Az eredeti hír itt.
Megírod nekem mailben a számunkat (ezért nincsenek átnevezve a képek) és elküldöm. :)
Előzmény: Csöpke (#164)
Gratulálunk a szervezéshez Nektek külön is és a feltett képekhez. Kérdés: Hogy lehetne néhány rólunk szóló képhez hozzájutni?
Előzmény: Bogee (#159)
Sőt, én/mi is ott leszek/leszünk.
Attól függő a többes szám, hogy dolgozik-e a párom, vagy se?
Attól függő a többes szám, hogy dolgozik-e a párom, vagy se?
Előzmény: magpet (#161)
Idézet
találkozunk legközelebb is
Magamat elég biztosra ígérhetem. Köszönöm Nektek ezt a napot (is)! :)
Házigazda
Előzmény: Bogee (#159)
Pár mondatban én is köszönetet mondanék!
Elsősorban Jevicának és Gyuszinak köszönjük a helyszín, az étkezés, a programok megszervezését, Gyuszi bácsinak a before party bázisát és a finom borokat, Tivadarnak a finom vaddisznópörköltet, H.Gábor-éknak a paprikáskrumplit, Fairy-nek a játék lebonyolítását, Boyszának a napközbeni segítséget, a játékostársaknak a sok felajánlott támogatást/ajándékot és Mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult az eseményhez...
Megint egy jó társaság verődött össze, családias hangulat volt. Remélem Mindenki jól érezte magát a 3 (1, 2) napon és találkozunk legközelebb is!
Péntek és szombati képeink, illetve a vasárnapi Szársomlyó-túra képei
Elsősorban Jevicának és Gyuszinak köszönjük a helyszín, az étkezés, a programok megszervezését, Gyuszi bácsinak a before party bázisát és a finom borokat, Tivadarnak a finom vaddisznópörköltet, H.Gábor-éknak a paprikáskrumplit, Fairy-nek a játék lebonyolítását, Boyszának a napközbeni segítséget, a játékostársaknak a sok felajánlott támogatást/ajándékot és Mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult az eseményhez...
Megint egy jó társaság verődött össze, családias hangulat volt. Remélem Mindenki jól érezte magát a 3 (1, 2) napon és találkozunk legközelebb is!
Péntek és szombati képeink, illetve a vasárnapi Szársomlyó-túra képei
Na most már így három írásbeli után nemsokára elkezdem feltölteni a fotóimat amiket ott kattogtattam. Sylverraték ládája Horvátországban nagyon tetszett, tele volt medvehagymával a környék :)). Minden rendben van a láda környékén.
Alig várom már a következő DDRKT-t, habár az csak decemberben lesz, de az már picit közelebb Pesthez :).
Alig várom már a következő DDRKT-t, habár az csak decemberben lesz, de az már picit közelebb Pesthez :).
A miénk, már Sylverrat levelére is jeleztem, hogy valszeg a miénk, de mostanra bebizonyosodott. Fekete darab és ha jól emléxem Arkan felirat van rajta. Vagy valami olyasmi :)
Előzmény: Bogee (#141)
Az lehet a baj, hogy egy ilyen eseményre érkezik egy csomó autó és egy csomó ember. Csak nagyon kevés autó-ember párról ismerem a konkrét összetartozási viszonyokat. Többnyire azt tapasztalom - és talán ezzel más is így van -, hogy az utcán áll egy csomó autó, bent és a terepen pedig nyüzsög egy csomó ember. Mivel nem jegyzeteltem hajnaltól az érkezőket, autókat, létszámokat, így arról se lehetett statisztikám, hogy ki az, aki esetleg tömegközlekedve érkezett, netán magára maradt, mert hazaindult az az autó, ami odafelé hozta őt. Senkitől nem várható el, hogy ezt követni próbálja. Ha nem teszed fel a kérdést, akkor nyilván mindenki arra gondol, hogy Sinus ott álldogál és várja XY-t, akivel majd perceken belül elindul ládázni, hazafelé, akárhova.
A megoldás tényleg az, hogy szólj. Vagy a szervezőknek, vagy az éppen autójukhoz közelítőknek.
A megoldás tényleg az, hogy szólj. Vagy a szervezőknek, vagy az éppen autójukhoz közelítőknek.
Házigazda
Előzmény: sinus90 (#150)
Most előre le volt beszélve az oda-vissza fuvar Magpet-tel.
Máskor én is körbe kérdezősködök, vagy megkérem a rendezőket, hogy szóljanak be a hangosba (ha van).
