Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2009-01-28 12:52:11
Nem mellesleg a GY.E.R.E "tagságot" is ajánlom! Ezek amolyan esti "kéne valamerre kesselni" programokat kínálnak. Most pénteken is tervezzük, hogy elbóklászunk valamerre!

Rájöttem, hogy időközben sokkal jobban elkezdtem ehhez az oldalhoz kötődni. Így 'gémszesnek' vallanám magam :)
Bacu

Előzmény: izsolt (#714)
2009-01-28 12:29:52
A felajánlást köszönöm, de nem ide akartam kilyukadni a mondókámmal :-)

Bár én sosem leszek pirosegyeshajtó (valahol egyetértek azzal hogy ehhez azért elegendő szabadidő és füstölögnivaló benzin is kell) így engem közvetlenül tkp. nem érint, de az összhangulat miatt jó lenne ha nem jutnánk el oda ahol most pl. a testvérlap tart a piros egyes körüli "harc" miatt.

Szóval kicsit szomorú lennék, ha a közösség rovására menne a dolog. Remélem majd egyszer én is eljutok Bacu féle közös túrákra, eddig még csak szemétszedni meg geokékelni voltam a többi ládásszal együtt de az is tökjóvót :-)

Tehát amit ki akarok nyögni, hogy szeretném ha inkább ládásztársak lennénk versenytársak helyett.

És fentieket nem személyeskedésnek szántam, tehát nem konkrétan Neked vagy Dzsozynak vagy Omlásnak vagy Bacunak hanem csak úgy hangosan eltűnődtem :-)

Szép túrákat!

Előzmény: Pupu (#687)
2009-01-27 17:49:50
Nemcsak wapolni lehet: ha nem wapos a telefonod, vagy mobil Internethez nem elég a térerő, de telefonáláshoz igen, megkérhetsz valakit (például engem, nagyon szívesen segítek!), hogy jelentsen be, ha épp gépközelben ül.
Pupu

Előzmény: izsolt (#686)
2009-01-27 17:37:23
Nem akarom újraindítani a vitát az elsőségről, de ezen a siteon szerintem nem kéne ennyire erre hajtani mert itt a bejelentés ideje számít, nem?
Szóval utólag otthonról nem tudok másvalaki elé belogolni akkor sem ha gyakorlatilag én voltam az első de másvalaki közelebb talált netkávézót :-)

Vagy aki nem wapol az meg is érdemli?


Új megtalálások

Bejelentkezés