Az eredeti hír itt.
Nyaralni voltam, így csak most olvasom a történteket.
Szomorú!
Én hiszek benne, hogy nem közülünk való volt a tettes.
Engem bottal sem tudtatok volna visszakényszeríteni még egy kis véradásra!
Szomorú!
Én hiszek benne, hogy nem közülünk való volt a tettes.
Engem bottal sem tudtatok volna visszakényszeríteni még egy kis véradásra!
esetleg ha érdekel van itt néhény pelenka is, azok is vízálló-cseppállóak. (strandkivitel) :-)
De majd gondolok rád, ha arra járok ilyen csésze ügyben.
De majd gondolok rád, ha arra járok ilyen csésze ügyben.
Előzmény: apexsek (#127)
ha van ilyen cuccod, akkor nekem is jöhet pár darab.
Bár az igazi az lenne, ha kb. fele ekkora lenne.
Főleg az átmérője a lényeges.
Mert ez még elég vastag méret, s nem mindenhova tudom elrejteni.
Sőt, bármit találsz otthon, ami vízálló-cseppálló (de legalábbis egy irányból), az jöhet.
Bár az igazi az lenne, ha kb. fele ekkora lenne.
Főleg az átmérője a lényeges.
Mert ez még elég vastag méret, s nem mindenhova tudom elrejteni.
Sőt, bármit találsz otthon, ami vízálló-cseppálló (de legalábbis egy irányból), az jöhet.
Előzmény: zferke (#124)
Jó volt a verseny-túra, de én is csak akkor mentem volna mégegykört a kis dobozokért, ha Töri féle málnás süti van mellette elrejtve.
Előzmény: scele (#125)
Én meg azt tartom hihetetlennek, hogy valaki képes volt visszamenni vért adni és végigkeresgélni mind a 15 pontot. Szerintem, ha kényszerítettek volna, akkor se mentem volna oda vissza.
Előzmény: totzoli65 (#123)
sajnálatos :-(
Esetleg ha szükséged van még ilyen palackokra, szólj nyugodtan :-D
Esetleg ha szükséged van még ilyen palackokra, szólj nyugodtan :-D
Előzmény: yoman (#112)
:-(
Nem akarom elhinni, hogy közülünk való volt! :-(
Viszont még a koo-k ismeretében is volt, amit sokáig kerestünk.
"Véletlenül" nem lehet mindre rátalálni! :-((
Fölháborító és szomorú! :-(
Pláne így, hogy viszonylag szűk kör volt jelen! :-((
Nem akarom elhinni, hogy közülünk való volt! :-(
Viszont még a koo-k ismeretében is volt, amit sokáig kerestünk.
"Véletlenül" nem lehet mindre rátalálni! :-((
Fölháborító és szomorú! :-(
Pláne így, hogy viszonylag szűk kör volt jelen! :-((
Én meg rákerestem a fójár technológiára, mert nem volt ismerős... gugli csak pislogott :)
Előzmény: magpet (#120)
fójár=fújás
Hogy ezt hogy csináltam, nem tudom. Meleg és diszgráfia. Elnézést. :)
Hogy ezt hogy csináltam, nem tudom. Meleg és diszgráfia. Elnézést. :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#118)
Ha jól sejtem, ez az a cucc, amiből kis melegítés és fójár után a pille-palack keletkezik. Ilyen apró állapotában szállítják, hogy ne foglaljon sok helyet, aztán a gyárban fújják igazi méretre. A kupak is ezt mutatta. :)
Házigazda
Előzmény: yoman (#117)
Ha valaki tesz fel róla képet... na annál vannak a palackok! :)
Kb. 17 centi hosszú, 3 cm átmérőjű törés és vízálló átlátszó műanyag tubus. Volt...
Kb. 17 centi hosszú, 3 cm átmérőjű törés és vízálló átlátszó műanyag tubus. Volt...
Előzmény: zakany (#116)
mivel mi "csak úgy jöttünk" .. nem tudom milyen volt ez a palack..
Nincs róla kép? Kiváncsi lettem, mi ilyen értékes, hogy valaki összeszedte az összest..
Nincs róla kép? Kiváncsi lettem, mi ilyen értékes, hogy valaki összeszedte az összest..
