Az eredeti hír itt.
99.900.- a 78S? Akkor most azonnal tegyetek félre nekem egyet! :)
A fentről jövő árfolyam-alakító beszólásoknak én is nagyon örülök. Most jön egy pakk (nam szürke Garmin :), ami után szép vámot/áfát fizethetünk...
A fentről jövő árfolyam-alakító beszólásoknak én is nagyon örülök. Most jön egy pakk (nam szürke Garmin :), ami után szép vámot/áfát fizethetünk...
Házigazda
Előzmény: Burvinyek (#57)
Az ár jelenleg 84.900,- Ft és 99.900,- Ft. De még 1 beszólás "fentről", és emelnünk kell. Nem csak ezt, mindent. Jelenleg 275-ön vagyunk árazva, de ez nem tartható, ha így megy tovább.:(
Amúgy szokás szerint vannak érdekes khm... funkciók még ebben a firmware-ben:
- a NG-on tapasztalt érdekességet a nyíllal való böködéssel már írtam. Néha viszont működik, a szabályra nem sikerült rájönni
- néha csak félig működik a TYP. TG-on megjelenik például olykor egy csomó nagy Garmin híd-ikon (az a csúf narancssárga), aztán egy kis pan-zoom után megjelennek a TG rendes ikonjai, aztűán egyszercsak vissza
- a tripcomputer resetje reseteli a max speedet, amit régen külön lehetett, viszont nem bántja a max elevationt, amire viszont nem jöttem rá, hogy hogy lehet (valőszínűleg sehogy)
- a waypoint averaging-nál a listában kissé érdekes dátumokat ír a waypoint mellé (gondolom a létrehozás dátumát szeretné, mint pl a find-nál, csak nem jön össze neki)
Esélyes, hogy lesz pár új firmware hamarosan (legalábbis nagyon remélem...).
- a NG-on tapasztalt érdekességet a nyíllal való böködéssel már írtam. Néha viszont működik, a szabályra nem sikerült rájönni
- néha csak félig működik a TYP. TG-on megjelenik például olykor egy csomó nagy Garmin híd-ikon (az a csúf narancssárga), aztán egy kis pan-zoom után megjelennek a TG rendes ikonjai, aztűán egyszercsak vissza
- a tripcomputer resetje reseteli a max speedet, amit régen külön lehetett, viszont nem bántja a max elevationt, amire viszont nem jöttem rá, hogy hogy lehet (valőszínűleg sehogy)
- a waypoint averaging-nál a listában kissé érdekes dátumokat ír a waypoint mellé (gondolom a létrehozás dátumát szeretné, mint pl a find-nál, csak nem jön össze neki)
Esélyes, hogy lesz pár új firmware hamarosan (legalábbis nagyon remélem...).
Házigazda
Az Oregonok sem fitnesszek, elméletileg ők is csak megjelenítik, aztán valahogy mégiscsak ott pihen a gpx-ben.
Házigazda
Előzmény: piret (#51)
Még egy-két jól sikerült gazdasági beszólás odafönt, s máris 180 ezer felé megy...
:-(((((((((
:-(((((((((
Előzmény: feri60 (#52)
Amennyire nem nyerték meg a tetszésemet a különféle fűszerek, ez most annyira tetszik! Már csak az ára a kérdés. Íbéjen olyan 400-450 $, tehát itthon lesz vagy 140-150 ezer. :(
Jó lenne, ha minél előbb megcáfolnátok!!!
Jó lenne, ha minél előbb megcáfolnátok!!!
Addigis a hivatalos support álláspont:
sajnos csak megjeleníti, mert ez nem fitness készülék.
Ezvan :(
sajnos csak megjeleníti, mert ez nem fitness készülék.
Ezvan :(
Házigazda
Előzmény: magpet (#49)
Persze, hogy nincs ilyened, mert én gonoszul elragadtam :) Majd megpróbálunk te, én, kütyü, szenzor egy helyre kerülni valahogy, és megnézzük.
Házigazda
Előzmény: magpet (#49)
Egy kerdes is jelentos felhasznaloi igeny. Ha megint a kezem ugyebe kerul egy 78S (nincs ilyenem :(), akkor utananezek. Probalom nem elfelejteni.
Házigazda
Előzmény: piret (#48)
Nem tetszett megnézni, két okból:
- nincs ilyen periféria kéznél
- nem vagyok érintett
Jelentős felhasználói igény esetén utánajárunk...
