Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2008-07-31 07:14:38
Kedves Zem!
Semmiképp se szüntess meg semmilyen játékot! (Főleg olyat ne amit még nem találtam meg! :-)
Egyébként több olyan játék is van a GPSGames játékok közt, amelyek közelében van geocaching.hu-n bejelentett geoláda, de ez szerintem itt senkit sem zavar. Néhány példa a saját játékaim közül:
- A Köbgyökvonás végpontjától kb. 150 méterre található egy geoláda.
- A Kő kövön 1 játék zelében van Budapest mértani zéppontja :-)
- A Kő kövön 2 játék zelében is van egy geoláda, de a játék jellegéből adódóan nem mondom meg melyik :-)
- A Kő kövön 3 játék mikroládikája a GPS hibahatárán belüli távolságban van a Táborhegyi barlangnál elrejtett geoláda zelében.
Ezen játékok elhelyezésénél nem foglalkoztam azzal, hogy egy másik játék is található a közelben, ugyanis:
- A Köbgyökvonás esetében semmiképp nem akartam bonyolult matematikai feladványt, tehát könnyen kiszámolható egész számnak kellett lenni az eredménynek, íde jött ki a számolás eredménye.
- A Csajkovszkij parkban útközben hazafelé megláttam a bunkert és a kőszobrokat és ez adta a játék ötletét. Csak utólag jutott eszembe, hogy Budapest közepe is arra van.
- A Kő kövön 3 doboz rejtésekor az volt a szempont, hogy a mikroláda kövek közt legyen elrejtve olyan helyen, ahol szintkülönbség van. Itt találtam ilyen helyet.
A geocaching.hu oldal deklarált célja "valamit bemutatni", a GPSGames célja a játék. A két eltérő cél esetenként azonos helyen is jelentkezhet, nincs ezzel semmi probléma. Én még abban sem látok semmi kivetnivalót, ha két eltérő típusú GPSGames játék egymás közelében van, hiszen lehet, hogy egyiknél például a térképen kell megtalálni valamit, a másiknál pedig a koordináták alapján jutunk ugyanoda. És akkor még nem is beszéltünk a geocaching.com-ról. Sokan nem is tudják, hogy vannak Magyarországon (Budapesten is!) nagyon remek geoládikák, amik csak a com-on találhatóak meg. (olyan is van, aminek a közelébe van gc.hu-s doboz is! :-)

petika

Előzmény: zem (#225)
2008-07-30 21:30:10
Igazából nem tudtam hova írjam, ezért ide jön, sorry ha off. Adjatok tanácsot kedves (és kedvetlen) játékosok! Mi legyen, ha .. hmm.. "lenyúlják" az ember játékát? Finoman fogalmazok: aki ide átnéz a "nagytestvér" oldaláról, ide nem ír, de ötletet begyűjt, aztán ott moderáltatja, és ott átmegy... Szüntessem meg (az első) játékomat (ill az itteniek közül is egyik első volt)?
Ahogy látom mindenki igyekszik itt úgy rejteni, ahol még nem volt más, vagy nagyon mást mutat be, vagy csak játék egyszerűen. Tudom, hogy nincs "lefoglalt" hely, meg legyünk jóban ésatöbbi, csak mégis .... szóval elkenődtem kissé. Várom meglátásaitokat!
zem


Új megtalálások

Bejelentkezés