Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2010-01-08 21:19:09
Kitartás ! Igazad van.
Csuhás
Moderátor

Előzmény: magpet (#993)
2010-01-08 21:13:12
Én pedig azt sajnálom, hogy nem lehet létrehozni egy olyan játszóteret, ahol békében játszanak az emberek. Mindenkinek megvan a maga véleménye a dolgokról. De miért kell elvárni, hogy mindenki velünk értsen egyet? Miért üldözendő ellenség mindenki, aki valamit másként gondol? Talán most egy rossz pillanatomban találtak el ezek a dolgok, de nagyon el tud menni a kedvem az egésztől, hidd el. Rengeteg meló és lelkesedés van a games mögött. Elkeserítő azt látni, hogy kiváló magyar szokás szerint itt is a gyűlölöm ezt/utálom azt, neki miért szabad, akkor én is akarom, stb. a fő téma. Tudom, bennem van a hiba, egy ócska liberálanarchista-idealista barom vagyok, aki barlangban akar lakni, és mindenféle szabályok nélkül békében élni. Ezért kértem elnézést az előző hozzászólásom végén, éps teszem most is.
magpet
Házigazda

Előzmény: H.Gábor (#991)
2010-01-08 21:05:34
Sajnálom, hogy így értelmezted a kérésem...
H.Gábor

Előzmény: magpet (#989)
2010-01-08 20:35:56
...és gondolom, a *12 is.
Akkor itt és most felkérem a Tisztelt játékosokat, hogy valaki jelentkezzen játékmoderátornak! Onnantól ő és csakis ő lesz az a személy, aki dönt az egyes játékok kigyomlálásáról.
Nem érzek magamban annyi politikai/etnikai/történelmi felkészültséget, hogy objektív módon hirdethessek ítéeletet, hogy egy-egy játék sérti-e egy adott felekezet/népcsoport/zenei stílus rajongótábor/stb. érdekeit, lelkét, akármijét.
Nem szeretnék többet semmiféle sértődés okozója lenni. Sem úgy, hogy egy adott játékot kiszedünk, sem úgy, hogy egy adott játékot nem szedünk ki.
Nem kívánok nyilvánosan állást foglalni politikai/vallási/etnikai/egyéb kérdésekben. Márpedig ha egy adott játékkal kapcsolatban megteszek/nem teszek meg egy lépést, akkor automatikusan csatlakozom a hazaárulók/kommuniásták/nácik/buzik/nége rek/akármik táborához. Pedig nincs kedvem hozzá.
Nem kívánok különféle jelzéseket kapni sehonnan (sem játékostól, sem kívülállótól), hogy egy adott játék miért van ott, vagy épp miért nincs ott.
Ebben a pillanatban bőven van egyéb bajom. Nem sorolom, az én dolgom. Viszont sírva kérek mindenkit: próbáljunk már élni a szabadsággal, ami a Gamesen megtermett! Nagyon sz*r érzés azt látni, hogy ezen a felületen is sokszor csak egymás toszogatása, és a mindenféle vélt vagy valós sérelmek sorolása, a felelősök keresése zajlik. Tényleg nem lehet másként?
Köszönöm a figyelmet, én kérek elnézést a kellemetlenekdésem miatt.
magpet
Házigazda

Előzmény: H.Gábor (#988)
2010-01-08 20:20:46
Kéréssel fordulok az illetékeshez!

Ha a GG2320-as játékkal nincs baj és mehet, akkor kérem szépen az 56-os Keresztrejtvény című, letiltott játékom újjáélesztését, had menjen az is.
Én még véletlenül sem kérem, hogy a szomszéd tehene is....! Én azt kérem, hogy az enyém se...!!!
És én így nyíltan, nyilvánosan, egyenes gerinccel kérem.

H.Gábor


Új megtalálások

Bejelentkezés