- nincs ilyen periféria kéznél
- nem vagyok érintett
Jelentős felhasználói igény esetén utánajárunk...
Házigazda
Előzmény: Saughassy (#47)
És meg tetszett már nézni, hogy az ANT+ os cuccok jelet kepes-e rogziteni, vagy csak megjeleniti azokat.
Valahogy erzem, megint megszivatnak bennunket. Pedig milyen fasza is lenne a gps+pedalfordulat/pulzus.
Valahogy erzem, megint megszivatnak bennunket. Pedig milyen fasza is lenne a gps+pedalfordulat/pulzus.
Előzmény: piret (#46)
Idézet
másrészt a kijelző úgyis le van zárva
Muhaha. Taccsszkrín-huszár!
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#44)
Jobb volna a kör. Egyszerű, informatív, nem kell dekódolni. Ha látom hogy a keresett objektum belül van rajta akkor tudom, hogy ideje szemmel keresni. Az EPE nem érdekes annyira, hogy egy adatmezőt feláldozzak rá. A böszme nyíl pedig zavaró, mert egy nem egyértelmű elágazásnál idő kell amíg ki kerül a kérdéses rész a nyíl alól és látszik hogy jól döntött-e az ember. ( Zoomolni is lehetne de egyrészt nincs rá szabad kéz, másrészt a kijelző úgyis le van zárva )
Moderátor
Előzmény: piret (#43)
Nem rajzol, ráadásul a nyíl is böszme nagy.
Nekem nem hiányzik a kör, mert hosszú évek alatt nem sikerült megfejteni az átmérőjét eredményező összefüggést. Viszont adatmezőbe kiteheted az EPE-t, ha nagyon vágysz valami ilyesmire.
Nekem nem hiányzik a kör, mert hosszú évek alatt nem sikerült megfejteni az átmérőjét eredményező összefüggést. Viszont adatmezőbe kiteheted az EPE-t, ha nagyon vágysz valami ilyesmire.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#40)
Nem olyan vészes a dolog ha megfelelő helyre kattintasz!
Jelen esetben az Adataim menünél az OFF bekapcsolása a helyes választás. Azután ki/be lépés és láss csodát :-))
Jelen esetben az Adataim menünél az OFF bekapcsolása a helyes választás. Azután ki/be lépés és láss csodát :-))
Moderátor
Előzmény: MrZerge (#41)
A GPSGameson számomra az egyetlen utált dolog a fórumozásban az OFF.
Ha nem akarod megmutatni ne írd le.
Ha mellékes vagy kevésbé fontos akkor ott a halvány beírás.
Miért kell kattintanom a hozzászólás elolvasásárért?
Egyébként nem haragszom, csak ma már ezredszer kattintottam emiatt.
:-)))
Ha nem akarod megmutatni ne írd le.
Ha mellékes vagy kevésbé fontos akkor ott a halvány beírás.
Miért kell kattintanom a hozzászólás elolvasásárért?
Egyébként nem haragszom, csak ma már ezredszer kattintottam emiatt.
:-)))
Előzmény: magpet (#38)
Valaki meg tudja mondani hogy a 78S rajzol-e pontossági kört a pozíció köré? Apróság de nekem nagyon hiányzik ez az oregonokról.
Moderátor
Idézet
Csak még dolgoznak azon, hogy a hang egy darab zümmeren kihozható legyen.
Már fejleszti a Garmin az USB-s sztereó fülhallgatót, meg a 3D szemüveget a térhatású filmnézéshez! :o)
Még az is lehet, mert ez valamikor menet közben nőtt ki benne.
Majd a 78S-hez is meg fog jelenni egy multimedia pack, amivel végre tudsz az erdőben videóklipeket nézni. Csak még dolgoznak azon, hogy a hang egy darab zümmeren kihozható legyen. (Bár egyes zenei stílusokhoz ez már most is bőven elég. :)
Majd a 78S-hez is meg fog jelenni egy multimedia pack, amivel végre tudsz az erdőben videóklipeket nézni. Csak még dolgoznak azon, hogy a hang egy darab zümmeren kihozható legyen. (Bár egyes zenei stílusokhoz ez már most is bőven elég. :)
Házigazda
Előzmény: piret (#37)
Ja, akkor csak nekem volt új, lévén az Oregon nálam kimaradt (és asszem amikor azt a 10 percet töltöttem vele, még nemigen tudott átlagolni).
