Az eredeti hír itt.
1 |
2 |
Egész remek kis rendezvény volt, jó volt látni megint ismerős arcokat!
Sajnos idén is volt hangoskodó félrészeg banda, na ezeket annyira nem szerettük!
Idén a virsli gyenge közepest érdemel.....
Sajnos idén is volt hangoskodó félrészeg banda, na ezeket annyira nem szerettük!
Idén a virsli gyenge közepest érdemel.....
Akkor a nevezés is eltart egy ideig.A darázsfészekről már hallottam máshol is,remélem éjjel alszanak. :)
Akkor este találkozunk!
Akkor este találkozunk!
Előzmény: aleph (#58)
Jó sokan vannak ezen is, akár a nappalin. Tavaly legalábbis fényárban úszott az erdő végig az egész útvonalon. Julius 30-án volt egy nagy darázsfészek a sárga jelen a Kis-Hárshegy és a Nagy-Hárshegy emelkedője közti szakaszon, remélem azóta elhárították ezt a veszélyt, mert a kerülő ösvényt nappal se találtuk, nemhogy éjszaka! Mondjuk engem csak körüldongtak, de Rita begyűjtött 2 db csípést is. :)
Előzmény: Gábor75 (#56)
A fél 8-as rajt nekünk ideális lenne,de nem tudom mennyien szoktak jönni erre a túrára.De mi lassan megyünk,úgyis utolértek. :)
Előzmény: BoPe (#55)
Ki mikorra tervezi a rajtot?
Mi valamikor 19:30 és 20:00 között érkezünk a rajthoz.
4-5 fős társulattal.
@szg: mennyit kérsz :)
Mi valamikor 19:30 és 20:00 között érkezünk a rajthoz.
4-5 fős társulattal.
@szg: mennyit kérsz :)
Mi többen is tervezzük a részvételt.Egész pontosan a pék,a köszörűs és a 4 vidám nyomolvasó. :)
Előzmény: BoPe (#48)
Én is megyek! Rita még gondolkodik, mert nem szereti az éjszakai túrákat. Mondjuk én sem, de kell a nagy kupa, na meg egy jó kis éjszakai vonatozás sem rossz buli. :)
Amennyiben megyünk akkor célba érkezéskor felhívunk az ügyeletben egy virtuális koccintásra.
Előzmény: totzoli65 (#49)
:-)
Legyen, de mi akkor szinte biztosan késünk! ;-)
Szegedi vonat 8:07-kor érkezik, amivel egyik társunk érkezik, érkezésünk kb. 9 óra, de fogjátok nyugodtan a sort 2009-es szilvával hálálom meg! :-P
Legyen, de mi akkor szinte biztosan késünk! ;-)
Szegedi vonat 8:07-kor érkezik, amivel egyik társunk érkezik, érkezésünk kb. 9 óra, de fogjátok nyugodtan a sort 2009-es szilvával hálálom meg! :-P
Előzmény: Laci-62 (#42)
Ma Érden nem volt eső, és az elmúlt napokban sem. Délután 20 fok körüli hőmérséklet volt, kellemes kertészkedő idő.
Előzmény: Gubirobi (#45)
Esetleg érdemes lenne aktualizálni a hírt. Eddig mindig jó buli volt.
Raktam fel néhány fotót a túráról. Itt lehet megnézni.
Köszönöm mindenkinek a túrát, nagyon jól éreztem magam, remélem lesz még sok közös túra!
Köszönöm mindenkinek a túrát, nagyon jól éreztem magam, remélem lesz még sok közös túra!
Előzmény: totzoli65 (#29)
Jelentem megtörtént. :-) Vidám kis csapatunktól zengett a hegyoldal. ;-) Bővebben, ha kialudtuk magunkat!
Infó:
vagy ha többiek már leírtak rólunk minden rosszat :-P
Basszus ez ma van????
Jól benéztem a dátumot. Bár, most jöttem haza a Börzsönyböl...
Jól benéztem a dátumot. Bár, most jöttem haza a Börzsönyböl...
Sajnos én ma nem tudok veletek tartani :( Érezzétek nagyon jól magatokat!