Én szeretnék abban hinni, hogy nem közülünk volt valaki.
Nekem nagyon tetszettek ezek a palackok, jó lenne, ha más versenyeken is ilyeneket kellene keresgélnem...
Nekem nagyon tetszettek ezek a palackok, jó lenne, ha más versenyeken is ilyeneket kellene keresgélnem...
Ez valóban minősíthetetlen...! Bár mikor a 2. pontnál jártunk ( ha jól emlékszem a számra) ott már látszódtak a romlás jelei, mert a GPS egész más helyre mutatott, mint ahol megtaláltuk csak úgy a fűben eldobva, a papír egy kicsit arrébb, gyűrötten.Hát sajnos ilyen játszótársaink is vannak.Szégyellem magam helyettük! Üdv.
Hát ez szép!
1-1 még csak eltűnhet, de az összes?
Csak közülünk lehetett valaki.
Kinek volt vajon kedve, s ideje menni még egy kört?
1-1 még csak eltűnhet, de az összes?
Csak közülünk lehetett valaki.
Kinek volt vajon kedve, s ideje menni még egy kört?
Hali!
Még egy utolsó hozzászólás erejéig visszatérnék a rendezvényhez. Sokáig gondolkodtam, hogy megírjam-e, de jobban esik, ha megosztom veletek. A rendezvény estéjén -mivel már nekem is elegem volt a szúnyogokból- nem szedtem össze az elrejtett ládákat, csak pár nap után mentem ki begyűjteni őket. De sajnos az összes, mind a 15 láda hiányzott!!! A helyei megvoltak, látszott, hol volt leszúrva a földbe, de egy darab ládát sem találtam még véletlenül sem. Nem tudom mennyi az esélye, hogy valaki idegen véletlenül megtalál 15 földbe szúrt palackot az erdőben...
Üdv,
Y.
Még egy utolsó hozzászólás erejéig visszatérnék a rendezvényhez. Sokáig gondolkodtam, hogy megírjam-e, de jobban esik, ha megosztom veletek. A rendezvény estéjén -mivel már nekem is elegem volt a szúnyogokból- nem szedtem össze az elrejtett ládákat, csak pár nap után mentem ki begyűjteni őket. De sajnos az összes, mind a 15 láda hiányzott!!! A helyei megvoltak, látszott, hol volt leszúrva a földbe, de egy darab ládát sem találtam még véletlenül sem. Nem tudom mennyi az esélye, hogy valaki idegen véletlenül megtalál 15 földbe szúrt palackot az erdőben...
Infó:
Mindenesetre legközelebb előfordulhat, hogy olcsóbb megoldást választok a rejtésre.más lehetőségre pedig nem szeretnék gondolni...
Üdv,
Y.
Hali!
A rendezvény után én gyorsan egy hét szabira mentem, ezért csak most olvastam a hozzászólásokat, illetve most töltöm le a rengeteg képet! Köszönöm mindkettőt! :)
A honlap továbbra is döcög, már elindítottam a keresést másik szolgáltató kapcsán, igyekszem egy hónapon belül lezongorázni a váltást. Hamarosan újabb külföldi termékrendelés következik, ezért esetleg ha valaki szeretne valamit, ami nincs a termékeim között jelenleg, de igény van rá, akkor nyugodtan jelezheti emailben és utánajárok, hogy be tudom-e szerezni.
Üdv, szép napot, jó ládázást! :)
A rendezvény után én gyorsan egy hét szabira mentem, ezért csak most olvastam a hozzászólásokat, illetve most töltöm le a rengeteg képet! Köszönöm mindkettőt! :)
A honlap továbbra is döcög, már elindítottam a keresést másik szolgáltató kapcsán, igyekszem egy hónapon belül lezongorázni a váltást. Hamarosan újabb külföldi termékrendelés következik, ezért esetleg ha valaki szeretne valamit, ami nincs a termékeim között jelenleg, de igény van rá, akkor nyugodtan jelezheti emailben és utánajárok, hogy be tudom-e szerezni.
Üdv, szép napot, jó ládázást! :)
Köszönjük a lehetőséget, jó kis találkozó volt.
