Az eredeti hír itt.
Igen, a szervezővel, ncastle userrel váltottam levelet, és azt írta, talán jövőre.
Előzmény: apexsek (#21)
Sajnálattal értesültem róla, hogy idén a Geobeach sajnos elmarad. :-(
Remélem jövőre annál nagyobb lesz !
Remélem jövőre annál nagyobb lesz !
Konkrétan az derült ki a logból, hogy 1,5m-es víz áll a kemping területén.
Mondjuk egy búvár-kess verseny jó lehet, de a Vág baromi nagy sodrással rendelkezik..
:-((((((((
Mondjuk egy búvár-kess verseny jó lehet, de a Vág baromi nagy sodrással rendelkezik..
:-((((((((
Előzmény: Laci-62 (#18)
Szomorú vagyok, GeoMarci szája is legörbült rendesen. Remélem az augusztus megfelelő lesz, bár akkorra már van pár program.
Előzmény: apexsek (#17)
dobtam egy SMS-t ncastle-nek.
hááát, tényleg nem bíztató a helyzet arrafelé.
Most próbál egyezkedni augusztusi időpontról...
hááát, tényleg nem bíztató a helyzet arrafelé.
Most próbál egyezkedni augusztusi időpontról...
Előzmény: apexsek (#16)
Hát ezt sajnálom...
Bár az igazat megvallva, az időponttal is gondban lettem volna most családi gondok miatt...
:-((((((((((
Bár az igazat megvallva, az időponttal is gondban lettem volna most családi gondok miatt...
:-((((((((((
Előzmény: tótheszter (#14)
Most olvastam a .com-os oldalon, hogy árvíz miatt az esemény elmarad..:(
A minap beszélgettem erről egy Szlovákiában élő magyar lánnyal. Azt mesélte, hogy bár van néhány olyan egyszerű ember, akit mélyen megérint a nagypolitika, és ennek "megfelelően" viselkedik, csúnyán néz a magyarul beszélőkre, stb., de az igazi ostobaság magasabb körökben lakozik. Persze ez semmire sem garancia. :(
Házigazda
Előzmény: Laci-62 (#8)
Amint néztem, épp a választások idején van a buli. Remélem, a kesserek okosabbak lesznek politikusainknál.
Tényleg nem tudom, merjünk-e menni.
Tényleg nem tudom, merjünk-e menni.
Mindig elhatározom, aztán közbejön valami munka. Legutóbb ha jól emlékszem, épp nagyon délre mentem. Most talán mehetek kicsit északnak... :)
Házigazda
Előzmény: zferke (#5)