Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2010-01-04 07:34:19
Örülök, hogy bízol bennem, de ha mégis csalódsz, csalódtok, akkor valóban könnyen orvosolható a dolog. :))
Népszerűtlenségemnek is van előnye. Nem kell mindenáron mindenkinek a kedvét keresnem.
Egyébként, én nem akarok eszevesz(t)ett aktív ténykedésbe kezdeni.
ID-24
Játékvezető

Előzmény: Pupu (#961)
2010-01-04 07:07:41
Örülök a fejleménynek. ID, bízom Benned! Sok sikert kívánok, mindannyiunk érdekében!
Pupu

Előzmény: magpet (#939)
2010-01-03 19:41:57
Kedves Játékosok!

ID-24 személyében új játékmoderátort/játékvezetőt/játék-koord inátort* üdvözölhetünk a fedélzeten.

(*A lényeg ugyanaz, ki-ki válasszon magának szimpatikus meghatározást!)

A titulus ID-24 felvetése és felajánlása nyomán keletkezett, amit ez úton is köszönünk neki. Az önként vállalt feladat lényege, hogy a játékmoderátor a különféle kategóriákba sorolt játékokat átnézze, és "kategóriatévesztés" esetén rendet teremtsen. Látni fogja az egyes játékok szerkesztő felületét, módosíthatja a kategóriát, valamint a játék összes szerkesztehtő adatát (leírás, koordináták, jelszó, stb). Ha pl. egy outdoor játék esetében a jelszót túl egyszerűen netkesselhetőnek találja, ezt jelezheti a játék készítőjének.
Természetesen a játék készítőjének beleegyezése nélkül tartalmi változtatások nem történhetnek. Vitás vagy komolyabb kérdésekben (pl. játék megszüntetése) ID-24 nem fog egyedül dönteni, ilyenkor a GPSGames alapítóival összehívott "konzorcium" a döntéshozó.
Az intézkedéstől a különféle kategóriák tisztulását, egyértelműbb szétválasztását, és a neten megoldott outdoor feladatok miatt kialakult viták csendesedését várjuk.
ID-24 ténykedése biztosan hatékony lesz, de ezzel együtt szeretnénk felhívni mindenki fogyelmét arra, hoyg ez itt egy játék. Bízunk benne, hogy a résztvevők saját szórakozásuk mellett képesek szem előtt tartani a játékostársak lelki békéjét is. Nem szeretnénk a GPSGames-t túlszabályzott, katonás oldallá tenni. Ehhez a legkomolyabb segítséget Ti, a játékosok nyújthatjátok azáltal, hogy saját játékaitokat körültekintően készítitek, a meglévőket pedig úgy teljesítitek, hogy az senkinek ne legyen kellemetlen.
ID-24-nek jó munkát, Nektek pedig további kellemes időtöltést kívánunk a GPSGames.hu-n!
(Természetesen a szórakozás ID-24 esetében sincs kizárva! :)
magpet
Házigazda


Új megtalálások

Bejelentkezés