Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2009-01-16 10:41:06
Lehetne mondjuk "Nem találtam meg" log. Ahol látod a jelszót de nem logolhatsz megtaláltamot. Mondjuk az okosok rögtön csinálnának másik login nevet és úgy nézelődnének. De talán mondjuk egy hónap elteltével már lehetne engedni az ilyen logokat.

Más: Jó volna ha a megtalálás után ne tűnjön el a jelszavam. Azaz ha hónapok múlva kéne egy koordináta akkor ne kelljen újra megkeresni.
Csuhás
Moderátor

Előzmény: Éva (#484)
2009-01-16 10:23:44
Sziasztok, már régebben is szerettem volna felvetni, ami ezeknél a fotós játékoknál most újult erővel előjött: nem lehetne valahogyan, akár bizonyos idő elteltével megjeleníthetővé tenni a feladatok megoldását? Olyasmire gondolok, hogy mondjuk csak bejelentkezett felhasználó láthassa, ha úgy érzi, hogy nem boldogul a feladattal és ha egyszer megnézte, már "megtaláltam"-ot ne fogadjon el a rendszer hozzá. Nagyon idegesítő tud lenni, hogy sokra sehogy sem jövök rá és mégis érdekelne a megoldás, illetve jó néhány játéknál tanulna is belőle az ember. 1-2 rejtőtől korábban megkérdeztem e-mailben, de ha folyamatosan ezt teszem, előbb-utóbb én leszek a gpsgames buta libája.-)


Új megtalálások

Bejelentkezés