Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2010-01-13 20:51:15
Magam is így látom. Az entrée-ja nem sikerült túl jól, de még lehet belőle értékes játékos. Egy biztos: pillanatokon belül sikerült a legismertebbek közé kerülnie :-)))
Fairy

Előzmény: zakany (#1178)
2010-01-13 20:41:55
Neked most mibajod?

Végre (de lehet csak én látom rosszul) normális hangvételben ír..
zakany

Előzmény: 4lid4 (#1176)
2010-01-13 20:23:52
Ne legyel ugy eltelve magadtol. Nem te fingod a passzatszelet es nem te rantottad ossze ezt a tarsasagot. Mar egyben volt, te csak szet akartad turni, s nem sikerult. Akkor kitalalod, hogy te rantottad ossze?
Magpet, ha a Bakancsosfaszt letiltottad, ezt az Uraniuszt is le lehetne. Millioszor irritalobb, mint a fent emlitett letiltott user.

Előzmény: Urániusz (#1174)
2010-01-13 16:07:48
Kedves magpet!

Köszönöm az inkriminált szöveg törlését, és a bakancsosét is!

Kicsit szomorral tölt el, hogy szerény személyem megjelenése rántotta össze ezt a társaságot, ahogy már ketten is megjegyezték! :) :)

Úgy érzem, több gondotok van velem:

1. Nem vagyok bennfentes!
/ a fórum viszont hál' Isten nyitott/

2. Tapasztalatlan vagyok!
/ valóban, még GPS-em sincs, a geoládákat is a térképek, leírások, és a közölt képek alapján gyűjtöttük+egyáltalán nem hajtok a mennyiségre! - nem a mennyiségre hajtok!/

3. Új fiú vagyok, aki egyből játékot nyit, ráadásul egy homályos témában!
/a játéknyitás lehetősége viszont szerencsére itt nincs olyan kritériumokhoz kötve, mint a geocachingen. Az ottani fórumon ajánlották a ti lehetőségeteket! Köszönet! Az is igaz, hogy játékot készíteni, és szervezni jobban szeretek, mint játszani, vagy teljesíteni, de ígérem igyekezni fogok utóbbiban is! -Talán egyszer én leszek a mester! :)
A téma pedig most, a Dan Brown- kultusz idején, ismét reneszánszát éli hazánkban is! Ezt szeretném aktualizálni! Ráadásul ebben az uborkaszezonban! :( /



Három a magyar igazság + 1, a ráadás:

Nem mutatkoztam be!
/ Én úgy tudom, az adataim elérhetők, mint mindenkinek , sőt soknál még több is. Hosszú lajstromokat, és fényképeket pedig tőlem se várjatok!/


Sokan, a játékok helyett, a személyem iránt kezdtek érdeklődni:
hogy kielégítsem kíváncsiságukat, egy eddig talán ezen az oldalon nem ismert,- de szóljatok, ha volt- árukapcsolást alkalmaznék:a lakhelyemet-, és személyemet felderítő játékot tervezek, még januárban!
Megadnék egy időpontot, és ott élőben is összejöhetne ez a lelkes kis csapat: még a tortát sem kéne befagyasztanotok!
Urániusz


Új megtalálások

Bejelentkezés