Az eredeti hír itt.
Sőt, egy játékot is összeütöttem, plusz 1 pont biztosan erős motiváció! :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#23)
Szerintem lesz! Már a jelentkezési lapot is kitöltötték páran, ezen kívül pedig sok ember fog ott mozogni, nem lesztek egyedül! :)
Istyu: holnapig még gyúrj egy kicsit hüvelykujjra, mert a lyukasztót bizony nyomni kell! A sétával nem lesz gond, az már tisztán látszik! :)
Istyu: holnapig még gyúrj egy kicsit hüvelykujjra, mert a lyukasztót bizony nyomni kell! A sétával nem lesz gond, az már tisztán látszik! :)
Házigazda
Előzmény: RoKerTeam (#22)
Meg mindig tervben van,de orulnenk nemi tarsasagnak.Volna valaki?:)
Helyes, Titeket is várunk! Nem lesz kemény a pálya, és a versenybírók is rugalmasak lesznek! :)
Házigazda
Előzmény: RoKerTeam (#19)
Nem titok: szerintem igen. A terület alapvetően Gazdagrét, maximum a tőle nyugatra kezdődő (Bőhm bácsi temploma) kis lankás domboldal fog belecsúszni a pályába. Egyéb extremitás nem várható. :)
Házigazda
Előzmény: zakany (#15)
Felhozom a topikot, mert nagyon közeleg a dátum! A minap egyeztettünk Kyruval, az általa "hozott" útvonal-optimalizálós versenyszámot is mindenképp érdemes lesz kipróbálni annak, aki még nem tette! És akkor még a sok "analóg" műsorszámról nem is beszéltem, ami egy GPS-es kirándulónak igazi kuriózum lehet! :)
Mindenkit szeretettel várunk!
Mindenkit szeretettel várunk!
Házigazda
Gyere, bar nem tudom, eronletileg fel vagy-e keszulve 10 pontra Gazdagreten... :)
Házigazda
Előzmény: apexsek (#12)
Igen,pont ezért néztem.na emg a megoldandó feladatok is teljesíthetőnek tűnnek. Hétvégén rákészülünk.: -)
Előzmény: magpet (#6)
Még messze van az időpont. De, ha itthon leszek segíthetek - a hely talán nekem van a legközelebb: 50 m.
Előzmény: Gábor75 (#3)
Helyes, gyertek! Istyunak a bazis sincs messze. :) faragok belole egy jatekot is, igy meg egy pont is gyujtheto leszz! :)
Házigazda
Előzmény: Gábor75 (#5)
Ez a trail-o jó lehet,meg a pontkeresős játék is tetszene nekünk.Na majd rákészülünk. :-)
Előzmény: magpet (#4)
Ha nem akartok rohanni, akkor akár a Kyru-féle útvonal-optimalizálós játék, akár a trail-o érdekes lehet. Egyik sem időre megy, és nagyon jó buli!
Házigazda
Előzmény: Gábor75 (#3)
Megkérdezem majd a csapattársaimat,volna-e kedvük menni?Mert akkor felkészítem őket a megmérettetésre.De ha volna lelkes segítőkész ember aki végigmegy velük...Én sajnos Balaton-kerülésen leszek aznap,segítek a szervezőknek a zárásnál. :-(
Előzmény: magpet (#1)
Megkérdezem majd a csapattársaimat,volna-e kedvük menni?Mert akkor felkészítem őket a megmérettetésre.De ha volna lelkes segítőkész ember aki végigmegy velük...Én sajnos Balaton-kerülésen leszek aznap,segítek a szervezőknek a zárásnál. :-(
Előzmény: magpet (#1)
Gyertek sokan, ingyen van! :)
Egyébként is érdemes figyelni a naptár című oldalt, alakul a tavasz!
Egyébként is érdemes figyelni a naptár című oldalt, alakul a tavasz!
Házigazda