Az eredeti hír itt.
Köszönjük, hogy eljöttél és köszönöm mindenkinek, aki velünk töltötte ezt a gyönyörű napot. A teljes létszám végül több, mint 70 fő volt, köszönet Schaf-nak Elvisért (még maradt, úgyhogy még fogtok vele találkozni :) ), magpetnek a kis sárgákért, használtuk őket, köszönet a helyi Kakukk fogadónak a finom kajáért...
...most úgy érzem magam, mint egy Oscar átadáson :)
A képeket hamarosan feltöltjük a picasába, linkek majd a GEObolt fórumában!
Szép estét, jó pihenést mindenkinek!
...most úgy érzem magam, mint egy Oscar átadáson :)
A képeket hamarosan feltöltjük a picasába, linkek majd a GEObolt fórumában!
Szép estét, jó pihenést mindenkinek!
Előzmény: BaliaGy (#16)
Jol ereztem magam, koszonom a szervezest es az Elvis babat :)
Megint jo volt egyutt lenni.
A kornyek is nagyon szep, ide meg vissza kell jonnom.
Megint jo volt egyutt lenni.
A kornyek is nagyon szep, ide meg vissza kell jonnom.
"...Szombat hajnalban délen és keleten változóan felhős időre számíthatunk, míg az az ország északi, északnyugati felében derült égre tekinthetünk majd fel. A szélcsendes területeken pára-illetve ködfoltok keletkezhetnek. Gyenge, északkeleten mérsékelt lesz a szél -2 és +5°C közé süllyed a hőmérséklet, északnyugaton lesz a hidegebb. Napközben keleten gyakran lesz erősen felhős az ég, csak kevés napsütésre számíthatunk. Főként délután kisebb eső is kialakulhat. Máshol az időnkénti felhősödés mellett több órára kisüt a Nap. Gyenge marad a légmozgás, 9 és 13°C közé melegszik a levegő..."
Azt hiszem elkezdem bepakolni Elviséket....
Azt hiszem elkezdem bepakolni Elviséket....
Szerintem, tudod, hogy megyek :) Attól függetlenül, hogy nem jelentkeztem előre :)
Ha zavar, kikapcsoljuk a VIP státuszodat az oldalon. Most az van beállítva, hogy a kiemelt júzerek hozzászólásai a nyomaték kedvéért időnként több példányban jelenjenek meg. :)
Házigazda
Előzmény: Schaf (#11)
Hali!
Eddig 12 csapat, azaz 39 ember jelentkezett az előregisztrációs űrlapon, kérlek, hogy akik jönni szeretnének, segítsenek annyival a szakácsokon (és rajtunk), hogy jelzik a rendezvény honlapján a szándékukat :) Úgy látszik az időjárás kedvező lesz, akárcsak a tavaly, október 23-i rendezvényünkön Rácalmáson, ami számomra már több, mint csoda. Remélem nem kiabálom el :)
Várunk Titeket!
Üdv,
Laci
Eddig 12 csapat, azaz 39 ember jelentkezett az előregisztrációs űrlapon, kérlek, hogy akik jönni szeretnének, segítsenek annyival a szakácsokon (és rajtunk), hogy jelzik a rendezvény honlapján a szándékukat :) Úgy látszik az időjárás kedvező lesz, akárcsak a tavaly, október 23-i rendezvényünkön Rácalmáson, ami számomra már több, mint csoda. Remélem nem kiabálom el :)
Várunk Titeket!
Üdv,
Laci
Hali! Látom alakulgat a csapat, jó látni, hogy régi ismerősökkel is sikerül újra összefutni :) Nemsokára kint lesz a honlapon a várható ebéd is, a helyi étteremmel folyamatban van az egyeztetés egy "geomenüről" (ami nem a szokásos gulyásleves lesz :) ).
Üdv, legyetek jók! :) L.
Üdv, legyetek jók! :) L.
Köszi! Épp az előbb jutottál eszembe (miközben szakadó esőben rohantam haza), hogy bepakolom majd a kisvirágos gumicsizmám. :)
Előzmény: BaliaGy (#5)
Szia! Ha szokás szerint nem jön közbe semmi, akkor én tervezem a részvételt. Pláne ha befogadsz a kocsidba :)
Előzmény: BaliaGy (#1)
A veszprémi geokesser topicban tett felajánlásom helyes megfejtés esetén értelem szerűen él. :))
Úgy tervezem, hogy mennék, a kocsiban még van szabad hely (2), aki velem tartana, keressen meg. A hátsó ülésen egy lánygyermek lesz ülésben, így nem egymás melletti helyek szabadok :)