Az eredeti hír itt.
Csatlakoznék az előttem dicsérő szavakat zengőkhöz!
Én is nagyon jól éreztem magam. Egy jót sétáltunk Scelével, aminek meg is lett az eredménye. Utána a Tas-féle palóc leves is sikert aratott, nem beszélve az alkalomra hand-made módon előállított logós tortáról.
Még sok ilyet!
Én is nagyon jól éreztem magam. Egy jót sétáltunk Scelével, aminek meg is lett az eredménye. Utána a Tas-féle palóc leves is sikert aratott, nem beszélve az alkalomra hand-made módon előállított logós tortáról.
Még sok ilyet!
Én meg sajnos nem tudtam menni.. :(
Gyerek olyan hisztis volt.. hajnali 4 óta sírt.. max 10 perc megszakítással..
kb. 2 órája hagyta abba.. (lehet ez a meleg?)
Gyerek olyan hisztis volt.. hajnali 4 óta sírt.. max 10 perc megszakítással..
kb. 2 órája hagyta abba.. (lehet ez a meleg?)
Nem önfényezés (nem is lehet, hiszen a csapatból nekem volt a legkevesebb közöm hozzá), de én úgy láttam, mindenki jól érezte magát.
Örülök, hogy eljöttetek, s remélem látok mindenkit máskor is.
Köszönöm a résztvevőknek, s nem utolsósorban a rendezőknek!
Az elpakolás után én végig mentem a pályán önszorgalomból, s egy kis ellenőrzés végett.
Rutinosként el se olvastam a leírást, s így nem terveztem vissza az utat a bázisra, hanem lezúgtam (most nem szószerint) a libegő nyomvonalán.
A buszon jöttem rá, hogy akadt volna mégegy pont...
:-))))))))
Örülök, hogy eljöttetek, s remélem látok mindenkit máskor is.
Köszönöm a résztvevőknek, s nem utolsósorban a rendezőknek!
Az elpakolás után én végig mentem a pályán önszorgalomból, s egy kis ellenőrzés végett.
Rutinosként el se olvastam a leírást, s így nem terveztem vissza az utat a bázisra, hanem lezúgtam (most nem szószerint) a libegő nyomvonalán.
A buszon jöttem rá, hogy akadt volna mégegy pont...
:-))))))))
...Te fogsz netán főzni? ;p
Infó:
egyébként szerintem se savazz... az nem tesz jót a természetnek! :)
Előzmény: taska1981 (#9)
Most már igen, de mivel részvételem erősen kérdőjeles (és a nem a valószínűbb), így nem vigéckedem. Ha eljutok, majd jól örülök annak, ami lesz. :)
Előzmény: TeamGBGA (#5)
Én próbálok a linkre kattintani, de tiltott területre tévedek állandóan :(. Az én készülékemben van a hiba vajon?
Előzmény: TeamGBGA (#1)
változás történt az oldalon, javaslom, hogy látogass el és nézd meg!
taska
TeamGBGA 'lost' member
taska
TeamGBGA 'lost' member