Eddig mindig akadt fuvar.
Egyébként nálunk hazafelé bőven elfértél volna.
Összesen 6-an voltunk a kocsiban.
A fürdőt választottuk, s utána visszatértünk Kisharsányba vacsorázni Jevica-ékkal.
Máskor én is körbe kérdezősködök, vagy megkérem a rendezőket, hogy szóljanak be a hangosba (ha van).
Eddig mindig akadt fuvar.
Egyébként nálunk hazafelé bőven elfértél volna.
Összesen 6-an voltunk a kocsiban.
A fürdőt választottuk, s utána visszatértünk Kisharsányba vacsorázni Jevica-ékkal.
Mondok egy jó ötletet. Legközelebb szólj Sylverratnak, hogy mondja be, hogy van-e olyan aki el tudna vinni. Ilyen egyszerű :)
Akik szombaton bármely irányba hazafelé tartottak, kiestek.
Ahol már négyen vannak a kocsiban, esetleg gyereküléssel dúsítva, azok szintén. Nem olyan sokan lehettek akik elmentek fürödni, vagy ládázni és vissza is tértek Kisharsányba. És persze negyedikként esetleg befértem volna hozzájuk. Álltam volna az ajtóba és sorba kérdeztem volna meg a kifelé haladókat és sorba mondtak volna nemet, vagy estek volna gondba, mert hiába szerettek volna, de nem tudtak magukkal vinni?
Azok közül, akik eddig segítettek - Sopronban, Patcán, nyuszi ládánál - senki nem volt ott. Igaz őket nem kellett kérnem, Ők maguktól ajánlották föl!
Nagyharsányba volt aki átgurult velem az eredményhirdetés előtt, egy GC és egy GG ládáért, de utána hazafelé mentek.
A DDRKT az eredményhirdetéssel számomra véget ért. De idegenek jóvoltából még 3 szép napot ott töltöttem és lett 15 ilyen-olyan ládamegtalálásom. Büszke vagyok magamra, a 63 évemmel megcsináltam!
Legközelebb sem fogom végig kérdezni a társaságot: mivel vagy, hová mész, elvinnél-e? De aki tud és akar segíteni, és megkérdez, biztosan el fogom fogadni.
Ahol már négyen vannak a kocsiban, esetleg gyereküléssel dúsítva, azok szintén. Nem olyan sokan lehettek akik elmentek fürödni, vagy ládázni és vissza is tértek Kisharsányba. És persze negyedikként esetleg befértem volna hozzájuk. Álltam volna az ajtóba és sorba kérdeztem volna meg a kifelé haladókat és sorba mondtak volna nemet, vagy estek volna gondba, mert hiába szerettek volna, de nem tudtak magukkal vinni?
Azok közül, akik eddig segítettek - Sopronban, Patcán, nyuszi ládánál - senki nem volt ott. Igaz őket nem kellett kérnem, Ők maguktól ajánlották föl!
Nagyharsányba volt aki átgurult velem az eredményhirdetés előtt, egy GC és egy GG ládáért, de utána hazafelé mentek.
A DDRKT az eredményhirdetéssel számomra véget ért. De idegenek jóvoltából még 3 szép napot ott töltöttem és lett 15 ilyen-olyan ládamegtalálásom. Büszke vagyok magamra, a 63 évemmel megcsináltam!
Legközelebb sem fogom végig kérdezni a társaságot: mivel vagy, hová mész, elvinnél-e? De aki tud és akar segíteni, és megkérdez, biztosan el fogom fogadni.
Előzmény: Yoss (#149)
Kérni kell és adatik. Mi örömmel vittük el Boyszát haza, mikor kiderült, hogy ott lakik ahova menni szeretnénk. Ha te nem kérdezel, akkor hogy? A többiek kérdezzék végig a társaságot, hogy nincs-e valaki, akit el lehetne vinni? Kicsit proaktívabban kell hozzálátni és sikerülni fog :)
Hogy ma divatos kifejezéssel éljek ;D
Hogy ma divatos kifejezéssel éljek ;D
Előzmény: sinus90 (#145)
Húúú, nagyon jó volt ez a találkozó! Legfontosabb élményeink röviden:
* finomságok a Before-party-n & alászállás a pincébe egy kis idegenvezetett borkóstolásra
* meglepi Luca köszöntés "újrahasznosítható" tortával, aranyos macival (köszi BOPE csapat, Bogee & SylverRat)
* kellemes versenyzés ezen a kedves vidéken
* fődíj megnyerés
* Ládázás, különösen a Megbékélés Kápolna.
