Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2009-01-29 00:52:18
Kész! Mindig is hülye voltam matekból.. így csak 3. lettem, 4 másodpercen múlt a második hely :))

De meglepődtem, hogy jól számoltam!
zakany

Előzmény: Bacu (#759)
2009-01-29 00:31:34
zakany: ha még nem alszol, akkor fejtsd meg a riasztós játékot :)
Bacu

Előzmény: zakany (#758)
2009-01-28 23:55:32
Legközelebb próbálkozz szélvédő ragasztóval :)) Garantálom, hogy nem jön le! :))
zakany

Előzmény: Bacu (#757)
2009-01-28 23:43:27
Filmes helyszín játék kreálása, avagy egy spontán rejtés kivitelezése:

Nah ez jó menet volt. Gondoltam megkreálom a játékot, de valahogy minden ellenem esküdött.
Kitaláltam, hogy egy bizonyos pénzérmét ragasztok fel egy épület közelébe. Bemértem a pontot, majd elhúztam a közeli benzinkúthoz ragasztóért.
Már az gyanús volt, hogy 150 forintért adták a ragacsot, de gondoltam hátha. A műkörmös kutas maca megesküdött, hogy tuti a cucc, ő is otthon kipróbálta! (csak így zárójelben jegyezném meg: megfigyeltétek már, hogy a kutas macáknak mind műkarmuk van?)

No ragasztó kifizet plussz egy izotóniás italt, csak hogy bírjam a stresszt, majd visszatérés a helyszínre. Ragacs fémpénzre kinyom, majd oszlopon ott tart. ...8-9-10, és elenged!
Hupsz, ez leesett!
Sebaj, jöjjön a második próbálkozás! Oszlopra egész tubus rányom, újabb számolgatás, majd a ragasztó gyártójának 'egekbe marasztolása'!
Tanulság: Fémre nagyon nem akart ragadni, viszont ujjon kiválóan képez levakarhatatlan filmréteget.

Sebaj! Irány haza, előkeressük a mágneseket, amiket múltkor a 'svédeknél' vettem, majd ráírok valamit és hupsz felpakolom.
Mondanom se kell az alkoholos filc úgy gondolta, hogy ideje kifogyni, így ezt meg is tette. Félig felírt jelszavas mágnessel, és minden máshova nem ragadó, azonban ujjamon kiválóan ráragadt ragasztós kézzel végül feladtam.
Bánatomat végül pirospöttyös köntösbe bújtatott csokiréteges túróhengerrel folytottam el. Ezzel is mintegy megnehezítve a szilveszter napján alkoholos befolyásoltság alatti tetoválásban fogadott 10% mínuszos fogyókúraversenyemet.
Ahhh megyek is zuhanyozni...
Bacu


Új megtalálások

Bejelentkezés