Házigazda
Előzmény: magpet (#36)
Pontosan így néz ki Oregonon is. Tényleg jó cucc. Már jópár esemény pontjait bökdöstem ki Oregonnal (ráadásul a 90 perces tiltott időszakon belül, és csak egyszer mérve), és sose volt pontosság-panasz- Pedig nem mindig profi geoládászbarátok keresték az objekteket. Tehát a dolog jónak tűnik. :)
Csak az 550-esben még terrapixeles fényképezőkamera is van ám! :)
Csak az 550-esben még terrapixeles fényképezőkamera is van ám! :)
Házigazda
Előzmény: piret (#34)
A busz oldalfalának fémtartalmára nem mernék tippelni, mivel Volvo típusról volt szó :) Az én oldalfalam is több zsírt tartalmaz, mint vizet, így nem is lehetett olyan szörnyű a terjedés :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#33)
Valaki elmesélné, hogy az átlagolás hogy néz ki egy Oregonon? Mert itt nagyon tudományos lett! Az egy dolog, hogy átlagolsz X ideig, és akkor jó. De ha mégegyszer rányomsz az átlagolásra, akkor ahelyett, hogy elölről kezdené, folytatja és jegyzi, hogy hány ilyen menet volt. Sőt, ha két menet között túl rövid (<90 perc) idő telt el, akkor morog is, hogy ez így nemjó. Tehát több alkalommal felvett, alkalmanként tetszőleges ideig átlagolt adatokkal számol. Nemszar :)
Házigazda
A testedben lévő vas és a busz oldalfalában lévő 70% víz* közül egyik se tesz jót a mikrohullámok terjedésének.
*Vagy fordítva. Csak az ájronmenségre próbáltam utalni, tisztelettel. :))
*Vagy fordítva. Csak az ájronmenségre próbáltam utalni, tisztelettel. :))
Házigazda
Előzmény: piret (#29)
Én is azt hiszem :)
Van pár visszalépés a csikszhez képest, de ez az első olyan jószág azóta, aminek egyáltalán érdekel az ára. Aztán persze majd ebayről rendelek olcsóért valahonnan Kamcsatkáról, és telesírom a fórumot magyar kézikönyvért, ahogy azt kell :) (Aki nem ismerne: a magyar beszerzésű, magyarul tudó Garminjaimat is angolul szoktam használni üzemszerűen, mert úgy szoktam meg).
Van pár visszalépés a csikszhez képest, de ez az első olyan jószág azóta, aminek egyáltalán érdekel az ára. Aztán persze majd ebayről rendelek olcsóért valahonnan Kamcsatkáról, és telesírom a fórumot magyar kézikönyvért, ahogy azt kell :) (Aki nem ismerne: a magyar beszerzésű, magyarul tudó Garminjaimat is angolul szoktam használni üzemszerűen, mert úgy szoktam meg).
Házigazda
Előzmény: scele (#31)
Szerintem rendkívül népszerű volt ahhoz képest, hogy gyakorlatilag nem működik. Bolond a Garmin ha kihagyja a lehetőséget, remek játékokat, vagy virtuális idegenvezetőt lehetne így csinálni a gps-ből. ( Már várom hogy a Magellán úgy hirdesse a gpsét hogy abban valóban működik a wherigó, és ingyen letölthető pár száz helyfüggő, és helyfüggetlen játék, forráskóddal. Ez nagyban elősegítené a Garmin hibajavításait. )
Moderátor
Előzmény: scele (#27)
Bréking: sikerült valós körülmények közt jelvesztésre bírnom a szerkezetet. Ez valóban hírértékű, mert otthon a házban a pincét leszámítva ilyen nem volt, sőt, a ház kellős közepén bekapcsolva (kisméretű tégla falak, VB födém) 30 másodpercen belül szokott fixet találni. A módszer a következő volt:
- sűrű város, BKV autóbusz, ablaknál ücsörögve kütyü nézeget
- telefon csöng, kütyü combzsebbe süllyeszt, ami így terjedelmes testem és a busz oldalfala közé szorul
Nos, ez a szakasz hiányzik a trekkből.
- sűrű város, BKV autóbusz, ablaknál ücsörögve kütyü nézeget
- telefon csöng, kütyü combzsebbe süllyeszt, ami így terjedelmes testem és a busz oldalfala közé szorul
Nos, ez a szakasz hiányzik a trekkből.
