Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2009-11-01 20:16:26
Teljesen elméleti a következő kérdésem: mennyivel személyesebb adat a koordináta, mint a parcella száma?
Merthogy feltételezésem szerint ma is van valamilyen nyilvántartás, amiből tájékozódhatunk, s legjobb esetben egy parcellaszámot kaphatunk.
Személyes tapasztalatom nincs, de egyszer meséte valaki, milyen nehezen találta meg egy régi osztálytársa sírját. A keresés folyamán sehol nem kellett igazolnia a tisztességes szándékát, és nem merült fel adatvédelmi kérdés. Egyedüli nehézség a nyilvántartások kuszasága volt.
ludens

Előzmény: Gabe (#928)
2009-11-01 15:54:33
Amióta van GPS-em, azóta megvannak ezek a - családi - koordináták, tárolva.

Semmi morbiditást nem látok ebben, természetesnek tartom. A bejárási trackeket is elteszem mindig (ahogy minden tracket).

De ez magánügy.

Azt, hogy egy temető adminisztrációja ilyesmit tároljon, az műszaki/ügyviteli kérdés. Hogy ilyen adatot szolgáltasson, az viszont adatvédelmi. És ezt csak nagyon szigorú szabályozás mellett fogadnám el.



Gabe

Előzmény: Bacu (#924)
2009-11-01 13:31:27
Halottak napja
Bevallom a családban nagyon sok olyan rokon van, akit már nem is ismertem, soha nem is találkoztam velük. A család jó része itt Rákospalotán van eltemetve. Sokszor probléma, hogy miként találjuk meg az ük ük... rokonok sírját.
Picit morbid dolog, de reggel a temetőt járva gondolkoztam el, hogy be fogom mérni ezeket a sírokat, így a későbbiekben nem lesz gond a keresgélésükkel.
Gondoltam megosztom ezt az elképzelést veletek, hátha van valaki akinek szintén sok sírhelyet kell bejárnia, és hasonló cipőben van.

Nyugodt és békés napot!
Bacu


Új megtalálások

Bejelentkezés