Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2010-01-08 21:38:07
Ez nem az én ingem!
Én tisztellek, szeretlek téged, de még a te kedvedért sem vagyok hajlandó felvenni ezt az inget! És nem is értem, hogy miért szeretnéd rám adni.
Én nem várok el, nem üldözök, stb.., mindössze kértem, azt is nyíltan. És most először.
Kicsit bánt, hogy ilyen sz@rembernek ismersz, de ez meg legyen az én bajom.
Kérésem ezennel visszavon, de úgy érzem, hogy nincs miért elnézést kérnem, ezért ezt nem is teszem! Viszont tényleg sajnálom...
H.Gábor

Előzmény: magpet (#993)
2010-01-08 21:13:12
Én pedig azt sajnálom, hogy nem lehet létrehozni egy olyan játszóteret, ahol békében játszanak az emberek. Mindenkinek megvan a maga véleménye a dolgokról. De miért kell elvárni, hogy mindenki velünk értsen egyet? Miért üldözendő ellenség mindenki, aki valamit másként gondol? Talán most egy rossz pillanatomban találtak el ezek a dolgok, de nagyon el tud menni a kedvem az egésztől, hidd el. Rengeteg meló és lelkesedés van a games mögött. Elkeserítő azt látni, hogy kiváló magyar szokás szerint itt is a gyűlölöm ezt/utálom azt, neki miért szabad, akkor én is akarom, stb. a fő téma. Tudom, bennem van a hiba, egy ócska liberálanarchista-idealista barom vagyok, aki barlangban akar lakni, és mindenféle szabályok nélkül békében élni. Ezért kértem elnézést az előző hozzászólásom végén, éps teszem most is.
magpet
Házigazda

Előzmény: H.Gábor (#991)
2010-01-08 21:05:34
Sajnálom, hogy így értelmezted a kérésem...
H.Gábor

Előzmény: magpet (#989)
2010-01-08 20:35:56
...és gondolom, a *12 is.
Akkor itt és most felkérem a Tisztelt játékosokat, hogy valaki jelentkezzen játékmoderátornak! Onnantól ő és csakis ő lesz az a személy, aki dönt az egyes játékok kigyomlálásáról.
Nem érzek magamban annyi politikai/etnikai/történelmi felkészültséget, hogy objektív módon hirdethessek ítéeletet, hogy egy-egy játék sérti-e egy adott felekezet/népcsoport/zenei stílus rajongótábor/stb. érdekeit, lelkét, akármijét.
Nem szeretnék többet semmiféle sértődés okozója lenni. Sem úgy, hogy egy adott játékot kiszedünk, sem úgy, hogy egy adott játékot nem szedünk ki.
Nem kívánok nyilvánosan állást foglalni politikai/vallási/etnikai/egyéb kérdésekben. Márpedig ha egy adott játékkal kapcsolatban megteszek/nem teszek meg egy lépést, akkor automatikusan csatlakozom a hazaárulók/kommuniásták/nácik/buzik/nége rek/akármik táborához. Pedig nincs kedvem hozzá.
Nem kívánok különféle jelzéseket kapni sehonnan (sem játékostól, sem kívülállótól), hogy egy adott játék miért van ott, vagy épp miért nincs ott.
Ebben a pillanatban bőven van egyéb bajom. Nem sorolom, az én dolgom. Viszont sírva kérek mindenkit: próbáljunk már élni a szabadsággal, ami a Gamesen megtermett! Nagyon sz*r érzés azt látni, hogy ezen a felületen is sokszor csak egymás toszogatása, és a mindenféle vélt vagy valós sérelmek sorolása, a felelősök keresése zajlik. Tényleg nem lehet másként?
Köszönöm a figyelmet, én kérek elnézést a kellemetlenekdésem miatt.
magpet
Házigazda

Előzmény: H.Gábor (#988)
2010-01-08 20:20:46
Kéréssel fordulok az illetékeshez!

Ha a GG2320-as játékkal nincs baj és mehet, akkor kérem szépen az 56-os Keresztrejtvény című, letiltott játékom újjáélesztését, had menjen az is.
Én még véletlenül sem kérem, hogy a szomszéd tehene is....! Én azt kérem, hogy az enyém se...!!!
És én így nyíltan, nyilvánosan, egyenes gerinccel kérem.

H.Gábor


Új megtalálások

Bejelentkezés