Házigazda
Beszélgettem erről magpettel, a "cucc" (jelenleg) valóban nem rendelkezik wherigo lejátszóval, azonban a wherigonak nincs különösebb hardware igénye, ergo - ha a Garmin akarná - elvileg bármikor kihozhat egy olyan firmware-t, amiben benne van a lejátszó...a remény hal meg utoljára...
Előzmény: Bacu (#26)
Ahogy látom a cucc nem Wherigo-s... vagyis eltemethetjük ezt a játék típust. :(
szerintem is.
Szerencsére az oregon bringás tartóból mar kettővel rendelkezek. :-)
Szerencsére az oregon bringás tartóból mar kettővel rendelkezek. :-)
Előzmény: Mikulás (#24)
Nekem is volt 76CS-m és szerettem azt az eszközt is, de a kerékpáros tartója finoman szólva is ótvar. Ez a oldalán csúsztatós módszer autóban sem volt az igazi. Az utóbbi években (szerencsére) többet ülök bringanyeregben, mint anno, így nálam fontos szempont pl. a bringás tartó. A 62 sorozat pedig az Oregon-hoz hasonló hátlapot kap és az bizony lényegesen szinvonalasabb megoldás...
Előzmény: piret (#23)
A 78-as felfelé keskenyedik kicsit, így még szerencsésebben jön ki a dolog.
Az, hogy a csikszem 60-as, nem rajtam múlott, én akkor is 76-ost válaszottam volna a 76S, 76CS után. És most sem vagyok igazán kíváncsi a 62-esre (hacsak az alaptérképére nem, mert állítólag 78-asból nem lesz ojrópai topomapes változat).
Az, hogy a csikszem 60-as, nem rajtam múlott, én akkor is 76-ost válaszottam volna a 76S, 76CS után. És most sem vagyok igazán kíváncsi a 62-esre (hacsak az alaptérképére nem, mert állítólag 78-asból nem lesz ojrópai topomapes változat).
Házigazda
Előzmény: Togo (#22)
Ha stabilan markolod, a hüvelykujjad pont a gombok fölé fog esni, és így kényelmesen tudod kezelni, míg a hajón a másik kezeddel kapaszkodsz.
Jobb képet nem találtam a dologra, és ez még a 76-os, de ez alapján is el lehet képzelni, hogy hova esik az ujj vége ha az ember behajlítja és az mennyit takar a képernyőből:
Jobb képet nem találtam a dologra, és ez még a 76-os, de ez alapján is el lehet képzelni, hogy hova esik az ujj vége ha az ember behajlítja és az mennyit takar a képernyőből:
Előzmény: Bacu (#20)
Van valami a markodban miközben nyomkodod. Nem akar kibillenni, szóval fél kézzel is kezelhető.
Moderátor
Előzmény: Bacu (#20)
Kafa kis leírás! Egy dolgot nem értek csak: miért jó ha a kijelző felett vannak a gombok? Óhatatlanul átnyúlkálsz a kijelző felett...
Vagy ez csak nekem idétlen?
Tudásra amúgy tetszik :)
Vagy ez csak nekem idétlen?
Tudásra amúgy tetszik :)
Pár újabb érdekesség:
- NaviGuide-on a nyilat vonszolva nem írja ki a kurzor alatti ojjektum nevét, rábökve sem látja (utcanév stb). Érdekes, hogy TG-on ugyanez működik. Lehet, hogy az NT-vel függ össze, de most lusta vagyok nem NT-s NG-ot tenni rá.
- működni látszik a tetszőleges nevű IMG. Egyelőre csak a gmapsupp.img-t neveztem át aaa.img-re, és kis molyolás után látja szépen továbbra is a benne levő térképeket.
- szép a Custom Maps (csak még az ostoba kalibrációjával meg kell küzdenem olyan egzotikusabb térképeknél, mint az 50 ezres topo).
- NaviGuide-on a nyilat vonszolva nem írja ki a kurzor alatti ojjektum nevét, rábökve sem látja (utcanév stb). Érdekes, hogy TG-on ugyanez működik. Lehet, hogy az NT-vel függ össze, de most lusta vagyok nem NT-s NG-ot tenni rá.
- működni látszik a tetszőleges nevű IMG. Egyelőre csak a gmapsupp.img-t neveztem át aaa.img-re, és kis molyolás után látja szépen továbbra is a benne levő térképeket.
- szép a Custom Maps (csak még az ostoba kalibrációjával meg kell küzdenem olyan egzotikusabb térképeknél, mint az 50 ezres topo).
Házigazda
Előzmény: piret (#18)
Nyomogatom itt ezt a jószágot...
