Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2009-01-20 21:01:53
Minden játéknál lehetne pontozni.. az se rossz.. de most az jutott eszembe, hogy csinálsz 1-8 ig egy sorozatot.. 8. fórumába beírod: "folytassam? tegyél "plusz" jelet, elég volt "-" jelet:) nem túl tudományos.. de láthatóvá válna 1 nap alatt.. bár így egymást lepontoznák a sértődősek:) ha egy sima értékelés lenne minden játék mellett 1-5-ig, de csak átlag látszódna.. az is mutatna már valamit..

bocs, ez teljesen értelmetlen lett.. midnegy:)
zakany

Előzmény: Csuhás (#531)
2009-01-20 20:48:47
Játékok minősítése ügyében lehetne ötletelni. Nekem pl. most az jutott eszembe hogy egy megfejtésért kaphatnál egy pontot, amit azután a neked tetsző játékoknak adhatnál, akár meg tudod oldani akár nem. ( Esetleg az outdoor találat lehet két pontos )
Persze csak agyalok, mert valahol jó volna jutalmazni azokat a játékokat, amik esetleg csak néhány megtalálással bírnak, és a lista végére szorulnak pl SW sorozat miatt.
Csuhás
Moderátor

Előzmény: Szab (#529)
2009-01-20 20:16:15
Nekem a kakukktojás az például pont tetszett, de megértem azt is, ha valaki nem így van ezzel. A sokadik filmes kérdést viszont untam. De hát nem vagyunk egyformák, kinek ez, kinek az tetszik. Szóval kérem, hogy se te, se más ne hagyja abba emiatt a játékkészítést. Reméljük elfér az oldalon, legfeljebb nem kattint rá, akinek nem tetszik.

Valami különbség viszont mégis csak van a sokadik filmes vagy makrós játék és mondjuk a mostani GPS Sulis dolgozat vagy egy izgalmas fejtörő között. Ezt a különbséget lenne jó megfogni, hogy mit is értünk rajta, és kitalálni hogyan lehetne kiszűrni az egyiket a másiktól. A rejtőre bízzuk? Esetleg a megtalálók minősíthetnék a játékokat - akár megtalálás nélkül is?(Hiszen lehet, hogy nem boldogulok egy játék jelszavával, de mégiscsak nagyon jónak ítélem.) Ebből aztán készülhetne egy külön lap, amin szűrve lennének a játékok. Egyfajta közösségi moderáció lenne ez. Persze a moderáció nem a legjobb szó, hiszen nem akarom, hogy eltűnjön bármelyik játék is. Csak azt szeretném, hogy kapjanak valami megkülönböztetést(amire szűrni lehet) a sokak által színvonalasnak tartott játékok.
Szab

Előzmény: ID-24 (#521)
2009-01-20 19:05:20
Megint gondok vannak a szobai játékokkal!!!
Vannak, akik sokallják a sorozatokat, meg értelmesebb játékokat akarnak. Nagyon helyes!
Szerintem szükség van valamilyen szabályozásra. Most már láttuk milyen játékok születtek, milyen típusúak lehetnek érdekesek. Meg kell fogalmazni egy útmutatót, hogy ne kelljen utólag szégyenkezni a játék készítőjének.
Egy példa.
Most kezdtem el egy sorozatot a megyékben található számomra- furcsa nevű településekről. Nyilván nem tetszik mindenkinek, de nincs tiltva így meg akartam csinálni. Most már nincs kedvem megcsinálni a többi részt, mert attól tartok, hogy majd valamikor elkezditek kritizálni. Jobb lenne, ha előre tudnám mi az elfogadott, akkor lehet, hogy nem is vágnék bele.
Nem sértődésről van szó, nem azt akarom, hogy ujjongva dicsérjétek őket!!! Mindössze azt akarom előre tudni, hogy értelmes az, amit csinálok.
ID-24
Játékvezető


Új megtalálások

Bejelentkezés