Az eredeti hír itt.
1 |
2 |
Sziasztok.
Az elmaradt díjazások a napokban lesznek postázva.
Esetleg, ha valaki a résztvevők körül nem kapja meg, akkor jelezze felém legyenszíves. Köszönöm
Az elmaradt díjazások a napokban lesznek postázva.
Esetleg, ha valaki a résztvevők körül nem kapja meg, akkor jelezze felém legyenszíves. Köszönöm
A sorban állás miatt mi nem is neveztünk. A lányok meglátták a sort és meghallották még milyen hosszú, amit nem is látunk! Sokat bámészkodtunk, sokat fényképeztünk, minden tájékoztató táblát elolvastunk, egy kicsit ládáztunk, pálinkáztunk mert a szintidő nem húzott bennünket. Jól éreztük magunkat és visszatérünk Tihanyba.
Előzmény: Büfés (#66)
Bocs a sorbanállásért, aminek megmagyarázható oka van. Egyesületünk bevezet egy úgynevezett rendezvénykártyát, ami arra szolgáll, hogy nevezéskor ne kelljen nevezési lapot tölteni, illetve, pontgyűjtőkártyaként is fog működni. Erről olvahatsz a [link] oldalon. Ez a túra volt az első éles főpróba , ami társult a szépidő álltal vonzott embertömeggel (mert ugye a teljesítménytúrázó a fénytől szaporodik ).
Igérni tudjuk, hogy mindent megteszünk, hogy a következő TTTT-n ne legyenek ilyen kellemetlenségek
Igérni tudjuk, hogy mindent megteszünk, hogy a következő TTTT-n ne legyenek ilyen kellemetlenségek
Előzmény: Aron_csapata (#65)
Nagyon jól éreztük magunkat Hajoval és párjával, csak az a reggeli sor volt bosszantó. Lehetett volna jobb a szervezés. De a túra, a környezet bőven kárpótolt bennünket, és még a GCM001-et is megtaláltuk Gábor feleségének hátizsákjában... :)
Köszönjük az invitálást!
Köszönjük az invitálást!
Köszönjük mi is a rendezést! Jól éreztük magunkat.
Másfél óra sorban állás után, két órán belül letrappoltuk a 10-est.
Érdekes, hogy itt is és Kincsesbányán is mennyien voltak, eddig nemigen kellett sorba állni, most meg egymást követő két TT-n is komoly tömeg volt. Vagy csak mi érkeztünk rosszkor..:)
Sajna nem futottunk össze senki ismerőssel, pedig utána a Pedró kocsmában is elüldögéltünk egy ideig.
Másfél óra sorban állás után, két órán belül letrappoltuk a 10-est.
Érdekes, hogy itt is és Kincsesbányán is mennyien voltak, eddig nemigen kellett sorba állni, most meg egymást követő két TT-n is komoly tömeg volt. Vagy csak mi érkeztünk rosszkor..:)
Sajna nem futottunk össze senki ismerőssel, pedig utána a Pedró kocsmában is elüldögéltünk egy ideig.
Nagyon jól sikerült teljesítménytúra volt!
Mi a 15 Kilométeres távot teljesítettük szintidő közeli eredménnyel, de közben persze kergettük a csészéket is.
A szervezés jó volt, csak a regisztrációkor volt egy kis sorbanállás, de ez a bevezetendő kártyás rendszerrel biztos javulni fog.
A túra útvonala tökéletes volt, a téli Balaton pedig gyönyörű arcát mutatta a szikrázó napsütésben.
A GCM001-et is sikerült belogolnunk, hála HGábor párjának és Bogee-nak, mert ugye kell a pont. :)
Mi a díjazást is sikeresen megkaptuk és a paprikás krumpli elfogyasztása után még időben továbbálltunk, mert vártak még ránk felkutatandó ládák.
Köszönjük a szervezést, jövöre a 20-ason indulunk!
Mi a 15 Kilométeres távot teljesítettük szintidő közeli eredménnyel, de közben persze kergettük a csészéket is.
A szervezés jó volt, csak a regisztrációkor volt egy kis sorbanállás, de ez a bevezetendő kártyás rendszerrel biztos javulni fog.
A túra útvonala tökéletes volt, a téli Balaton pedig gyönyörű arcát mutatta a szikrázó napsütésben.
A GCM001-et is sikerült belogolnunk, hála HGábor párjának és Bogee-nak, mert ugye kell a pont. :)
Mi a díjazást is sikeresen megkaptuk és a paprikás krumpli elfogyasztása után még időben továbbálltunk, mert vártak még ránk felkutatandó ládák.