- Nem, nem látszik olyan jól, mint a csiksz. Rosszabbul látszik. Sötétebb, kontraszttalanabb. Nagy fényben jó, de félhomályban, amikor a csiksz sem tökéletes, ez már inkább nem látszik, mint igen. Hiába, a sok színnek ára van. Persze sokkal jobb, mint bármelyik sokszínű előd.
- Azért használja a DEM-et, csak másra. Ha van egy tervezett útvonal, akkor a magasságprofil fele zöld és az eddigi trekk profilját mutatja, mint eddig, a másik fele viszont kék, és a route következő szakaszának profilja látszik a DEM-ből vett adatokkal. Jópofa, bár nemtom, mikor lenne szükségem rá.
- Mindez kirakható a térkép fölé az adatmezők helyére is akár. Vagy az iránytű fölé. Vagy az iránytű a térkép fölé. Jópofa ez a dashboard izé, bár némelyik eléggé használhatatlan.
- Viszont nem tudja térképen megmutatni a magasságprofil kurzorral kijelölt pontját. A csé sem tudta. A csiksz meg igen.
- Az "Active route" page nem kissé ostobább. Csiksznek van annyi esze, hogy ha benne van a sequence-ben, de nincs tervezett út, akkor egyszerűen átlépi. Ez mond valami szépet, meg van rajta "tervezni akarok egyet most" gomb, majd kislisszol, de persze a következő körben ugyanez elölről. Marhaság.
- A csiksz ezen a pédzsen mutatott még a távolság mellett ETA-t/ETE-t is az egyes manőverekig, meg alul kiemelte a következőt. Itt is van egy kis butulás.
- Hihetetlenül gyorsan fog fixet még itt a szobában is.
A felsorolt negatívumok ellenére eléggé tetszik. A Colorado/Oregon sorozattal összesen nem töltöttem ennyit, mint ezzel már eddig, és nem azért, mert azokat nem volt alkalmam tapizni újkorukban :)
- Nem, nem látszik olyan jól, mint a csiksz. Rosszabbul látszik. Sötétebb, kontraszttalanabb. Nagy fényben jó, de félhomályban, amikor a csiksz sem tökéletes, ez már inkább nem látszik, mint igen. Hiába, a sok színnek ára van. Persze sokkal jobb, mint bármelyik sokszínű előd.
- Azért használja a DEM-et, csak másra. Ha van egy tervezett útvonal, akkor a magasságprofil fele zöld és az eddigi trekk profilját mutatja, mint eddig, a másik fele viszont kék, és a route következő szakaszának profilja látszik a DEM-ből vett adatokkal. Jópofa, bár nemtom, mikor lenne szükségem rá.
- Mindez kirakható a térkép fölé az adatmezők helyére is akár. Vagy az iránytű fölé. Vagy az iránytű a térkép fölé. Jópofa ez a dashboard izé, bár némelyik eléggé használhatatlan.
- Viszont nem tudja térképen megmutatni a magasságprofil kurzorral kijelölt pontját. A csé sem tudta. A csiksz meg igen.
- Az "Active route" page nem kissé ostobább. Csiksznek van annyi esze, hogy ha benne van a sequence-ben, de nincs tervezett út, akkor egyszerűen átlépi. Ez mond valami szépet, meg van rajta "tervezni akarok egyet most" gomb, majd kislisszol, de persze a következő körben ugyanez elölről. Marhaság.
- A csiksz ezen a pédzsen mutatott még a távolság mellett ETA-t/ETE-t is az egyes manőverekig, meg alul kiemelte a következőt. Itt is van egy kis butulás.
- Hihetetlenül gyorsan fog fixet még itt a szobában is.
A felsorolt negatívumok ellenére eléggé tetszik. A Colorado/Oregon sorozattal összesen nem töltöttem ennyit, mint ezzel már eddig, és nem azért, mert azokat nem volt alkalmam tapizni újkorukban :)
Házigazda
Eddig egyesek arra panaszkodtak, hogy nincs használt csix a piacon. Most majd lesz, de lever az árat a használt csixek tömeges kinálata. :-)
A MAP60Cx mennyivel ér kevesebbet használtan? Rendszeresen karban tartott, nem dohányzó, első tulajdonostól?
A MAP60Cx mennyivel ér kevesebbet használtan? Rendszeresen karban tartott, nem dohányzó, első tulajdonostól?
