Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2010-01-03 21:12:15
Legyen ID-14 is :)))))))))))))

Bacu

Előzmény: zem (#943)
2010-01-03 21:03:27
Örülök, hogy magpeték nyugodtabbak, van egy segítő emberük. Örülök, hogy nem extra erős szabályokkal, de lesz talán egy "kicsit nagyobb rend". Ne haragudjatok az őszinteségért, de nem örülök annak, hogy ID-24 az. Mert voltak konfliktusok, vannak emberek akik Őt nem kedvelik. Többnyire az Ő véleményét/hozzáállását osztom/értek vele egyet, de van egy olyan sajátos stílusa, amit nem bír mindenki. Tudom, nincs olyan, ami mindenkinek jó... de nem kell a két szélsőség egyikét sem választani. A rengeteg játéka, többnyire türelmes és toleráns hozzállása alapján kiérdemli a posztot. De hogy nem szívesen keres játékokat, ritkán keres, az nem túl jó. Nézhetünk a kessersztori oldal hatalmas munkájára is - aztán elfogyott a kedv, és elhalt... :-/ Persze nem kell ebből levonni következtetéseket. De szerettem így a gamest. Volt pár emberkének hozzáférése, de pl ami játékot készítettem, miközben készítettem, tudom hogy a kutya nem nézett rá. Így volt jó. Ajándék készítés, meglepetés Nektek, mindenkinek, ami után várja az ember az elismerő reakciót, helyszíni (!) megtalálásokat, örül az ott járók fotóinak, és most kissé az az érzésem támadt, mintha míg készítek lesnék a vállam fölött. Nem jó érzés. Nem mert ID, hanem mert valaki les(het)i, ellenőrzi.
Szóval szg-vel múltkor beszélgetve jobban tetszett az Ő javaslata, legyen két kategória - kinti és benti - és kész. Ha valami nagyon nem odaillő úgyis szól a kiabáló-kórus, helyretaszigálódik. Tudom, erre lehet segítség ID. Mégis... Jó volt így és itt "felnőtt lenni és közben játszani". Ahogy jön ellenőrzés, újabb szabály, az egyre inkább kiváltja az ellenkezést, a megvalósítási kapuk keresését, a szabályáthágást. Növekedik a bürokrácia. Mert emberek vagyunk. Kár. És persze lehet ez csak üres károgás. Mégis ezek futottak át rajtam. Jó játékot mindenkinek!
zem

Előzmény: magpet (#939)
2010-01-03 19:41:57
Kedves Játékosok!

ID-24 személyében új játékmoderátort/játékvezetőt/játék-koord inátort* üdvözölhetünk a fedélzeten.

(*A lényeg ugyanaz, ki-ki válasszon magának szimpatikus meghatározást!)

A titulus ID-24 felvetése és felajánlása nyomán keletkezett, amit ez úton is köszönünk neki. Az önként vállalt feladat lényege, hogy a játékmoderátor a különféle kategóriákba sorolt játékokat átnézze, és "kategóriatévesztés" esetén rendet teremtsen. Látni fogja az egyes játékok szerkesztő felületét, módosíthatja a kategóriát, valamint a játék összes szerkesztehtő adatát (leírás, koordináták, jelszó, stb). Ha pl. egy outdoor játék esetében a jelszót túl egyszerűen netkesselhetőnek találja, ezt jelezheti a játék készítőjének.
Természetesen a játék készítőjének beleegyezése nélkül tartalmi változtatások nem történhetnek. Vitás vagy komolyabb kérdésekben (pl. játék megszüntetése) ID-24 nem fog egyedül dönteni, ilyenkor a GPSGames alapítóival összehívott "konzorcium" a döntéshozó.
Az intézkedéstől a különféle kategóriák tisztulását, egyértelműbb szétválasztását, és a neten megoldott outdoor feladatok miatt kialakult viták csendesedését várjuk.
ID-24 ténykedése biztosan hatékony lesz, de ezzel együtt szeretnénk felhívni mindenki fogyelmét arra, hoyg ez itt egy játék. Bízunk benne, hogy a résztvevők saját szórakozásuk mellett képesek szem előtt tartani a játékostársak lelki békéjét is. Nem szeretnénk a GPSGames-t túlszabályzott, katonás oldallá tenni. Ehhez a legkomolyabb segítséget Ti, a játékosok nyújthatjátok azáltal, hogy saját játékaitokat körültekintően készítitek, a meglévőket pedig úgy teljesítitek, hogy az senkinek ne legyen kellemetlen.
ID-24-nek jó munkát, Nektek pedig további kellemes időtöltést kívánunk a GPSGames.hu-n!
(Természetesen a szórakozás ID-24 esetében sincs kizárva! :)
magpet
Házigazda


Új megtalálások

Bejelentkezés