem kotorni fogok valami jobb kategóriáért :)
Magpet(y)! Nem lehetne, hogy a Arany fokozatú games játékos kategória 16 találattól induljon? :)) (pont ennyim van)
Előzmény: ID-24 (#24)
Ez nem az?
Idézet
A játékosok - kültéri aktivitásuk szerint változó - jelölést kapnak fórum-avatarjuk alá.
Játékvezető
Előzmény: Bacu (#22)
Az új megtalálásoknál volna lehetőség arra, hogy csak a kültéri játékok találtai jelenjenek meg?
Szerintem kár ezeket a szép találatokat összemosni gagyi beltéri találatokkal...
(bocs, de nem találtam erre utalást, ezért megy a kérdés :))
Szerintem kár ezeket a szép találatokat összemosni gagyi beltéri találatokkal...
(bocs, de nem találtam erre utalást, ezért megy a kérdés :))
Nagyon pozitív minden szava!
Azt hiszem, SzG sokat fog ezeken a terveken dolgozni...
Hogy ne hízzon el munka közben, én vállalom magamra a csokiadagjának karbantartását!
:-))))))))))
Na, a viccet félretéve:
Ha tudok valamiben segíteni, szívesen megteszem azt.
Had pörögjenek kicsit az outdoor kategóriák!
S a fórumok is tisztábbak legyenek!
Azt hiszem, SzG sokat fog ezeken a terveken dolgozni...
Hogy ne hízzon el munka közben, én vállalom magamra a csokiadagjának karbantartását!
:-))))))))))
Na, a viccet félretéve:
Ha tudok valamiben segíteni, szívesen megteszem azt.
Had pörögjenek kicsit az outdoor kategóriák!
S a fórumok is tisztábbak legyenek!
Tetszik.
Szóval a lényeg röviden az, hogy:
nincs demokrácia demokraták nélkül, no meg nyomás ki az erdőbe...!
De ezt mennyire szebben (és hosszabban) írtátok le...:-)
Kösz !
Szóval a lényeg röviden az, hogy:
nincs demokrácia demokraták nélkül, no meg nyomás ki az erdőbe...!
De ezt mennyire szebben (és hosszabban) írtátok le...:-)
Kösz !
Elnézést. Akkor most kijelentem, hogy Zákány sosem kért ilyen jellegű adatokat, még magánlevélben sem. Ez csak egy rossz tréfa volt részemről, amit már meg is bántam.
Igyekszem összerakni egy kis elemző-értékelő-szemezgető valamit a sok szép színes oszlopból. Pici türelmet kérnék.
Igyekszem összerakni egy kis elemző-értékelő-szemezgető valamit a sok szép színes oszlopból. Pici türelmet kérnék.
Házigazda
Előzmény: zakany (#15)
"sőt még magánlevélben sem küldözgetjük"
Látom a mosolyt, de félreérthető.. Mert soha nem kértem hasnoló adatokat magánban sem!
Név nélkül, hányan, milyen arányban szavaztak bizonyos kérdésekre.. (nem fontos az összes) De mindegy.
Látom a mosolyt, de félreérthető.. Mert soha nem kértem hasnoló adatokat magánban sem!
Név nélkül, hányan, milyen arányban szavaztak bizonyos kérdésekre.. (nem fontos az összes) De mindegy.
Előzmény: magpet (#12)
Idézet
Nem, konkrét személyek konkrét válaszait nem hozzuk nyilvánosságra, sőt még magánlevélben sem küldözgetjük. :)
Pedig az ákányt az érdekelné leginkább :D
Előzmény: magpet (#12)
Tetszik az elképzelés !
...főleg a fórumok off-bejegyzéseinek törlése.
...főleg a fórumok off-bejegyzéseinek törlése.
Mire lennél kíváncsi? A teljes kérdőív számokba énekelve, vagy csak egy "elemzés" a számok alapján?
Nem, konkrét személyek konkrét válaszait nem hozzuk nyilvánosságra, sőt még magánlevélben sem küldözgetjük. :)
Házigazda
Előzmény: zakany (#9)
Ezen leszünk. Szépen beindul az új gépezet, közben zajlanak a technikai fejlesztések is. A két dolog erősen összefügg, tehát a hatalmas változás nem holnap reggelre várható. :)
Viszont a fejlesztésektől és az átalakuló moderációtól függetlenül a játékosok már most is sokat tehetnek a fejlődésért. De ezt már megvitattuk párszor... :)
Viszont a fejlesztésektől és az átalakuló moderációtól függetlenül a játékosok már most is sokat tehetnek a fejlődésért. De ezt már megvitattuk párszor... :)
Házigazda
Előzmény: ID-24 (#8)
Ha nagyobb részét sikerül megvalósítani a terveknek, akkor biztosan javul az összkép.
Játékvezető
A főoldalon megjelenő dobozok rendje is változik. A legutóbbi fórum-hozzászólások doboza kettéválik a játékok fórumait, valamint az egyéb topikokat (GPSGames központi topik, hírek fórumai) tartalmazó csoportra.
Végigolvastam (nem volt egyszerű), ha mindez megvalósul, sokat javul a játék. Sok sikert a fejlesztésekhez!
Előzmény: magpet (#2)
1 |
2 |