Az eredeti hír itt.
Így van. A letöltéskor a pont nevéhez a GG1234-et kell kiválasztani, mert ez elé írja be a rendszer az "OX"-et, ami alapján a GPS új ikont ad a pontnak.
Egyébként egy GGPX-pontnak két neve van:
-pontnév: ez lesz a pont neve a MapSource alatt, és a GGPX-et nem olvasó készülékeken.
-cache név: ez már egAz itt szereplő név a cache neveként jelenik meg, csak a GGPX-képes készülékeken és a BaseCamp-ben.
A lényeg: ha GGPX-képes készüléken a GG1234 pontnév-sablont választod, akkor nem maradsz le semmiről, mert ez a verzió csak a pontnevet befolyásolja, a cache név alatt változatlanul megjelenik a cache/játék szép hosszú igazi neve.
Egyébként egy GGPX-pontnak két neve van:
-pontnév: ez lesz a pont neve a MapSource alatt, és a GGPX-et nem olvasó készülékeken.
-cache név: ez már egAz itt szereplő név a cache neveként jelenik meg, csak a GGPX-képes készülékeken és a BaseCamp-ben.
A lényeg: ha GGPX-képes készüléken a GG1234 pontnév-sablont választod, akkor nem maradsz le semmiről, mert ez a verzió csak a pontnevet befolyásolja, a cache név alatt változatlanul megjelenik a cache/játék szép hosszú igazi neve.
Házigazda
Előzmény: Vucsi (#35)
Akkor ezek szerint ezért nem jelennek meg az új ikonok, ha a láda nevét kérjük a pontok elnevezésénél?
Előzmény: yano6ard (#34)
Az OX az opencaching "előtagja", ha ezt látják az újabb firmware-ek, ebből tudják, hogy OX ikonnal kell megjeleníteni a játékot.
Mivel a GG-s játékok még nem haladták meg 9999-es sorszámot és itt nincsenek "kötőjel akármi" jelölések, így nem veszik el információ a ládakódból, csak meg kell szokni, hogy a GG előtt még egy OX is biggyeszkedik.
Szerintem.
Mivel a GG-s játékok még nem haladták meg 9999-es sorszámot és itt nincsenek "kötőjel akármi" jelölések, így nem veszik el információ a ládakódból, csak meg kell szokni, hogy a GG előtt még egy OX is biggyeszkedik.
Szerintem.
Előzmény: Vucsi (#33)
Hehe
Ezért nem működött nálam az új ikonkészlet(O550)
GG1234 - Játék neve így már müködik :)
Ezért nem működött nálam az új ikonkészlet(O550)
GG1234 - Játék neve így már müködik :)
Előzmény: Vucsi (#28)
Azt vettem észre, hogy Dakotán csak akkor jelennek meg az új ikonok, ha a pontok elnevezésénél a "GG1234 - Játék neve" vagy "GG1234" formátumot választom. Ha a "Játék neve - GG1234" vagy "Játék neve" formátumot választom, akkor a régi ikonok jelennek meg. Első esetben az is feltűnt, hogy a kód elejére "OX" betűk kerülnek. Pl: OXGG1779
Más készülékeken is jelentkezik ez?
Más készülékeken is jelentkezik ez?
Enyém még fejen állva sem működik.
Ma megint próbálkoztam vele.
Elég is volt belőle.
Ma megint próbálkoztam vele.
Elég is volt belőle.
450-en 5.20-as firmware-rel szépen, új ikonokkal jelennek meg a játékok. Az 550 elég közeli rokon - szerintem.
Előzmény: magpet (#23)
Nálam nem működik az új ikonkészlet.
Automatikusban az eddigi ikonokat használja, opencaching-re átalítva az összes láda új ikonnal jelenik meg.
FW 5.20
Filéket chrome, és explolerrel is letöltöttem a filéket, és próbálkoztam velük.
