Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2010-01-12 12:39:52
Te ki az atyauristennek kepzeled magad? Telehajigalod felkialto jeles, arrogáns hozzaszolasokkal az aktiv forumok felet. Nem gyakoroltal am kegyet vele, hogy csatlakoztal ehhez a kozosseghez, ugy fel is hagyhatsz ezzel. Se a tobbi jatekos nem ugy ugral, ahogy futtyentesz nekik, se a moderatorok. Itt az emberek sok esetben arcbol arcba ismerik egymast, te egy nagypofaju arc nelkuli valami vagy csupan, aki lehetett volna baratsagos golya is, de nem akart az lenni, inkabb arogans ki-ha-nem-en bunko akart lenni, s sikerult neki.

C.! Igazad van a mirelit hallal kapcsolatban! :o)

Előzmény: Urániusz (#1047)
2010-01-12 12:19:48
Vajh, miért szüntették meg H.Gábor játékát?
Azt is rám fogod?
Urániusz

Előzmény: feri60 (#1046)
2010-01-12 11:58:08
Megértettük, de mit tegyünk?

Több, mint 600 napja többé-kevésbé jól megférünk itt egymás mellett.
6 napja valaki bejött, körülnézett, és köszönés helyett egyre nagyobb hangon ordibál, követeli a törzsközönséghez tartozók rendszabályozását, szabályok felállítását, a rendszer korrigálását, saját maga által nyilvánosságra hozott személyes adatainak tiszteletben tartását.

Még jobb kocsmákban sem illendő, és pláne nem kifizetődő az ilyen viselkedés.
feri60

Előzmény: Urániusz (#1045)
2010-01-12 11:45:02
Kedves magpet, vagy szg!

Kérlek Benneteket, hogy a kincskereső játék tisztaságának megőrzése érdekében, ne engedjétek többet a nyilvánossá tett netkess linkeket, amelyek a játékot tönkreteszik!
Éppen ezért kérlek benneteket, hogy a "Szabadkőművesség 3." játékában legyetek szívesek Fairy, és H.Gábor megtalálását törölni, mivel előbbi kétszer is netkess linkkel találta csak meg, utóbbi pedig őt lekoppintva, még egy gyalázkodó linket is otthagyott!

Fairy már nem csak jelszót, hanem személyemet is nyilvánosan netkesseli, ami számomra sértő, ezért kérem az ominózus játékban a 15. bejegyzésének is a törlését!

A jelszót természetesen nehezítettem!

Kérem mindazon játékostársakat, akiknek esetleg nem tetszik a játékom, hogy próbáljunk meg békében megférni egymás mellett, és ne rondítsunk bele a másikéba!

Én sem tettem, és nem is teszem!


Köszönöm a Moderátoroknak, és mindazoknak, akik megértettek!
Urániusz


Új megtalálások

Bejelentkezés