Előzmény: zakany (#16)
Nem is értem... ez izgalmasabb volt mint a statisztika? :)))))))
Én az új "CSIX"-re teljesen ráizgultam.. (mittoménmiaszáma)..
Az lesz a csúcs! A többi csak játék GPS marad! Arról olvasnám már a híreket! :) Remélem majd Magpet leteszteli rendesen a "HAHO" és "HALO" JumpMaster funkciókat! :))))
Én az új "CSIX"-re teljesen ráizgultam.. (mittoménmiaszáma)..
Az lesz a csúcs! A többi csak játék GPS marad! Arról olvasnám már a híreket! :) Remélem majd Magpet leteszteli rendesen a "HAHO" és "HALO" JumpMaster funkciókat! :))))
Ma kb az országban található mindkét példányt volt szerencsém megnyomkodni (szürkeimport nem számít ;)). Amennyire nem fontolgattam a csiksz Oregonra cserélését, ez most annyira tetszik. És nem, nem várok a 62-esre, a csiksz előtt két 76-os dobozú jószágom is volt, és a felülgombos elrendezést nem véletlenül találták ki.
Amit viszont nem értek: az utóbbi években megjelent egyik ketyerében sincs már meg a felugró turn preview kép manőver előtt. Tudom, autozoom meg minden, de én szerettem.
Viszont a DEM-et nem sokra használja az árnyékoláson kívül. A csiksz ugyebár megmondta a DEM-ből számolt magasságot a kurzor helyén a térképképernyőn, meg track magasságprofil előtt érdeklődött, hogy a rögzítettet vagy a DEM-et használja-e, na ezeket itt nem találtam meg.
Viszont visszajött a cséből a vekker meg a kikapcsolt állapotban is rögzülő légnyomás :)
Amit viszont nem értek: az utóbbi években megjelent egyik ketyerében sincs már meg a felugró turn preview kép manőver előtt. Tudom, autozoom meg minden, de én szerettem.
Viszont a DEM-et nem sokra használja az árnyékoláson kívül. A csiksz ugyebár megmondta a DEM-ből számolt magasságot a kurzor helyén a térképképernyőn, meg track magasságprofil előtt érdeklődött, hogy a rögzítettet vagy a DEM-et használja-e, na ezeket itt nem találtam meg.
Viszont visszajött a cséből a vekker meg a kikapcsolt állapotban is rögzülő légnyomás :)
Házigazda
-igen
-igen, de egyben van a ket kerdes: legvonal/leggyorsabb/legrovidebb (szerintem ez jobb)
-igen
Bonus: nem, sargaban nem rendelheto. :)
-igen, de egyben van a ket kerdes: legvonal/leggyorsabb/legrovidebb (szerintem ez jobb)
-igen
Bonus: nem, sargaban nem rendelheto. :)
Házigazda
Előzmény: scele (#11)
Plagizálom magamat a "szomszédból":
Biztató.
Most már csak a 62S-re várok még egy kicsit.
(és nincs kizárva, hogy az is kiderül, miért nem vettem Oregont....)
Biztató.
Most már csak a 62S-re várok még egy kicsit.
(és nincs kizárva, hogy az is kiderül, miért nem vettem Oregont....)
Előzmény: magpet (#1)
Köszönjük a tesztet de azért kérdeznék:
Ezek benne vannak?
-Színsémák (éjszakai üzemmód)
-Tervezéskor rákérdezés, hogy úton vagy légvonalban, majd ha úton akkor legrövidebb vagy leggyorsabb
-Hangok beállítása
Ezek benne vannak?
-Színsémák (éjszakai üzemmód)
-Tervezéskor rákérdezés, hogy úton vagy légvonalban, majd ha úton akkor legrövidebb vagy leggyorsabb
-Hangok beállítása
A szoftver nagyjából csiksz-sebességű, már ami a térképrajzolást és hasonlókat illeti. Hatalmas GPX-szel még nem próbáltam összeborítani. :)
Házigazda
Előzmény: Yoss (#2)
Kijelző láthatóság nagyjából:
60CSx=76CSx=78S, de ez utóbbi talán kicsit kontrasztosabb, közelebb az eTrex*Cx-ekhez.
Méretek szemléltetése (mindenféle dummy-k társaságában):

60CSx=76CSx=78S, de ez utóbbi talán kicsit kontrasztosabb, közelebb az eTrex*Cx-ekhez.
Méretek szemléltetése (mindenféle dummy-k társaságában):

Házigazda
Előzmény: Csuhás (#8)