Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2010-04-21 15:04:18
MI VAN? :)))))

"Jelszó nélküli megtaláláshoz: ehhez javaslom dobj a rejtőnek egy levelet (névre kattintva mindenkinél megtalálhatod a főbb elérhetőségeit) így fénykép alapján jó eséllyel megsúgja neked a jelszót"

Jelszó nélkülihez minek jelszó????

Nem az admin ellenőrzire gondoltatok?
zakany

Előzmény: Bacu (#1269)
2010-04-21 10:05:57
Először is üdv a játszótéren! :))

Jelszó nélküli megtaláláshoz: ehhez javaslom dobj a rejtőnek egy levelet (névre kattintva mindenkinél megtalálhatod a főbb elérhetőségeit) így fénykép alapján jó eséllyel megsúgja neked a jelszót.

GPX letöltésben valami mester majd ír! :)
Én a még meg nem találtakat bővítettben, leírással együtt szoktam legyűrni. (reméljük lesz majd valami országrészenkénti bontás. Az oldal elég jól fejlődik, így mindenre van remény. Köszi SzG! :))

Játékmoderáció, rejtés: valóban nincsenek kegyetlen moderálások :) Ha pedig jó egy játék, akkor úgy is megkeresgetik a játékosok.
Rejteni bármit elrejthetsz! Nem feltétlen kell ládát rejteni. Lehetsz kreatívabb is ennél! :)

Fórumok: valóban jó pár van. Főbb témákat szerintem könnyen megtalálod, ha picit még bolyongsz az oldalon.
Vagy jobb oldalt az oldalsó sávban ott van a keresés, esetleg azt is megpróbálhatod.
Amúgy meg ha bármilyen kérdésed felmerülne, akkor nyugodtan dobd be, biztos kapsz rá választ :)
Bacu

Előzmény: BookWorm (#1268)
2010-04-21 09:31:20
Kedves GPSGames-esek!

Mostanában kezdek ezzel a játszótérrel barátkozni.
Nézegetem a játékokat, - neten és a valóságban - , olvasgatom a fórumokat. Elég sok kérdésem merült fel rövid idő alatt, és mivel a fórumokban kicsit elvesztem, úgy gondoltam, itt teszem fel, aztán majd elküldtök valahova. :-)

- mivel a pontkereső játékoknál nem találok "jelszó nélküli megtalálás"-t, milyen módszert ajánlotok ilyen esetre? Gondoltam, hogy írok a konkrét játék fórumába és töltök fel fényképet, de úgy látom, fórum hozzászóláshoz nem lehet képet feltölteni.

- indulás előtt innen is letöltöttem a pontokat gpx-ben. De csak az összeset tudtam letölteni, mert "A kategória játékai GPX -ben" menűpontnál nekem csak 50 pontot töltött le a pontkereső kategóriánál, és 10-et az egyéb kategóriánál. Ez bug vagy feature? :-)

- Mivel itt nem látok ijesztő játékmoderációt, gondolkozom játékon is, elsősorban valódi ládával. Van valami ajánlásotok, hogy mi legyen a ládában? (Gondolok itt elsősorban a véletlen megtalálóknak szóló üzenetre.)

- Végül - bár tulajdonképpen ezzel kezdtem - kicsit elvesztem a fórumokban. Gondolok itt elsősorban arra, hogy rettentő soknak tűnik, számomra a kezelhetetlen felé közelít. Eredetileg úgy gondoltam volna, hogy a kérdéseimet a megfelelő fórumokban teszem fel, de fél nap keresés után feladtam, hogy megtaláljam mindegyik kérdésnek a megfelelő fórumot. Lehet, hogy én bénázok, és van valami egyszerű módszer megtalálni a megfelelő fórumot?

Előre is köszönöm a válaszokat!

BookWorm
BookWorm


Új megtalálások

Bejelentkezés