Mi a második ponton adtuk fel a vérszívó légierővel szembeni elkeseredett küzdelmünket. Ezt követően a tisztáson már nagyon jól éreztük magunkat.
Unokával hirtelen el kellett indulnunk a közeli Csepelre, s mire visszaértünk (17:15 körül), már üres parkoló fogadott. :-(
Mi a második ponton adtuk fel a vérszívó légierővel szembeni elkeseredett küzdelmünket. Ezt követően a tisztáson már nagyon jól éreztük magunkat.
Unokával hirtelen el kellett indulnunk a közeli Csepelre, s mire visszaértünk (17:15 körül), már üres parkoló fogadott. :-(
Föltöltve! Ide: [link]
A 12. fotón a hang:
A 12. fotón a hang:
Infó:
:-))) páááálinka (ha jól emlékszem, az Á betű simán leolvasható szájról!)
Előzmény: zakany (#106)
Most értünk haza! :-P
Csak megerősíteni tudom az előttünk szólók véleményét: jó idő, jó társaság, jó buli, jó sok szúnyog!
A kaja bőséges és finom, külön köszönet a sütikért is ;-)
Egyszóval köszönet a szervezésért, ha sikerül jövünk legközelebb is! :-))))
A szúnyogokról írtam már?! :-))))
Köszönjük, hogy együtt lehettünk! :-)
Csak megerősíteni tudom az előttünk szólók véleményét: jó idő, jó társaság, jó buli, jó sok szúnyog!
A kaja bőséges és finom, külön köszönet a sütikért is ;-)
Egyszóval köszönet a szervezésért, ha sikerül jövünk legközelebb is! :-))))
A szúnyogokról írtam már?! :-))))
Infó:
:-)))(nem is akarok!!!)
Köszönjük, hogy együtt lehettünk! :-)
GeoMarcival és Jubilleummal együtt köszönjük a szervezőknek a pontokat és a gulyást, köszönjük a sütit, a hűtőmágnest, a szúnyogokat. Még sok ilyet !
Nagyon jól sikerült nap volt, köszönjük a szervezést!
Én a Bubuka, MGyöngyi, Tótzoli65 trióval teljesítettem az előírt mennyiségű pontot.
És hamár ott voltunk, akkor GCTOPE is áldozatul esett.
A hangulat kiváló volt, a tengernyi szúnyog ellenére is.
Részünkről is bőséges volt a véradás, de néhány élősködő az életével fizetett saját és társai tetteiért.
A leves nem volt rossz, de valahogy Regős Bendegúz örökbecsű sorai jutottak róla eszembe:
"Kendnek is sűrű a levese?!"
Hazafelé még megkerestük GCkgat-ot is, ahol -természetesen- szintén jó sok csípést sikerült elszenvednünk.
Viszont az általam mutogatott TravelBug-ot elhelyeztük a dobozban.
Mégegyszer köszönjük a szervezést és a jó társaságot!
Én a Bubuka, MGyöngyi, Tótzoli65 trióval teljesítettem az előírt mennyiségű pontot.
És hamár ott voltunk, akkor GCTOPE is áldozatul esett.
A hangulat kiváló volt, a tengernyi szúnyog ellenére is.
Részünkről is bőséges volt a véradás, de néhány élősködő az életével fizetett saját és társai tetteiért.
A leves nem volt rossz, de valahogy Regős Bendegúz örökbecsű sorai jutottak róla eszembe:
"Kendnek is sűrű a levese?!"
Hazafelé még megkerestük GCkgat-ot is, ahol -természetesen- szintén jó sok csípést sikerült elszenvednünk.
Viszont az általam mutogatott TravelBug-ot elhelyeztük a dobozban.
Mégegyszer köszönjük a szervezést és a jó társaságot!
Yoman!
Képek átküldve! Ha nem kapod meg (elég nagy méretűre sikeredett a levél), írj és feltöltöm valami fájlmegosztóra!
Képek átküldve! Ha nem kapod meg (elég nagy méretűre sikeredett a levél), írj és feltöltöm valami fájlmegosztóra!
Előzmény: yoman (#96)
Sikeresen teljesítettük az első rendezvényt:) Már eldöntöttük, hogy nem ez volt az utolsó!:)
Nagyon köszönjük a szervezőknek és a résztvevőknek egyaránt!
