Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2009-03-19 21:09:20
Sok hely van ahol nincs mit védeni... pl felhagyott homokbánya stb.
De itt azt hiszem nem igazi off-road volna a cél, hanem inkább olyan on-road ahol az út nem igazán csúcsminőségű. Ilyen út pedig rengeteg van. Hogy mást ne mondjak a fakitermelések nehéz gépekkel meggyötört útjai. Ezek furcsa mód egyformán gyakoriak védett, és védtelen területeken.
Csuhás
Moderátor

Előzmény: Ládafia (#842)
2009-03-19 20:51:57

Sohasem voltam off-road versenyen/rendezvényen, de gondolom azért van előírva, hogy járművel kell megközelíteni a pontot, mert amúgy a célponthoz nem vezet kiépített, vagy bármilyen út, vagyis az eléréséhez jó eséllyel túrni/koptatni/károsítani kell a talajt/környezetet.

Ezek alapján, én most úgy látom, nem örülnék az off-road jellegű játékoknak.

A "Rollerezz!"-re értelemszerűen ez nem vonatkozik! :-))
Ládafia

Előzmény: magpet (#836)
2009-03-19 20:19:42
Véleményetek érdekelne egy játék-típussal kapcsolatban.
Off-road versenyeken létezik egy "offraod kp" nevű ponttípus. (kp=kontroll pont). Ezek azok az ellenőrző pontok, amiket konkrétan autóval kell érinteni, tehát nem elég a környékre eljutni a terepjáróval és odaballagni a hátralévő 1-200m-en. Ennek mintájára jutott eszembe, hogy itt is készülhetnének ilyen pontok. A feladat a GPS (koordináták) lefényképezése az adott ponton, háttérben egyértelműen azonosítható járművel. A jármű persze nem kötelezően terepjáró. A játék gazdája álmodja meg, hogy a teljesítést autóhoz, biciklihez, vagy egyéb dologhoz köti, esetleg mindegy, csak jármű legyen. Nos?
(Pupu Rollerezz! játéka már majdnem ilyen, de az ötlet nem innen való. Pupuval nagyjából egyszerre jutott eszünkbe a hasonló ötlet, bár apróbb különbségekkel.)
magpet
Házigazda


Új megtalálások

Bejelentkezés