* Ejtőzés a siklósi fürdőben
* stb. felsorolni is nehéz lenne... :-)
Köszönjük a szervezést Bogee-nak, SylverRat-nek, Jevicának és Gyuszinak, a versenyt Fairy-nek, és hatalmas köszi Jevicáéknak a vendéglátásért!
A találkozón készült képeink: [link]
* finomságok a Before-party-n & alászállás a pincébe egy kis idegenvezetett borkóstolásra
* meglepi Luca köszöntés "újrahasznosítható" tortával, aranyos macival (köszi BOPE csapat, Bogee & SylverRat)
* kellemes versenyzés ezen a kedves vidéken
* fődíj megnyerés
* Ládázás, különösen a Megbékélés Kápolna.
* Ejtőzés a siklósi fürdőben
* stb. felsorolni is nehéz lenne... :-)
Köszönjük a szervezést Bogee-nak, SylverRat-nek, Jevicának és Gyuszinak, a versenyt Fairy-nek, és hatalmas köszi Jevicáéknak a vendéglátásért!
A találkozón készült képeink: [link]
Szerintem ez a társaság van annyira jó fej, hogy egy ilyen kérdést senki sem tekintene csimpaszkodásnak. Nyilván mindenki első helyen a saját eltervezett programjával foglalkozik (bővel elég azt átlátni, hogy ki mikor merre, saját család cimborák hova szaladgálnak, ki megy ládázni és ki a fürdőbe, stb.), de ez nem zárja ki azt, hogy itt vagy ott Neked is van hely. Legközelebb kérdezz bátran, én ezt javaslom!
Házigazda
Előzmény: sinus90 (#145)
Most értem haza. Jó rendezvény volt, köszönet a szervezőknek. Egy csomó ládát megtaláltam, majd bejelentgetem őket.
Miután nem az a tipus vagyok, aki másokra csimpaszkodik és egyetlen lehettem aki alatt nem volt autó, az eredményhirdetés után magamra maradtam. Nem tudtam ki merre, hova megy, s nem is ajánlotta fel senki, hogy a kocsijában lenne hely és elvinnének magukkal ide vagy oda, meg vissza is hoznának. Legközelebb sem fogom a társaságot végig kérdezni, hátha megszán valaki s magával visz. A helyzetet most is megoldottam.
Majd írok blogot, aki kíváncsi rám elolvashatja.
Miután nem az a tipus vagyok, aki másokra csimpaszkodik és egyetlen lehettem aki alatt nem volt autó, az eredményhirdetés után magamra maradtam. Nem tudtam ki merre, hova megy, s nem is ajánlotta fel senki, hogy a kocsijában lenne hely és elvinnének magukkal ide vagy oda, meg vissza is hoznának. Legközelebb sem fogom a társaságot végig kérdezni, hátha megszán valaki s magával visz. A helyzetet most is megoldottam.
Majd írok blogot, aki kíváncsi rám elolvashatja.
Ezt majd még meglátjuk. Sajnos a mostani előrejelzés szerint zivatar várható azon a hétvégén. Illetve BoPe-ék sem biztos h a Bogival ilyen kalandos túrára akarnak még menni. :)
Előzmény: feri60 (#143)
Szombaton rendrakás közben találtunk egy túrabotot a bázis helyszínén. Akinek hiányzik, nálam jelentkezhet.
Moderátor
Valóban remek volt, csodás és fantasztikus :). Az időjárás minden szélsőséges megoldását átélhettük a hétvégén - kivéve mondjuk a hóval kapcsolatosakat, de lehet, hogy abban is lett volna részünk, ha kivárjuk az éjszakát a Szársomlyó tetején :).
Nagyon-nagyon köszönjük (azt hiszem, mondhatom a csapat többi tagja nevében is, akik úgyse fórumoznak sose :)) mindannyiotoknak a szervezést, a lebonyolítást, de különösen ezt a fantasztikus vendégszeretetet - a vasárnapi after-afterparty Jevica-Gyusziéknál a harmadik napos paprikáskrumplival, gulyással és a házi savanyúval... Tulajdonképpen egyértelműen tökéletesen patent volt az egész hétvége.