Köszönjük a sütiket, a pálinkát, a finom gulyást, a hűtőmágnest, a sok gyerekmosolyt és a jó hangulatot! Végre be tudtam azonosítani pár "niknéjmet"!:)
Minden elismerésem a szervezőknek, akit többször is túlélték a szúnyogok támadását (otthonunkban az 2-3 darab szúnyog már csak smafu volt:)!
14 pontot jártunk be párommal és egész jó csapatot alkottunk! Ebből még bármi lehet!:)
Hazafelé utazva annyira hiányoztak a szúnyogok, hogy pár ládát még levadásztunk!
Nagyon köszönjük a szervezőknek és a résztvevőknek egyaránt!
Köszönjük a sütiket, a pálinkát, a finom gulyást, a hűtőmágnest, a sok gyerekmosolyt és a jó hangulatot! Végre be tudtam azonosítani pár "niknéjmet"!:)
Minden elismerésem a szervezőknek, akit többször is túlélték a szúnyogok támadását (otthonunkban az 2-3 darab szúnyog már csak smafu volt:)!
14 pontot jártunk be párommal és egész jó csapatot alkottunk! Ebből még bármi lehet!:)
Hazafelé utazva annyira hiányoztak a szúnyogok, hogy pár ládát még levadásztunk!
Csatlakozok az előttem szólókhoz!
Remekül éreztem magamat, s jó volt látni a régi ismerősöket, most végre veletek is találkozhattam!
Sajnos, az most már tendencia, hogy egy versenyen fogyás helyet hízás van!.
:-)))))))))
Köszönöm mindenkinek a süteményeket!
Bár most nem futottam, mégis jól telt a verseny.
Totika08-cal végig mentünk az összes ponton, nehogymá' kimaradjon bármelyik is?
Volt, amelyikkel megszenvedtünk, de volt olyan is, amelyik szerencsésen gyorsan meglett.
Köszönöm a szervezést, s mindenkinek a részvételt!
Remélem, lesz máskor is, s el tudok majd jönni rá!
Remekül éreztem magamat, s jó volt látni a régi ismerősöket, most végre veletek is találkozhattam!
Sajnos, az most már tendencia, hogy egy versenyen fogyás helyet hízás van!.
:-)))))))))
Köszönöm mindenkinek a süteményeket!
Bár most nem futottam, mégis jól telt a verseny.
Totika08-cal végig mentünk az összes ponton, nehogymá' kimaradjon bármelyik is?
Volt, amelyikkel megszenvedtünk, de volt olyan is, amelyik szerencsésen gyorsan meglett.
Köszönöm a szervezést, s mindenkinek a részvételt!
Remélem, lesz máskor is, s el tudok majd jönni rá!
Előzmény: yoman (#92)
Semmi gond, ritkan vagyunk szerencsesek, de hat nem is ezert indul az ember. :) Kaptunk rejtett ladakat, scelemágnest a hutore (ami mar van;), mi kell meg.
Előzmény: yoman (#96)
Köszi a szervezést, tetszett a hely és a játék is. A szúnyogokkal volt egy kis gondom, de arról nem a szerevezők tehetnek.
Jó volt újra együtt lenni :).
Jó volt újra együtt lenni :).
Szia,
sajnos tényleg nem lettél kihúzva a kalapból :-/
Egy valami viszont még az eszembe jutott: mivel én ugyan elhoztam a fényképezőm, viszont az akksit annak rendje és módja szerint a töltőben felejtettem, ezért megkérném azokat, akik fotóztak, hogy pár képet küldjenek át az info@geobolt.hu címre. Előre is köszi!
...és még valami: bár a helyszínen (kicsit későn már ugyan, de) elmondtam: aki követhető terméket vett/kapott/talált, azokhoz a honlapunkon az Aktiválási kód menüben kaphatja meg az aktiváló kódot. (Bár sajnos még most sem igazi a honlap sebessége).
Szép estét!
L.
sajnos tényleg nem lettél kihúzva a kalapból :-/
Egy valami viszont még az eszembe jutott: mivel én ugyan elhoztam a fényképezőm, viszont az akksit annak rendje és módja szerint a töltőben felejtettem, ezért megkérném azokat, akik fotóztak, hogy pár képet küldjenek át az info@geobolt.hu címre. Előre is köszi!
