Az eredeti hír itt.
Peti!
De most komolyan nehogy ne tudj már mindenkinek a kedvére tenni. ;-)
Eddig azt hittem, hogy ennyi szervezői rutinnal a hátad mögött pikk-pakk és most belátom, hogy Te is csak emberből vagy! :-P
Viszont az elnézéskérésed jólesik és elfogadom. :-)))))))
Mi lenne, ha minden hétvégére szerveznél egy versenyt és mindenki akkor megy, amikor ráér, csak Te lennél a biztos pont. :-D
De most komolyan nehogy ne tudj már mindenkinek a kedvére tenni. ;-)
Eddig azt hittem, hogy ennyi szervezői rutinnal a hátad mögött pikk-pakk és most belátom, hogy Te is csak emberből vagy! :-P
Viszont az elnézéskérésed jólesik és elfogadom. :-)))))))
Mi lenne, ha minden hétvégére szerveznél egy versenyt és mindenki akkor megy, amikor ráér, csak Te lennél a biztos pont. :-D
Előzmény: magpet (#258)
Azt már tapasztaltuk, hogy tök mindegy mikor van verseny Sarudon, úgyis belepusztulunk a melegbe.
Előzmény: SylverRat (#260)
Tényleg nem izélgetés volt! Nem volt szándékomban ilyen.
Csupán a nyár miatt sajnáltam, hogy megeshet nem tudok rá elmenni.
Ennél már csak a nyár közepén levő esküvők a jobbak, amire nem lehet azt mondani, hogy bocs, de nem jó az időpont :)
De még az is lehet, hogy ha úgy alakul, akkor megjelenek rajt :)
Csupán a nyár miatt sajnáltam, hogy megeshet nem tudok rá elmenni.
Ennél már csak a nyár közepén levő esküvők a jobbak, amire nem lehet azt mondani, hogy bocs, de nem jó az időpont :)
De még az is lehet, hogy ha úgy alakul, akkor megjelenek rajt :)
Ne szívd ennyire mellre, nem ellened irányuló támadás volt, nincs semmi gond az időponttal (kivéve, hogy b@szott meleg lesz... :-) ), inkább a munkahelyemmel... de az első lépéseket már megtettem a hétvége felszabadítása érdekében, ha nem kell ügyelnem, van még remény, hogy a főnök is rábólint arra a szabadnapra... :-)
Moderátor
Előzmény: magpet (#259)
Hajrá! Üss össze egy versenyt szeptemberre, én szívesen indulnék! A sarudi kontaktot adom, szinte konyhakész a dolog! :)
Viszont készülj fel jóelőre a magyarázattal a "jajj, miért pont szeptember eleje, amikor iskolakezdés van, meg az eső is eshet..." felvetésekkel kapcsolatban! :)
Viszont készülj fel jóelőre a magyarázattal a "jajj, miért pont szeptember eleje, amikor iskolakezdés van, meg az eső is eshet..." felvetésekkel kapcsolatban! :)
Házigazda
Előzmény: Bacu (#256)
Mindenkitől őszintén elnézést kérek, akinek nem jó az időpont. Hetek óta szenvedünk az alkalmas hétvége kitalálásával. Tekintetbe kellett venni a bázis foglaltságát, a GC és a GPSGames részéről ténykedő szervezők időbeosztását, valamint egyéb eseményeket, amik érinthetik a potenciális résztvevőket. Mindehhez "könnyítésként" jött, hogy a GC és a GG között (nyilván az ottani Flóra-project erőforrásokat emésztő mivolta miatt) nem volt túl fürge az információáramlás. Mire a körök bezárultak, ez a hétvége maradt.
Sajnos nem létezik az az időpont, ami mindenkinek jó. Pontosan tudtam, hogy az időpont kihirdetése után kicsit le leszek b*szva, hogy jajj, miért pont akkor. Nem részletezem, hogy hány ember programját hányszor variáltuk át, mennyi telefonálgatás és egyéb variálás volt. Még egyszer elnézést.
Sajnos nem létezik az az időpont, ami mindenkinek jó. Pontosan tudtam, hogy az időpont kihirdetése után kicsit le leszek b*szva, hogy jajj, miért pont akkor. Nem részletezem, hogy hány ember programját hányszor variáltuk át, mennyi telefonálgatás és egyéb variálás volt. Még egyszer elnézést.