Köszönjük a szervezést, jövöre a 20-ason indulunk!
Köszönjük a szervezést! Még nem voltunk TTTT-n, de azt hiszem, visszatérő vendégek leszünk.
Előzmény: Büfés (#58)
Köszi a szervezést! :)
Az indulásnál/érkeztetésnél voltak kisebb fennakadások (3/4 óra sorbanállás :) ), de ettől eltekintve remek volt. Sajnos a busz indulása miatt sietnem kellett, így csak egy rövid szakaszon csatlakoztam feri60-ékhoz, de így is jólesett a társaságukban menni.
Néhány jeges Balaton képet és a 20-as kör trackjét feltöltöttem.
Az indulásnál/érkeztetésnél voltak kisebb fennakadások (3/4 óra sorbanállás :) ), de ettől eltekintve remek volt. Sajnos a busz indulása miatt sietnem kellett, így csak egy rövid szakaszon csatlakoztam feri60-ékhoz, de így is jólesett a társaságukban menni.
Néhány jeges Balaton képet és a 20-as kör trackjét feltöltöttem.
Előzmény: Büfés (#58)
Köszönjük annak, aki eljött, ebben a gyönyörű szép napsütéses időben telejsíteni a túrát.
1270 ember nevezett, ami nem kevés. Az elmaradt díjazást intézem.
Köszönjük annak, aki eljött, ebben a gyönyörű szép napsütéses időben telejsíteni a túrát.
Hajo-val és Évával végigjártuk. Közben összeszedtem a 2 hiányzó tihanyi multit, (Sajkod, MaTEe), H. Gábornál meglett a mozgó (köszi!), hazafelé meglett az új Csóri láda, +2 GG ládát is összekapkodtunk, és megismerkedtünk Kosztával. Tartalmas nap volt, köszi!
Nah, megkerestem: Huszár vendéglő
Mea culpa! Áprilisban nyit ki csak a hely! Ezer bocs!
Egyetek inkább pizzát :)
Balatonfüred - Peron pizzéra (pályaudvarnál) vagy az Arany Csillagban (ez drágább hely)
Peron viccesen baráti áru: 900 Ft egy nagy pizza :D
Mea culpa! Áprilisban nyit ki csak a hely! Ezer bocs!
Egyetek inkább pizzát :)
Balatonfüred - Peron pizzéra (pályaudvarnál) vagy az Arany Csillagban (ez drágább hely)
Peron viccesen baráti áru: 900 Ft egy nagy pizza :D
Előzmény: CacheFinder (#53)
Aki megy: ha akartok egy jót ebédelni, akkor a közelben, Örvényesen van egy csárda, közvetlenül az út mellett, ott érdemes! Picit kajaszagos a hely, de nagyon jól főznek. A tárkonyos ragulevesük nagyon jó! Kis bográcsban szolgláják fel. Szinte komplett ebédnek jó.
Lesz végül buszos menet? Vagy valaki megy még Bp környékéről? Hirtelen lett most egy szabad szombatom és ha valakihez betársulhatok, aki reggel menne és nem túl késő este vissza is jönne, akkor szívesen mennék. :)
Előzmény: magpet (#16)
Gyertek Gyertek. A Bakancs otthon ne maradjon. Az idő? Én viszek rövidgatyát is :-)
Esetleg ha valaki előbb érkezik , Mi már péntek délelőtt megtalálhatóak vagyunk a félszigeten vagy kőrnyékén.
Esetleg ha valaki előbb érkezik , Mi már péntek délelőtt megtalálhatóak vagyunk a félszigeten vagy kőrnyékén.
Jelöld ki az egész oldalt, akkor átfordul olvashatóra. Esetleg egy kopipasztát is megér.
Előzmény: H.Gábor (#46)
Hú! Én ezt nem tudom elolvasni, olyan mint ha citromot csöpögtetnék a szemebe!
Előzmény: feri60 (#45)
Levadásztam a számod. Majd kereslek, ha nem gond. Te is a kis csapattal indulsz?
Előzmény: H.Gábor (#43)
Ne tedd! Valószínűleg csak délután lesz rejtve és több gyermekesekre fogom optimalizálni a rejtést. :) Ez neveltetésemből ered.
Szerintem a többiek mondjanak le róla! :)))
Szerintem a többiek mondjanak le róla! :)))
Előzmény: Moles (#41)
Természetesen a user-rel nem játszunk véres kardot az megy a füredi nyaraló környékére.