...és még valami: bár a helyszínen (kicsit későn már ugyan, de) elmondtam: aki követhető terméket vett/kapott/talált, azokhoz a honlapunkon az Aktiválási kód menüben kaphatja meg az aktiváló kódot. (Bár sajnos még most sem igazi a honlap sebessége).
Szép estét!
L.
Előzmény: Saughassy (#95)
Koszonjuk a szervezoknek, sajnos a melo ido elott elszolitott bennunket. Ha jol sejtem akkor bennunket nem huzott ki senki a kalapbol, pedig az el nem fogyasztott gulyassal magpetet gondoltuk megvesztegetni, vagy barkit, aki hajlando helyettunk atvenni a fodijat. :)
A szunyogok eros ellendrukkerek voltak, az eves veradast asszem letudtuk ezzel. :)
A szunyogok eros ellendrukkerek voltak, az eves veradast asszem letudtuk ezzel. :)
Hazaérve a hűvös és szúnyogmentes szobában tekintünk vissza a mai napra.Nagyon kellemes nap volt.Profi szervezés és lebonyolítás.Finom, bőséges kaja, külön köszönet az aranyos kislánynak, aki kihúzta a nevemet a sorsoláson!Jó társaság jött össze, bár néhányan hiányoztak.Ők sajnálhatják, hogy nem jöttek.Mi biztosan jövünk a következőre is!Üdv.
Előzmény: yoman (#92)
Kedves résztvevők!
Nagyon szépen köszönjük, hogy eljöttetek első rendezvényünk és remélem, h jól éreztétek magatokat. A helyi véradó szakszervezet is háláját fejezi ki nektek, amiért a mai napja helyettesítettétek őket :)
Külön köszönet scele-nek a felajánlott plusz-ajándékért, illetve magpet-nek, aki segített a pontokat gyorsan áttölteni a kütyükre!
Részemről elégedett vagyok a mai nappal, kipihenem a szervezés fáradalmait és pár hónap múlva ismét hallottok majd felőlünk. (persze addig is, de akkor már majd a következő rendezvény kapcsán)
További kellemes hétvégét, jó pihenést!
Üdv,
Laci
Nagyon szépen köszönjük, hogy eljöttetek első rendezvényünk és remélem, h jól éreztétek magatokat. A helyi véradó szakszervezet is háláját fejezi ki nektek, amiért a mai napja helyettesítettétek őket :)
Külön köszönet scele-nek a felajánlott plusz-ajándékért, illetve magpet-nek, aki segített a pontokat gyorsan áttölteni a kütyükre!
Részemről elégedett vagyok a mai nappal, kipihenem a szervezés fáradalmait és pár hónap múlva ismét hallottok majd felőlünk. (persze addig is, de akkor már majd a következő rendezvény kapcsán)
További kellemes hétvégét, jó pihenést!
Üdv,
Laci
bocs, de térképszerkesztőként megszoktam a legnormálisabb koo-formátumot, amit a legtöbb szoftver felismer, a GM, a tuhu raszteres stb is ilyen formában várja a címsorba a kookat, szóval nem véletlenül írtam így és nem véletlenül ismerte fel a guglimepsz;-)
Előzmény: Csigabiga (#89)
Atyaég!
Ez meg miféle elvetemült koordináta-formátum?
Még jó, hogy a gúglimepsz felismeri... :o)
Ez meg miféle elvetemült koordináta-formátum?
Még jó, hogy a gúglimepsz felismeri... :o)
Előzmény: pgyp (#88)
Tójjatok mán egy koót! A délelőttöm szabad, beugranék, de nem találom a pontos helyet..
Thanxalot!
Thanxalot!
Összeraktam a pakkot. Hozok 6 kissárgát, egy apró netbookot mindenféle kábelekkel, rajta a Tököli Parkerdő custom map cucccával. Magamnak meg egy 78S-t, hogy durva módon megnyerjem a versenyt, mert csak a helyezés számít, meg a nyeremények! :)
Házigazda
Előzmény: yoman (#79)