Házigazda
nyár közepén nehézkes a szabadság, mert én majd csak aug végén vehetem ki az enyémet... nagyon nem örülök neki. :-( így lehet, hogy ez nekünk kimarad. :-(((
Moderátor
Előzmény: magpet (#255)
Nem értem miért mindig nyáron vannak ezek a versenyek, amikor mindenki szerteszét van... :(
Annyira jó volt régen a nyár végi, kora őszi szeptemberi időpont... Régi szép gánti verseny! :) Aztán lehet csak én vagyok ilyen komplikált... de egy őszi időpontot mindig jobban favorizáltam volna.
A közös rendezéshez pedig gratula! Kulisz ötlete volt? :D
Annyira jó volt régen a nyár végi, kora őszi szeptemberi időpont... Régi szép gánti verseny! :) Aztán lehet csak én vagyok ilyen komplikált... de egy őszi időpontot mindig jobban favorizáltam volna.
A közös rendezéshez pedig gratula! Kulisz ötlete volt? :D
Előzmény: magpet (#255)
Kedves Mindenki! Előzetesen itt szólok, de hamarosan lesz igazi hír is. Hosszas időpont-egyeztetések (bázis, MGKE, GPSGames) megszületett a sarudi verseny időpontja. Ezúttal igazi nyári verseny lesz, július 21-22-én várunk mindenkit szeretettel Sarudon.
Az esemény egyik érdekessége, hogy ez lesz az első közös MGKE-GPSGames rendezvény, de ez még nem minden! Kövessétek a fejleményeket, lesz program bőven!
Az esemény egyik érdekessége, hogy ez lesz az első közös MGKE-GPSGames rendezvény, de ez még nem minden! Kövessétek a fejleményeket, lesz program bőven!
Házigazda
szóval szervezzek rá a gg rendezvényre egy saját programot? O_o (btw, ezt itthon is megtehetem, ehhez nem is kell 400km-t utazni...)
nem félsz a konkurenciától? :-D
nem félsz a konkurenciától? :-D
Moderátor
Előzmény: magpet (#252)
Egy halom DDRKT van mögötted, majd szépen szervezel magadnak ilyen meggysörös versenyszámot. Ha jól gondolom, pohár kell hozzá, meg meggysör. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#250)
Már önmagában a kérdés feltevése is bántó. Hogy gondolhatod, hogy nem érdekel bennünket ilyesmi? :)
Előzmény: magpet (#237)
igen, ha kisgyermekes apukáknak vmi fedett helyen tartott meggysörivós versenyszám is lesz... :o)
Moderátor
Ezen a kérdésen most jól megsértődtem! :-P ;-)
De nem annyira, hogy ne válaszoljak: IGEEEENNNN!!! :-D
De nem annyira, hogy ne válaszoljak: IGEEEENNNN!!! :-D
Az emlékezetes első sarudi verseny után a múlt évben kihagytam, de az idén bepótolom. Ott leszek!
Feltennék egy elméleti kérdést: volna-e igény idén augusztusban egy sarudi versenyre? A nagyon előzetes tervekben egy GC/GG közös hétvége szerepel, több különféle műsorszámmal (gyalog, bringával, kajakkal-kenuval), és mindenféle kiegészítő programokkal. Nos?
Házigazda
Erdeklodhettel volna hangosabban is, akkor talan nem felejtem el kitenni. :)
Gepemen megvan, amint a kozelebe jutok, kozzeteszem. Elnezest mindenkitol!
Gepemen megvan, amint a kozelebe jutok, kozzeteszem. Elnezest mindenkitol!
Házigazda
Előzmény: lelcache (#233)
Csak nagyon halkan érdeklődnék versenyeredményekről. Kikerültek már valahová?