Köszönjük szépen! (a legvidámabb barakk :) - reprocesszor szerint, de igaza van)
Nagyon-nagyon köszönjük (azt hiszem, mondhatom a csapat többi tagja nevében is, akik úgyse fórumoznak sose :)) mindannyiotoknak a szervezést, a lebonyolítást, de különösen ezt a fantasztikus vendégszeretetet - a vasárnapi after-afterparty Jevica-Gyusziéknál a harmadik napos paprikáskrumplival, gulyással és a házi savanyúval... Tulajdonképpen egyértelműen tökéletesen patent volt az egész hétvége.
Köszönjük szépen! (a legvidámabb barakk :) - reprocesszor szerint, de igaza van)
Az volt a gáz, hogy rosszfelé indultunk. Mikor jöttünk lefelé, már nem volt több pont a környéken sem, ahhoz meg mégiscsak nagy lelkierő kellett volna, hogy a bázisról még elinduljunk az ellenkező irányba is :) Pedig meg lehetett volna még az "empiriokriticizmus" is :D
Előzmény: magpet (#137)
Nagyon jot mentunk, rengeteg betuvel! Nekem egyetlen bajom az volt, hogy tulajdonnevet nem fogadtak el, pedig ha meg egy-ket pontot bevallalunk, osszejott volna a Joszif Visszarionovics Dzsugasvili megfejtes. :)
Házigazda
Előzmény: Yoss (#136)
Szerintem is nagyon jó volt. Csak kár hogy -szerintem- kevesen voltunk. De a többi is jó volt. Nekem eddig mindegyik nagyon tetszett. Különben nem járnék vissza. Nehéz megállapítani, hogy melyik volt a LEGjobb :)
Ugyan máá, mi az az 50m? Az hogy a kölköket küldjük vissza, amíg mi borozunk, az meg a Te érdemed. Nekem eszembe sem jutott. Annyira röhejes volt, hogy megvan a szó, hogy föl sem fogtam, hogy már mehetünk is vissza. Mellesleg azt a jó kis bort meg sem köszöntem. Szóval neked köszi a bort, és a SZERVEZŐKNEK meg HATALMAS KÖSZÖNET az egészért! Szerintünk is ez volt eddig a legjobb, de azt hiszem Patcán is ezt írtam. Meddig lehet ezt még fokozni? Egyetlen egy dolgot sérelmezek, hogy vasárnapra nem volt elintézve a jó idő.
Előzmény: H.Gábor (#126)
Délelőtt hosszan, személyesen beszélgettünk magpettel. Láttam némi apró zavarodottságot a szemében, de azt hittem, egyszerűen csak fáradt. Most már teljesen világos minden :))))
Előzmény: H.Gábor (#128)
Én még tartozok 2 rugóval. Pénteken nem volt nálam, szombaton meg elfelejtettem odaadni, elnézést. Legközelebb rendezzük.
Előzmény: Jevica-Gyuszi (#127)
Örök hálám a paprikás krumpliért. A Peti nevében is, aki tegnap estig nem evett semmi mást. A este az utolsó szalonnabőrkéig elpusztítottuk az összeset. :)
É
É
Előzmény: H.Gábor (#126)
Szerintünk ez volt az eddigi legjobban sikerült ddrkt, itt éreztük legjobban magunkat, ezt a gyerekek nevében is kijelenthetem. És ezt nem az eredmény miatt mondom! Hanemazémert :Ötletes, szellemes játék, szép séta a zöldellő ültetvények között, kultúrpince, borospince, borozó, borozó terasz, vörös, fehér, rozé, citromos sör, pálinka, vadmalacállat bográcsban, szenzációs paprikás krumpli, fenomenális tejfeles ubi saláta, hatalmas füves játszótér, nagyon vicces sztori túristák-helyi rendőrség konstellációban, helyi újgazdagok privát barlangja, Kövecses csajok a fiúknak, még egy gyerek a versenyre meg Fairy, Évi, Gyuszi, Balázs, Bogi, Tercsi, Fercsi, Kata, Klára s valahány név a naptárba...
És mindezek mellé még jó brigád is gyűlt össze mind pénteken, mind szombaton. Köszönjük szépen a lehetőséget, most hétvégén is mennénk.
A verseny elsőségét, átadom a Bolyak csapatnak, hisz végig együtt mentünk, a 'kupec'-et pedig ők találták ki, így őket illeti a dicsőség.
És mindezek mellé még jó brigád is gyűlt össze mind pénteken, mind szombaton. Köszönjük szépen a lehetőséget, most hétvégén is mennénk.
A verseny elsőségét, átadom a Bolyak csapatnak, hisz végig együtt mentünk, a 'kupec'-et pedig ők találták ki, így őket illeti a dicsőség.