Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2008-05-20 21:52:43
kérek játékmoderátori jogot!* rögtön rendetrakok közöttük! :-D :o)

* eszedbe ne jusson! mi ellen fogok lázadni, ha én leszek hatalmon? :o)
SylverRat
Moderátor

Előzmény: magpet (#102)
2008-05-20 21:50:50
n ládát hozna létre, aminek koordinátái abból számolhatók ki, hogy 1997-ben a mátészalkai klubtalálkozón hány darabra tört Karesz autójának a szélvédője.
Továbbra is mehet minden, semmi nem lesz kimoderálva, de a magam részéről (mint egyik gpsgamer) nem bánnám, ha a "melyik geoládánál készült a kép?", valamint a "ki van a képen?" típusú, erősen belterjes játékok születését kicsit megelőzné ez a fajta vizsgálat: gps? game? - legalább az egyik legyen, és ne egy társaság eddigi élményeihez kötődően, hanem általánosságban, bárki számára megoldható módon. Ellenkező esetben bedobok egy játékot, hogy a 2004-es Garmin dealermeetingen hol borult fel Barbara a quaddal? Van köze a GPS-hez. :)
magpet
Házigazda

Előzmény: magpet (#101)
2008-05-20 21:50:22
Hosszan töprengtem, hogy be be merjem-e írni az alábbiakat. Kérem, hogy senki ne tekintse moderációnak, vagy felsőbb hatalmi szónak. Mindössze egy vélemény, amit ízlés szerint lehet megfontolni, vagy figyelmen kívül hagyni.
Szaporodnak az indoor játékok, ami önmagában nagyon jó hír, sok kiváló ötlet bukkan fel itt. Viszont időnként kicsit túlteng a geokessing, mint egy már meglévő társaság játéka. Önmagában ezzel sincs baj, mert a geokessing nem ellenségünk (sőt!), viszont próbáljatok kicsit a véletlenül idetévedő látogató eszével gondolkodni: egy halom olyan fejtörőt talál, amihez neki az égvilágon semmi köze, esélye sincs, hoyg részt vegyen ezekben a játékokban. Ez valószínűleg nem okoz neki nagy örömöt. Olyan ez, mintha pl. a geocaching.hu-n egy autómárka rajongói klub egyik tagja olya
magpet
Házigazda


Új megtalálások

Bejelentkezés