Hoppá, most nézem hogy a rendezvényen fotózott képeimre mutató link nem működik. Ez talán jobb lesz:
[link]
[link]
Beporoztuk a barackvirágot, hogy estére termőre forduljon! :-P
De úgy tűnik másnak is föltűnt a három szegény eltévedt kesser, akik a pályát messze elhagyva bolyong a nádasban! :-))))
Tényleg ideje lenne megtanulni a kütyühasználatot rendesen! ;-)
De úgy tűnik másnak is föltűnt a három szegény eltévedt kesser, akik a pályát messze elhagyva bolyong a nádasban! :-))))
Tényleg ideje lenne megtanulni a kütyühasználatot rendesen! ;-)
Előzmény: BaliaGy (#226)
Szerintem eltévedtek, mert elázott a papírtérképük. Olyan szomorúan merednek maguk elé... :)
Házigazda
Előzmény: BaliaGy (#226)
Eddigi GPS-es versenyeink közül ez tetszett a legjobban, a délelőtt folyamán családi kategóriában teljesítettük a hajós túrát, majd a családi gyalogos túrát is, ahol 2. helyezettek lettünk.
Mivel rengeteg időnk maradt délután letekertük a kerékpáros túrát is. A sorsoláson egy szép hátizsákkal lettünk gazdagabbak.
Köszönjük, hogy itt lehettünk!
Mivel rengeteg időnk maradt délután letekertük a kerékpáros túrát is. A sorsoláson egy szép hátizsákkal lettünk gazdagabbak.
Köszönjük, hogy itt lehettünk!
Idézet
Smarty kamerát majd veszünk, ha nagyon akciós lesz. :)
Már az. :)
Házigazda
Előzmény: KariKata (#219)
Köszönjük szépen a verseny szervezését, nagyon jól éreztük magunkat. 3 és fél napot töltöttünk el a Tisza-tónál, gyalogoltunk sokat, kerékpároztunk, kenuztunk, utaztunk motoros és sima ladikkal. A hajós kategóriában való részvéltől kicsit tartottam , annak ellenére, hogy már sokszor eveztem/eveztünk, de vizes lenni nagyon nem szeretek. A nádasban, sulymon és a körül evezés, keresés nagyon jó volt, ezen kívül még a gyalogos kategóriában indultunk. A másnapi kenutúra is nagyon jó volt. A sorsoláson nyert facoinoknak is nagyon örültem.
Tetszik a videó.
Mi is köszönjük, hogy ott lehettünk eme remek eseményen. És köszönjük a kisorsolt idapt töltőt is. Smarty kamerát majd veszünk, ha nagyon akciós lesz. :)
Mi is köszönjük, hogy ott lehettünk eme remek eseményen. És köszönjük a kisorsolt idapt töltőt is. Smarty kamerát majd veszünk, ha nagyon akciós lesz. :)
Előzmény: SylverRat (#195)
Köszönjük a kiváló szervezést, először voltunk GG-s versenyen, de nem utoljára :) Ilyen még nem volt, hogy két számban is indultunk! Baliagy már az elején szeretett volna hajóba küldeni minket Cilával, de keményen ellenálltunk....Jobb nekünk 2 lábbal a talajon. Mikor azonban a gyalogos túrából korán visszaértünk, már nem kellett sokat noszogatni. Gondoltuk a hátra levő időben kipróbáljuk a kenut, még úgysem volt ilyenhez szerencsém. Kicsit tartottam tőle, mert még nem eveztem soha. Kaptunk egy versenylapot, és neki indultunk lesz ami lesz...Az előírt 10 pont begyűjtésében nem reménykedtünk. Az első 4-5 percben sokat bénáztunk, de a reméltnél hamarabb belejöttünk :) Az első pont begyűjtése után megjött az étvágy és elhatároztuk, hogy addig gyűjtünk, hogy a befutást le ne késsük. Hát olyan jól sikerült lapátolni, hogy mind a 10-et megtaláltuk és bő fél órával előbb, és az első mennydörgés után beértünk:) Köszönjük Baliagynak az agitálást, kár lett volna kihagyni a vizes túrát:)Közben találkoztunk a sárkányhajóval, meg néhány motorcsónakossal, akik kicsit megbillegtettek :) Az ajándéksorsoláson nyertem 15 facoint, amiket majd szeretnék elindítani. Jól éreztük magunkat és ha lesz következő, igyekszünk ott lenni!
Koszonjuk, nagyon jok!
A szervezest szivesen, a manok neveben is! :)
A szervezest szivesen, a manok neveben is! :)
Házigazda
Előzmény: Gubirobi (#215)
Küldtem pár képet!
Köszönjük a szervezést (a szorgos manóidnak majd tolmácsolod:)!
Köszönjük a szervezést (a szorgos manóidnak majd tolmácsolod:)!
Előzmény: magpet (#212)