Most értünk Budakeszire :-) legkésőbb 20-kor ott leszünk, mehetünk bárkivel együtt :-) Aki nem ismer figyelje az "Ő"-ket ;-) :-)))
18-ra megyek Zúglóba Józsi barátomért utána jövünk.
Ahogy gondolod, nem tudom mikorra érünk át a városon, számodat elmentettem.
Ahogy gondolod, nem tudom mikorra érünk át a városon, számodat elmentettem.
Előzmény: zferke (#23)
Mi - mindenkivel ellentétben - Széchenyi-hegyen raktuk le a kocsit a kisvasút parkolójában.
Azt mondták az állomáson, hogy végülis mindegy, hogy oda, vagy visszafelé vesszük igénybe az regdíjban foglalt egyszeri kisvonatozást.
És mennyire jólesett hulla fáradtan csak beülni a kocsiba, és hazamenni :-)))
Azt mondták az állomáson, hogy végülis mindegy, hogy oda, vagy visszafelé vesszük igénybe az regdíjban foglalt egyszeri kisvonatozást.
És mennyire jólesett hulla fáradtan csak beülni a kocsiba, és hazamenni :-)))
Előzmény: BoPe (#20)
A többség ha jól emlékszem itt parkolt: N47 32.541 E18 57.944
Én valahol itt: N47 32.492 E18 57.927 (elvileg fizetős parkoló de a helyszínen akkor nem emlékszem hogy az lett volna)
Én megint ezeken a helyeken fogok parkolót keresni.
Én valahol itt: N47 32.492 E18 57.927 (elvileg fizetős parkoló de a helyszínen akkor nem emlékszem hogy az lett volna)
Én megint ezeken a helyeken fogok parkolót keresni.
Előzmény: BoPe (#20)
Volt minimális sorállás, de az az 5-10 perc jó társaságban hamar elrepül. Szerintem nem kell úgy rákészülni, mint plazmatévére a frissen nyíló villanyvilágban. :)
Házigazda
Előzmény: Discover (#14)
Passz ezen a túrán most leszek(ünk) először, de talán a tavalyi Games-es csapat bővebbet tud.
Előzmény: Discover (#14)
:-)
Jól tudod! ;-) "ésTöri"-vel édeskettesben. :-P
Versenyzés?! :-))) Tőlem olyat még nem láttál. :-)
Jól tudod! ;-) "ésTöri"-vel édeskettesben. :-P
Versenyzés?! :-))) Tőlem olyat még nem láttál. :-)
Infó:
"aafőődi gyerök örül, ha mög tuggya mászni a púpot" :-D
Előzmény: BoPe (#13)
Nekem nagyon tetszik ez az éjszakai kóborlás a Budai-hegyekben. Itt is kilométeres sor van mint a K100-on, vagy ez olyan baráti, családi összejövetel? Ajánlatos már 6-ra odamenni, vagy elég 1/2 8-8-ra beesni?
Előzmény: BoPe (#13)
Semmi verseny részlegesen szakadt bokaszalaggal, de ha már itt tartunk ki jön?
totzoli65 (ha jól tudom)
BoPe és Józsi barátom
totzoli65 (ha jól tudom)
BoPe és Józsi barátom
Előzmény: magpet (#10)
Lassan már nem sírok fel éjszakánként, ha eszembe jut az a virsli-lakoma, így ha idén eljutok odáig, akkor majd jól kikerülöm azt a sarkot ahol ezt a remek főzetet osztogatták.
:)
:)
Előzmény: magpet (#6)
Feltettem ide, hátha másnak is érdekes lehet.
A connectről gpx-ben is letölthető. szélsőséges esetben pedig akár tcx-ben is, ha pl. Forerunnerrel szeretnéd végigrohanni a távot, velem "versenyezve". :)
A connectről gpx-ben is letölthető. szélsőséges esetben pedig akár tcx-ben is, ha pl. Forerunnerrel szeretnéd végigrohanni a távot, velem "versenyezve". :)
Házigazda
Előzmény: BoPe (#8)
1 |
2 |