Viszont a mobil az nagyon mobil lesz! :)
Hívjon, keressen bátran minden érdeklődő.
Viszont a mobil az nagyon mobil lesz! :)
Hívjon, keressen bátran minden érdeklődő.
Én az user ládáról letettem, két csemetével lassú leszek! De a GCM001 szeretném logolni!
Előzmény: Csigabiga (#38)
A GCUser-t talán mégsem lenne jó tömegesen megtalálni egy rendezvényen. Az a láda nagyon nem erről szól...
Előzmény: CacheFinder (#37)
Kis családommal mi is benevezünk a 10-es távra. Ez elég is lesz a lányaimnak. Utána pedig egy kis pizzacsiga a paprikaház melletti vendéglőben. Hazafele pedig remélhetőleg egy kis ládavadászat is belefér
Hű, de jó lenne végre valami mozgót egy eseményen "elcsípnem". A tavalyi gánti TT-n is utólag derült ki, hogy csak úgy mozogtak a ládák "kézből-kézbe", amiből sajnos kimaradtunk. Most Hajo-val megyünk Tihanyba a TT-re, telefonszámodat elmentem, hátha "véletlenül" összefutunk.... :-)
Előzmény: H.Gábor (#31)
Egy kis mézes-fokhagymás-CS vitamin. Egyenlő arányban. Nekem bejön!
Csak a 10-t vállalom + ládákat.
Csak a 10-t vállalom + ládákat.
Előzmény: Bogee (#28)
Etikátlan mozgógyűjtögető netkesser!
Az user már nagyon ismeri a helyet, de semmi nem lehetetlen ;)
Az user már nagyon ismeri a helyet, de semmi nem lehetetlen ;)
Előzmény: H.Gábor (#31)
Várhatóan felbukkan a túrán GCM001.
És balatonfüredinyaralóm közelében GCUser felbukkanása is várható.
Illetve igény esetén a fentiek, minőségi palackos borra cserélhetők. :)))
És balatonfüredi
Illetve igény esetén a fentiek, minőségi palackos borra cserélhetők. :)))
Tessék szorgalmasan gyógyulni!
Esetleg kérdezz megy egy méregkeverőt, mit szedj be ilyen kórság ellen :))
Esetleg kérdezz megy egy méregkeverőt, mit szedj be ilyen kórság ellen :))
Jobbulást kívánok!
Én most másztam ki belőle.
Egy kis orvosi segítséggel 4 nap alatt túl voltam az egészen.
Én most másztam ki belőle.
Egy kis orvosi segítséggel 4 nap alatt túl voltam az egészen.
Én épp dögrováson megint! :(( (Torokfájás, köhögés...)
Nagyon remélem, hogy addig nem rosszabbodik az állapotom, mert nagyon szeretnék ott lenni a túrán.
Nagyon remélem, hogy addig nem rosszabbodik az állapotom, mert nagyon szeretnék ott lenni a túrán.
A túrán résztvevők figyelmébe ajánlom az Akasztó domb parkolójában lévő szokásos szombati biopiacot.
Nem bazár, igazi termelők árulják igazi kézműves portékáikat, terményeiket! Érdemes pár percre megállni, esetleg ott bevárni egymást.
Ha valaki a környéken marad vasárnapra, annak megéri délelőtt átmenni az innen ~25 km-re lévő Káptalantótiba, a potya pontért ;)
Nem bazár, igazi termelők árulják igazi kézműves portékáikat, terményeiket! Érdemes pár percre megállni, esetleg ott bevárni egymást.
Ha valaki a környéken marad vasárnapra, annak megéri délelőtt átmenni az innen ~25 km-re lévő Káptalantótiba, a potya pontért ;)
A többiekről nem nyilatkozhatom, de mi négyen testileg-lelkileg felkészültünk! :)
Előzmény: Büfés (#24)
Nekünk is tervben van, és csak időjárás függő, és biztosan csak 10 Km.
Nyáron már megvolt a 20-as, hidegben elég a kevesebb is, és az indulás miatt sem kell korán kelni. :)
Nyáron már megvolt a 20-as, hidegben elég a kevesebb is, és az indulás miatt sem kell korán kelni. :)
Túra alatt a 15 ös nem érinti a Hajóállomást :-( Én ott leszek. Tervez valaki ottalvást?
Tornatermes hálózsákos a suliban 1000ft / fő
Mi csak vasárnap jövünk haza :-)
Tornatermes hálózsákos a suliban 1000ft / fő
Mi csak vasárnap jövünk haza :-)
Előzmény: apexsek (#14)
1 |
2 |