Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2010-01-12 10:45:02
Kedves Urániusz!

Basszus, hat napja regisztráltál itt az oldalon, és máris moderációért, törlésért kiabálsz. Nem lehet, hogy inkább megnyugszol, nyitsz egy sört és megérted, hogy ez itt nem így működik?

Ha - remélem - nem is szándékosan, de bárkit is provokálsz a játékaid tartalmával és az ennek hangot is ad, fogadd el.

Gondolom te sem állnád meg, hogy egy Aflod Hiltert, mint kedélyes nagypapát bemutató játékba - mert Te így nem ismerted - multiba ne tegyél bele valami szerinted fontos linket gázkamrákról, munkatáborokról.

Fairy meg így, gép mellől szeret játszani. Sokunknak ez sem tetszik, de elfogadjuk, azt csinál, amit akar. Ez egy ilyen oldal. Csak egy dolgot tehetünk ellene, okosabb jelszót kell kitalálni, mint amit meg tud fejteni. :)

(Tudom, Lev Trockij szerint az én avatarom is félelemkeltő...)
mudman

Előzmény: Urániusz (#1033)
2010-01-12 10:01:29
Kedves moderátor!
A kincskereső játék átgondolására szeretném felhívni a Te figyelmed is!
Fairy, unfair módon, a játék szellemétől eltérve, a játszók kedvét elrontva,nyilvánossá tesz netkesselhető linkeket, és már személyes adatokat is, csak azért, mert egy téves netkesse miatt nem neki nem sikerült megszereznie a piros egyest a Szabadkőművesség 3. játékában.
Milyen módon lehetne elérni, hogy a megtalálást, a jelszavon kívül, a helyszínen rögzített képekkel is kelljen igazolni, úgy, ahogy a Műemlékem.hu GPS játéka is ezt nagyon korrektül megkívánja?

Kérhetlek-e arra, hogy a Szabadkőművessé 3. játékban elhelyezett szabálytalan megtalálásokat / Fairy, H.Gábor/ gyalázkodó linket / H. Gábor/ valami módon töröld?

Köszönettel: Urániusz
Urániusz


Új megtalálások

Bejelentkezés