Automatikusban az eddigi ikonokat használja, opencaching-re átalítva az összes láda új ikonnal jelenik meg.
FW 5.20
Filéket chrome, és explolerrel is letöltöttem a filéket, és próbálkoztam velük.
Sajna az oregon x00 már több frissítési körből is kimaradt. Nem tudom hogy a coloradóval együtt végleg leírták, vagy még időnként frissítik majd.
Moderátor
Előzmény: Vucsi (#20)
Az biztos, hogy nem a magyar viszonyokra kalkulálják a készülék csere-bere ütemezését. Enyhítő körülmény, hogy valószínűleg az ország létezéséről is csak azért tudnak, mert van egy ilyen nyelvű gtt a fiókban...
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#18)
Igen, itt az ideje lecserélni az öreg elavult vasakat!
Colorádókat, oregonokat, dakotákat. Ezeket már nem frissítik. Tessék újat vásárolni!
Hogy gebedne meg a garmin!
Colorádókat, oregonokat, dakotákat. Ezeket már nem frissítik. Tessék újat vásárolni!
Hogy gebedne meg a garmin!
Moderátor
Előzmény: Vucsi (#17)
Igen, ujra le kell toltened. A hir keletkezese elott par perccel lett vegleges a dolog, onnantol van benne a letoltott file-ban az a valtozas, amitol a keszulek szet tudja valasztani a dolgokat.
Házigazda
Előzmény: gonczi (#12)
ha ezt előbb olWAASom el. tegnap jól jött volna. Na sebaj, így is volt pár találat.
újra kell tölteni hozzá a pontokat? (gondolom)
mert a régiek ugyan úgy, egyforma ikonokkal jelennek meg, bár a beállítás automatikus.
(montana 650 Software Version 3.60)
mert a régiek ugyan úgy, egyforma ikonokkal jelennek meg, bár a beállítás automatikus.
(montana 650 Software Version 3.60)
Előzmény: magpet (#1)
Szuper! :)
Azt mikor találják ki, hogy amit geoláda ikonnal veszek fel az útvonalpontok közé, azt geoládaként is kezelje? (Vagy túl sokat akarok? ;))
Azt mikor találják ki, hogy amit geoláda ikonnal veszek fel az útvonalpontok közé, azt geoládaként is kezelje? (Vagy túl sokat akarok? ;))
Ha a legujabb fw-ben nincs ilyen beallitas, akkor sajnos valoszinuleg nem tudja. Nincs keznel x00, nem tudom kiprobalni.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#8)
Jól látom hogy ez a dolog már nem működik az oregon x00 sorozaton?
Moderátor
Az ikonokat nem mi rajzoltuk, hanem a Garmin, és jól belecsinálta az új firmware-ekbe. Szg csak pár ügyesen elhelyezett karakterrel ráveszi a készüléket, hogy ezt húzza elő a klasszikus helyett. :)
Házigazda
Előzmény: Gábor75 (#6)
Működik! :-))
Frissitettem mindent és remekül sikerült. Kicsit lehetne élénkebb színe, vagy nagyobb mérete az ikonoknak, de a megkülönböztethetőség remekül teljesül így is.
Frissitettem mindent és remekül sikerült. Kicsit lehetne élénkebb színe, vagy nagyobb mérete az ikonoknak, de a megkülönböztethetőség remekül teljesül így is.
Most nincs kéznél Montana, de a legfrissebb firmware van rajta? Ez a dolog mostanában nőtt ki a készülékekben.
Házigazda
Előzmény: air (#4)
Az írásban említett menüpont (Beállítások/Geocaching/Megjelenés/Geoca che Style) a Montana-n nincs. :(
Nagyon szuper, már régóta vágytam egy ilyesmi megoldásra. Sokkal átláthatóbb lesz így a kijelző! Köszönet érte! :-)
Mindjárt ki is próbálom.
Mindjárt ki is próbálom.
Előzmény: magpet (#1)